تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 356 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هه !!

نه اقا !! اینی که دارممیگیرم مدل 1983 هست !!

یه گزارش از سفر به کوه ها ی صعب العبور گلستان .
    ولی میخوام یه چیزایی رو از جیپ کا ام براتون بگم که بلکه با من هم عقیده بشین ......در اینکه واقعا ماشین سگیه !!

اقا . ما تو منطقه ی ما شمال و گرگان یه کوهی هست که ارتفاعش بعده دماوند و چند تا قله دیگه که تو زاگرس هستند از همه بلند تره ....تقریبا 7 ماه از سال پوشیده از برفه . مسیر بسیار صعبالعبوری داره . به اسم درازنو و جهان نما /

باید در حدود 30 کیلومتر از داخل جنگل رد شی و جاده ای هست که شیب تقریبا زیاد و در حدود 30 درجه داره .

به اضافه اینکه جاده که نیست باید از کوهستان رد شی دیگه !!! یعنی پر از سنگ و چاله هایی که بیشتر به خندق شبیه هستند . حالا من تقریبا هر هفته یا به طور دقیق هر 2 هفته یکی دو روز میزنیم تفنگ و بار و بندیل رو جمع میکنیم میریم بالا و هم شکار و هم عشق و حال !!!

با خیلی از ماشین ها رفتم که نتیجه هر کدومشون رو میگم بعد رفتن و در هنگام رفتن ...

1- با جیپ صحرا رفتم . اقا هر چند این ماشین چندان سالم نبود .. ولی دهنمون سرویس شد را به را جوش میاورد اقا باید با کمک میرفتم بالا اصلا یه افتضاحی ....

2-با انواع تویوتا 2 اف و 3 اف و کالسکه ای و امبولانسی رفتم بالا . اقا انصافا ماشین دریده ایه . بی انصافی نباشه با اینکه سنگینه اما جاده نبود تو مسیر جهان نما که این تویوتا نره بالا خدایی خیلی زور داره اما ! ....

به خدا مصرفش ادم رو ... میکنه !!!! خیلی میسوزونه . در حدود 100 تا 16 و بلکه 17 تا میخوره پس خط خورد به خاطر مصرف بنزین !

3- تو اس یو وی های مدل بالا با موسو رفتم . انصافا نرم و توپ و راحت و خوب بالا میرفت و سر و صدا نداشت ...

امثال موسو که شیرین بخواد بره بالا مثل پیکاپ و 2700 هایلوکس و پرادو و لندکرویزر هستند که خوب میرند بالا .... اما نکته اینجاست که اولا این مسیر جهان نما رو یک ماه بری با این ماشینا بیای بالاخره به سر و صدا میفته .
    دوما به خاطر کوه رفتن بری 30 تومن یا 50 تومن پول بدی واقعا بی انصافیه !!!! ضمن اینکه بعد اینکه دادی دلت نمیاد مثلا پراتدو ی مامانی رو ببری تو یه اف رود !!! و رسش رو بکشی !!!!! پس این هم خط خورد !

4- اقا با سمند هم رفتیم بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما چشمتون روز بد نبینه برگشتن همانا و گیربکس و زیربندی و جلوبندی و تعویش رینگ پیستون همانا !!!

اقا این اخرین سری من ار دی هم دیدم داشت میرفت بالا !!!!! پراید هم دیدم ...!!! احتمالا الان منتظرن تا ماشینشون از تعمیرگاه بیرون بیاد

با خیلی از ماشین ها رفتم این جاده درازنو رو به بالا .....

5- و بالاخره جیپ کا ام . !!!!!!! عشق من . اقا این ماشین با قیمتی معادل 2 تا 3 میلیون تومن در وضعیت تمیز البته با سوختی به اندازه یه 405 و با وزنی سبک و قدرت موتوری زیاد قادره هر سراشیبی رو بالا بره ... یعنی موقعی نمیره که از جلو برگرده به پشت دیگه .... و اینکه ماشینی هست که چون همیشه خشک هست سیستم تعلیقش در هنگام رانندگی هندل پایین و سخته ولی در عوش اینجوری نیست که بخواد کمک هاش اینا خراب بشه ...یا بری تعمیرگاه ./

پس نتیجه اینکه اونهایی که عشق کوه و اف رود هستند با پول کم و کارکرد زیاد میتونن به جیپ کا ام که در حقیقت برای جنگ طراحی شده بود اعتماد کنند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه های خوب تاپیک ... بابا .. فرشاد کوشی ؟؟ علی ؟؟ امیر ؟؟ باقیه دوستان ؟؟؟

من که نمیرسم بیام ... باور کنید وقتی میام از وقت استراحت و خوابم میزنم میام بینم بچه ها چیزی گذاشتن یا نه ... نزارین بخوابه تاپیک ... مثل چند وقت پیش که هر شب 3 صفحه به جلو میرفتیم اکتیو باشین تا بره ....

قربانتان / کوچیک همه

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام سهیل عزیزم. خوبی؟؟؟

این کا ام که میگی همون شهباز نیست؟؟؟ منم یه خاطره با شهباز 6 سیلندر دارم.

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    Nomber1 جان از این جیپی که گفتی یه عکس داری بزاری. اگر هم میتونی از این ماشینایی که دوستان در جواب سوال من گفتن هم عکس بزار و بگو قیمت هر کدوم چقدره.
    والا از خدا که پنهون نیست از شما هم نباشه من پولم نمیرسه دوچرخه بخرم چه برسه به ماشین ولی دوست دارم اون ماشینا رو به همراه قیمتش بشناسم.
    ولی این جیپی که گفتی با قیمت 2 تا 3 میلیون منو تو فکر فرو برد که کم کم یه کاری بکنم.
    ممنون

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جیپ کا ام 1983 ---------- از گوگل گرفتم...اونم از یه فروم ایرانی برداشته!!

به فکر بنزینشم باش!
    گارد جلو تمیز و لاستیک پهن فراموش نشه!
    Last edited by solo_88; 03-09-2007 at 11:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

سهيل جان، در مورد دلايل هن شدن ماشين مى‌شه يه توضيحاتى بدى؟

من که نمیرسم بیام ... باور کنید وقتی میام از وقت استراحت و خوابم میزنم میام بینم بچه ها چیزی گذاشتن یا نه ... نزارین بخوابه تاپیک ... مثل چند وقت پیش که هر شب 3 صفحه به جلو میرفتیم اکتیو باشین تا بره ....

قربانتان / کوچیک همه
    من يه مدتى هست كه گرفتارم...

مطمئن باش كه اين تاپيك هيچ وقت نمى‌خوابه.

در آغاز فعالیت M-power's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض فراری Fxx

از بچه های این فروم یه سوال داشتم :
    آیا کسی این Fxx که آقای Hpower_sl3 میگرو کسی از شما دیده ؟
    اگه فراری Fxx تو تهران است یه عکسی ازش بزارید (فکر نکنم از ماشین چیزی کم بشه)
    اگه به هر دلیل امنیتی عکس و یا کلیپی ازش نخواهید گذاشت پس برایه چی این همه جار میزنید.
    به من حق بدید که اینجور صحبت کنم چون تا بحال مدرکی در مورد وجود Fxx توی این تاپیک ندیدم اگه عکس و یا کلیپی از Fxx است مرا راهنمایی کنید.

اگه قراره همه چیز مخفی بمونه بس برای چی آقای Hpower_sl3 می یاد جار میزنه و آخر سرش 4-3 تا ماشین های خودشون با هم کل میندازن خوب این کارا نیازی به مطرح کردن توی یک تاپیک رو نداره و میتونن با هم به صورت خصوصی قرار بزارن.

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

قربانتان / کوچیک همه
    تو دیگه کی هستی نامبر 1 بابا خیلی بی مرامی رفیقات مطلب از هر جا می زارن منبع نمی خواد حال مارو میگیری دست مریزاد من بیشتر از اینا رو تو حساب کرده بودم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    Nomber1 جان از این جیپی که گفتی یه عکس داری بزاری. اگر هم میتونی از این ماشینایی که دوستان در جواب سوال من گفتن هم عکس بزار و بگو قیمت هر کدوم چقدره.
    والا از خدا که پنهون نیست از شما هم نباشه من پولم نمیرسه دوچرخه بخرم چه برسه به ماشین ولی دوست دارم اون ماشینا رو به همراه قیمتش بشناسم.
    ولی این جیپی که گفتی با قیمت 2 تا 3 میلیون منو تو فکر فرو برد که کم کم یه کاری بکنم.
    ممنون
    منم کوپی خودتم. شایدم شما کپی منی. ولی از قدیم گفتن : وصف العیش نصف العیش.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

از بچه های این فروم یه سوال داشتم :
    آیا کسی این Fxx که آقای Hpower_sl3 میگرو کسی از شما دیده ؟
    اگه فراری Fxx تو تهران است یه عکسی ازش بزارید (فکر نکنم از ماشین چیزی کم بشه)
    اگه به هر دلیل امنیتی عکس و یا کلیپی ازش نخواهید گذاشت پس برایه چی این همه جار میزنید.
    به من حق بدید که اینجور صحبت کنم چون تا بحال مدرکی در مورد وجود Fxx توی این تاپیک ندیدم اگه عکس و یا کلیپی از Fxx است مرا راهنمایی کنید.

اگه قراره همه چیز مخفی بمونه بس برای چی آقای Hpower_sl3 می یاد جار میزنه و آخر سرش 4-3 تا ماشین های خودشون با هم کل میندازن خوب این کارا نیازی به مطرح کردن توی یک تاپیک رو نداره و میتونن با هم به صورت خصوصی قرار بزارن.
    ببخشید اینجوری حرف میزنم. ولی شما خودت مشکوک به حمید بودن میزنی!!! راستشو بگو حمیدی؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •