آقا بنده هم برای همه موفقیت آرزو می کنم. مخصوصاً کامپیوتریها
این چند روزه داشتم تستهای سالهای قبل سی پلاس پلاس میزدم ، واقعاً خیلی سخته
حتی استادمون بعضی جاها هنگ می کرد
خدا کنه به سختی سالهای پیش نباشه.
آقا بنده هم برای همه موفقیت آرزو می کنم. مخصوصاً کامپیوتریها
این چند روزه داشتم تستهای سالهای قبل سی پلاس پلاس میزدم ، واقعاً خیلی سخته
حتی استادمون بعضی جاها هنگ می کرد
خدا کنه به سختی سالهای پیش نباشه.
سلام
من که خراب کردم.بقیه چیکار کردن ؟
دوستان کسایی که کتابای (هم درس هم کنکور) مدرسان شریف رو و هم کسایی که کتاب های (هم درس هم کنکور) مقسمی خوندن لطفا بگن به سوالای کنکور نزدیک بود یا نه ؟
میخوام ببینم کدومش بهتره برای کسایی که سال بعد میخوان کنکور بدن.
امیدوارم همه قبول شید.
محل آزمون ما که علم و صنعت هنگام بود
نصف سالن تا ساعت 9 شد بلند شدند یا علی مدد!!!
بنظر من که نسبت با پارسال خیلی سنگین تر شده شده بود هر سال داره سفت و سخت ترش میکنن عوضیا !
سلام
دوستان کنکور چطور بود ؟؟
واسه ما که نامردا خیلی گیر میدادن و ماشین حسابمون رو گرفتن و نذاشتن استفاده کنیم
گفتن حتما باید ماشین حساب های تایید شده باشه
هر چی گفتم بابا این فرقی با اونا نداره فایده نداشت
کلی از تست ها رو به خاطر نداشتن ماشین حساب از دست دادم
از هر درسی حدودا 20-10 درصد زدم با این درصدا احتمالش هست مجاز بشم و جایی قبول شم یا نه ؟؟؟
آره
واسه ما هم تا گفتن میتونید برید قشنگ 70 درصد سالن بلند شدن رفتن
انگار فقط اومده بودن کیک رو بخورن و برن![]()
Last edited by MoH_@_MaD; 28-07-2011 at 10:43.
برا ما رو هم نمیزاشتن ماشین حسابم رو ببرم ولی گفتم بابا این با اون مدلها که تایید شده فرقی نداره و این حرفها بلاخره بردم تو.
سوالهای فیزیک مغناطیس خیلی راحت بودن ولی کارگاه خیلی سخت بود ماشین الکتریکی و مدار کمی سخت تر شده بودن ریاضی هم سخت تر شده بود.
کلا بنظرم برا برق قدرت سخت تر شده.
در مورد جزوه مدرسان بر برق اصلا خوب نیست خیلی غلط داره خیلی هم زیاد مطلب گفته مثلا چیزهایی که سال 75 تو کنکور مطرح بوده ولی بعد از اون دیگه نیومده رو الکی اومده گفته
اگر 20 درصد زده باشی از هر درس مجاز و رتبه زیر 10 هزار میتونی باشی
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
من هم اتفاقا همونجا بودم دانشکده علوم پایه طبقه اول و اکثرا بسکویت رو که گرفتن خوردن پاشدن رفتن
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
من که عمومی ها به جز ریاضی و زبان تخصصی رو فکر کردم و زدم ولی بقیه رو دیدم خیلی سوالای سختیه و فکر زیاد میطلبه شانسی زدم رفت
با این تفاسیر مجاز میشم ولی چون بعیده تهران قبول بیشم نمیتونم به خاطر شرایط کاری شهر دیگه ای رو انتخاب کنم
امسال واقعا سخت بود...نسبت به پارسال و سال 88 قابل مقایسه نبود...
کلا فرم سوالات عوض شده بود.
اون چیزی که من امسال دیدم کلا تو کتابا نبود سوالا..یعنی به کل سبک سوالات عوض شده بود..به نظرم بهترینش دفترچه سوالات کنکوره البته اگه جواب هم داشته باشه
گروه برق فقط سوالای فیزیک نسبتا راحت بودن
بقیه درسا انصافا نسبت به سالهای قبل خیلی سخت تر شده بودن
من تست های پارسال رو از هر درس راحت 40-50 درصدی میزدم ولی امسال نهایتش 20 درصد ( البته ریاضی و ماشین و زبان رو کلا سفید گذاشتم)
چند تایی رو هم شانسی زدم رفت واسه خالی نبودن برگه
من که از همون اول واسه آزاد میخوندم
سطح دانشگاههای آزاد نسبت به غیر انتفاعی ها بالاتر دیگه ؟؟؟
ارزش پول اضافه تری رو که که میگیره داره ؟؟
به نظرتون اگه غیر انتفاعی هم قبول شدم کدومشون رو برم ؟ غیرانتفاعی یا آزاد ؟؟
Last edited by MoH_@_MaD; 28-07-2011 at 12:09.
من تستای سال قبلو ماشین در حد 80 90 میزدم مدارو در حد 50 ولی امسال نشد..ماشین در حد سی تا 40 مدار هم 20 درصد بقیه رو هم نزدممن تست های پارسال رو از هر درس راحت 40-50 درصدی میزدم ولی امسال نهایتش 20 درصد ( البته ریاضی و ماشین و زبان رو کلا سفید گذاشتم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)