با توجه به این مطالبی که شما دوستان عزیز بیان کردید ..
بر اساس تجربه ای که دارید قیمت sx10 تا دو ماه دیگه به زیر 400 تومن میاد ؟
اگر اینطور بشه به انتخاب اولم تبدیل میشه ..
بازیم تشکر میکنم![]()
با توجه به این مطالبی که شما دوستان عزیز بیان کردید ..
بر اساس تجربه ای که دارید قیمت sx10 تا دو ماه دیگه به زیر 400 تومن میاد ؟
اگر اینطور بشه به انتخاب اولم تبدیل میشه ..
بازیم تشکر میکنم![]()
دوستان یه سایت معرفی کنید که توش نمونه عکسهای dsc-h20 رو بشه دید من که هرچی گشتم پیدا نشدبا تشکر
![]()
یکی از دلایله سبکی دوربین بدنه دوربین هستش. پانا بدنه ضریفتری داره.ولی من تو دو مدل های s5is و s3is دیدم که رنگبدنه دوربین در قسمتهایی مخصوصا کلیدهای چند جهته از بین رفته وهمچنین خشه روی بدنه محسوس بود. حالا نمیدونم تو این sx10 همچین اتفاقاتی میوفته یا نه ولی یکی از مزیتهای این دوربین lcd چرخوان آن است که بعضی اوقات خیلی کار راه اندازه.ابعاد این دوربین بزرگتر هم است و این موضوع مزید بر علت بر سنگینی این دوربین است.
یکی از مواردی دیگه که در پانا کمتر بهش توجه میشه میزان بیرون امدن لنز دوربین است که اگه توجه داشته باشید در پانااین لنز کمتر از بدنه فاصله میگیره واین موضوع هم از لحاظ هندلینگ دوربین و تاثیر لرزش در هنگام زوم وهم از لحاظ محافظت لنز حائز اهمیت است
Last edited by unforgiven2009; 21-04-2009 at 18:15.
سلام.
دوستان من در این تاپیک یه پستی دادم ولی مدتی نبودم الان پیداش نکردم.نمیدونم کجاست.بگزریم.
دوستان من بین این دو دوربین موندم:
Sony Cybershot DSC-W290
Canon PowerShot SD970 IS - IXUS 990 IS
کدوم بهتره؟
سلام ، مخلصم
اگه از قيمتاشون مطلع شدين به منم حتما بگين (مخصوصا اگه بدون گارانتي باشه چه بهتر)
دوستان یه سایت معرفی کنید که توش نمونه عکسهای dsc-h20 رو بشه دید من که هرچی گشتم پیدا نشدبا تشکر
دوربینی که هنوز به طور رسمی وارد بازار نشده و حتی به دست ریویو کننده ها هم به اون صورت نرسیده،بالطبع غکسی هم ازش وجود نخواهد داشت.
سلام میدونید کی وارد ایران میشه و این قیمتی که تو سایت سونی زده یعنی 279 دلار تو ایران هم اگه بیاد همین حدوداست یا چجوریاست با تشکر![]()
دوست عزيزسلام
چندروزپيش سوالي درمورد كانن sx10 پرسيدم كه پاسخم رادادي ولي چون دفترچه فارسي اين دوربين پيدا نميشود من كمي باآن مشكل دارم وقتي دوربين راخريدم باباطريهاي درون جعبه خودش خوب كارميكردكلي عكس هم گرفتم ويك شب كمي باتنظيمات آن ور رفتم تابيشتربادوربين آشناشوم كه بعدازمدتي نوشت باطريهاراتعويض كنيدازآن روزهرچي باطري ميگذارم ياهمان اول ميگويدباطريهاراتعويض كنيديابعدازگرفتن يكي دوعكس چندنمونه باطري هم تا الآن امتحان كردم شمافكرميكنيدمشكل ازكجاست وآياهميشه بايدروي مونيتورآن اينهمه شلوغ باشدچون تقريبا اطراف همه مونيتورشكلهاي مختلفي هست كه خيلي ازآنهارامن نميدانم براي چه كاريست اگرشمادوست عزيزياديگردوستاني كه ازكاننPowerShot SX10 ISاستفاده ميكنندخواهش ميكنم پاسخ مرابدهيد.
باسپاس
Last edited by gholam14; 23-04-2009 at 04:45.
سلام دوست عزیز باطری داخل جعبه دوربین از نوع آلکالاین میباشد واز نوع بسیار مرغوبیست واگر شما بخواهین از باطریهای معمولی قلمی استفاده کنید همین مشکلی میشود که گفتی شما باید4عدد باطری شارژی قلمی AA با یک شارژر بگیری که حدود 20 تا 30 هزار تومن میشه اما مواظب باش باطری تقلبی بهت ندن تشخیص تقلبی ازاصلی کار سختیه وشاید غیر ممکن من تفاوتی که دیدم فقط باطری اصلی سنگینتره حالا برای اینکه تقلبی نخری چندپیشنهاد میکنم باطری از نوع سونی ویا انرژزایزر بگیر سونی یک نوع باطری شارژی داره که هزار بار شارژ میشه من خودم این باطری گرفتم حدود 400 عکس میگیرم یه20 دقیقه فیلمبرداری و با دوربین ور میرم تا شارژ تموم میشه باطری سونی سفید رنگه باطرح نارنجی با هولوگرام سونی حتما از نمایندگی سونی بخر باطری انرژزایزر هم باطری خیلی خوبیه من به عنوان باطری یدکی گرفتم 2500 میلی آمپره دوست عزیز حتما باطری شارژی خوبی بگیریکی از مزیتها اینه که دره جا باطری دوربین بخاطراستفاده های مکرر باطری ممکن لق بشه وباطری خوب به طبع بخاطر دوام شارژ دیرتر احتیاج به تعویض باطری داری راجع به شکلهای اطراف مونیتور هم میتونی اونها رو از رو مانیتور حذف کنی برای این کار از منو وارد شودرقسمت نمایش سفارشی کزینه های آیکن دار و حذف کن ولی به نظر من این کارو نکن چون این شکلها هر کدوم وقت عکسبرداری اطلاعات جالبی بهت میدن اما اون شکلها چی هستن نمیدونم چطوری توزیح بدم بهتره ازبالای مانیتور به سمت راست بگم اولش نشانگر زومه دوربینه که وقت زوم کردن در بالای صفحه میاد بعد شکل یه گل که حالت ماکرو برای عکاسی از سوژه های کوچک ونزدیکه همین شکل گل بانگهداشتن چند لحظه دگمه ماکرو درکلیدهای 4گانه سوپر ماکرو میشه شکل اون یه گل که یهs داخلشه که برای عکاسی ازسوژه های ریز وبسیار نزدیکه شکل بعدی نشاندهنده سرعت ایزوه شکل بعدوضعیت فلاش دوربینه بعدی علامت یه چشمه که وضعیت سیستم رفع قرمزی چشمه شکل بعدی مربوط می شه به حالتهای عکاسی مثلا یک عکس بگیره یا دوتا و یابیشتر یاعکس و با تاخیر بگیره برای زمانی خوبه عکاسم توی کادر باشه که میتونی درقسمت پایین کلید 4گانه تنضیم کنی بعدی یه عکس دوربین میاد که چرخش دوربین نشون میده شکل بعد که گوشه سمت راسته حالت دوربینه که مثلا روی اتوماتیکه یاc,tv.av.p........حالا شکل سمت راست مانیتوراز بالا به پایین علامت دایره کلمه i بغلش نشاندهنده وضعیت دقت تصویر شکل بعدیه دست هست که مربوطه به لرزشگیر دوربین - علامت MF سیسنم فوکوس دستیه که با فشار دادن دکمه بالایی4گانه وتنضیم اون باولوم دور کلیدههای 4 گانهمیتونی استفاده کنی. فکر کنم تا همین اندازه کافیه سر تو درد اوردم سعی کردم یه توضیحاتیم بدم چون دفترچه ندار ی شاید بدردت بخوره اگه سئوالیم داشتی بپرس من در خدمتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)