asus P5Q
asus P5Q
(7200) 3MB L2 Cache - FSB 1066MHz
باس بيشتر واسه شما كه ميخوايد اوركلاك كنيد نه تنها مزيت نيست بلكه باعث ميشه كمتر بتوني اوركلاك كني
در مورد كش هم سري كور زياد به كش حساس نيستند.
شاید کیست تهویه خوبی نداره.(به این مادر برد بهتون نزن فردا صب میخوام بگیرمش
من تو ریویو ها خوندم دماش پایینه ، ولی برد عالی به نظر میرسه. راستی اگر جایی سراغ دارید ارزون میده پی ام بزنید. مرســــــــــی
این دما خیلی عادیه و اصلا نگران نباش و اینرو بدون که هر چی قطعات از چیپ ستهای کارامدتر استفاده کنند دماشون بیشتر میشه برای همین کمپانی ها باید یه جوری دما رو کنترل کنند ، فن های بزگتر و بهتر، لوله های مسی دفع کننده و سینکها بهتر و ...
با توجه به قطعاتی که بستی دمای کیست خیلی هم خوبه برای پایین تر اومدن دما میتونی از کولر استفاده کنی
حالا با این توضیحات تا سقف180 تومن چه سی پی یو یی رو شما پیشنهاد می کنید. البته اور کلاک کردن رو هم در نظر داشته باشید. ضمنا من یه Thermaltake Big Typhoon VX 2 دارم. پس اگه باکس هم نباشه مهم نیست. پیشاپیش از کمکتون تشکر می کنم .
قيمتش چنده ؟
giga p35-ds3l
کسی نمیدونه ؟من یه کارت 9800 gx2 دارم به cpu : amd phenom 9850 می خواستم یه مادربورد بخرم نظر خودم روی Crosshair 2 formula هستش قیمتش چنده ؟؟ و ایا این کارت من که توی خودش SLI شده روی مادربوردهای cross fire جواب میده.
سلام میتونی استفاده کنی مشکلی هم نداره.
115 تومن حدودا ولي شما DFi blood iron بخر بيتره
صددرصد Q6600 Tray حدود 170
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)