تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 272 از 358 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این یکی هم باز جالبه و حرف هایی زده که در خور توجه هست.
    -------------------------------------------------------------------
    شاید فضایی‌ها خطرناک باشند، باید زمین را پنهان کنیم

دانش > نجوم - بیش از 50 سال است که اخترشناسان در جستجوی هوشمندان فرازمینی هستند. اما شاید بهتر باشد از این کار دست برداریم و سعی کنیم مانند آنها، خود را از چشم دیگر موجودات فضایی پنهان کنیم.
    محمود حاج‌زمان: در دهه 1950 میلادی / 1330 شمسی، انریکو فرمی این بحث را پیش کشید که در صورتی‌که تکامل حیات منحصر به زمین نباشد، باید گونه‌های هوشمند زیادی در خارج از زمین وجود داشته باشند. پس چرا آنها هیچ‌گاه با ما زمینی‌ها تماس نگرفته‌اند یا چرا تاکنون ما آنها را کشف نکرده‌ایم؟

به گزارش نیوساینتیست، ممکن است موجودات فضایی به این نتیجه رسیده باشند که لازم است محتاط باشند. نوعی گرایش تکاملی برای ساکت بودن موجودات فضایی، ممکن است پاسخی برای این تناقض تاریخی باشد. موضوعی که همچنین به ما ساکنان زمین پیشنهاد می‌کند که بهتر است پیش از اعلام حضورمان در این جهان، مجددا در این باره فکر کنیم.
    آدریان کنت از موسسه فضای پیرامون در واترلوی کانادا می‌گوید: «این یک تناقض واقعی است.» برای پاسخ‌گویی به تناقض فرمی، کنت به انتخاب طبیعی متوسل شده است و استدلال می‌کند که انتخاب طبیعی ممکن است بیگانگان ساکت را ترجیح دهد.
    خشونت فضایی
    کنت می‌گوید بسیار محتمل است که در مقیاس کیهانی، رقابت بر سر منابع وجود داشته باشد؛ موضوعی که باعث ایجاد نوعی مبارزه تکاملی بین گونه‌های مختلف بیگانگان فضایی بر روی سیارات مختلف می‌شود. این احتمال وجود دارد که گونه‌های پیشرفته‌تر بخواهند از فرصت و منابع سایر سیارات برای اهداف خودشان استفاده کنند.
    اگر این چنین باشد، کیهان جای بسیار خطرناکی است و انتخاب طبیعی به نفع گونه‌های نامحسوس است: موجوداتی که ترجیح می‌دهند پنهان بمانند، یا صرفا مهارت لازم برای حضور فعالانه در کیهان و یا تبلیغ برای اعلام موجودیت خود را ندارند.
    ست شوستاک، شکارچی بیگانگان از موسسه ستی در مانتین‌ویو کالیفرنیا -سازمانی غیردولتی که به جستوجی هوشمندان فرازمینی مشغول است- می‌گوید: «این ایده هیجان‌انگیزی است: اگر من به کیهان اجازه بدهم بداند من وجود دارم، ممکن است من به هدفی برای نابودی تبدیل شوم.»
    با این وجود، وی در خصوص اعلام نظر درباره فعالیت‌های گونه‌های هوشمند بسیار محتاط است؛ گونه‌هایی که ممکن است نتوانند در برابر جذابیت توسعه فناوری‌های پیشرفته‌ای که توسط دیگران قابل کشف باشد، مقاومت کنند. وی می‌گوید: «اگر خشونت بین ستاره‌ای وجود داشته باشد، خبر بد برای تمام جوامع کهکشانی این است که مجبورند تلاش‌های خود را محدود به فعالیت‌هایی نمایند که از فاصله دور توسط دیگران قابل ردیابی نباشد.»
    خطر ویجر
    تاکنون تلاش‌های نظری فراوانی برای توضیح تناقض فرمی انجام شده است، از جمله این نظریه که ارتباطات مخابراتی بیگانگان را نمی‌توان از پارازیت‌های زمینه کیهان تشخیص داد، یا محاسباتی که نشان می‌دهد موجودات فضایی زمان کافی برای پیدا کردن ما نداشته‌اند.
    کنت تصدیق می‌کند که نظریه وی تا حدودی انتزاعی است. اما وی همچنین اخطار می‌دهد که در آینده نزدیک، این نظریه ممکن است پیامدهایی واقعی داشته باشد. به گفته وی سفینه‌هایی مانند دو کاوشگر ویجر ناسا که در حال خروج از منظومه شمسی هستند، ممکن است وجود ما را به بیگانگان استعمارطلب اطلاع دهند، و بنابراین لازم است که آنها را به زمین بازگرداند.
    خبر انلاین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اما نظر خود من
    مطمئنا فرا زمینی ها وجود دارند اما زمانی خواهیم توانست انها بشناسیم که بتوانیم به سرعت نور برسیم.
    یعنی زمانی که ما از لحاف پیشرفت به اون مرحله برسیم که بتوانیم وسایلی بسازیم که با سرعت نور بتوانند حرکت کنند ما به اکتشافات جالبی در فضا خواهیم رسید.
    Last edited by yashgin128; 02-06-2011 at 15:44.

4. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

13

اما نظر خود من
    مطمئنا فرا زمینی ها وجود دارند اما زمانی خواهیم توانست انها بشناسیم که بتوانیم به سرعت نور برسیم.
    یعنی زمانی که ما از لحاف پیشرفت به اون مرحله برسیم که بتوانیم وسایلی بسازیم که با سرعت نور بتوانند حرکت کنند ما به اکتشافات جالبی در فضا خواهیم رسید.
    خیر ، سرعت نور هم چندان فایده ای ندارد ، می دانی همین کهکشان ما چقدر بزرگ است ، چه برسد به کل کیهان

که-14 13 میلیارد سال نوری پهنا دارد !

6. این کاربر از rhea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیر ، سرعت نور هم چندان فایده ای ندارد ، می دانی همین کهکشان ما چقدر بزرگ است ، چه برسد به کل کیهان

که-14 13 میلیارد سال نوری پهنا دارد !

چرا مطمئن باش.
    در ضمن تا وقتی که به سرعت نور برسیم مطمئنا علم خیلی پیشرفت کرده و در مسائل دیگر هم به به همان اندازه به پیشرفت رسیده ایم.
    شاید تا اون موقع بتوانیم تلسکوپی رو بسازیم که بتواند حیات فرازمینی ها کشف کند.
    این 13 14 میلیارد سال نوری که نوشتین از کجا اومده؟اخه من شنیدم که اخرین حدی رو که برای فضا در نظر گفته اند خیلی کمتر از این اندازه هست.در ضمن ما نیازی به کشف فرازمینی ها در میلیون یا میلیارد سال نوری از ما نیستیم چون عملا به کار ما نمیان.فقط اونهایی برای ما مهم و در خور توجه هستند که با فاصله کمی از ما قرار داشته باشند.
    یه سوال دیگه الان سریع ترین دستگاهی که ساخته شده چقدر سرعت داره؟
    این شاتل های فضایی نهایت سرعتی که دارند جقدر هست؟
    Last edited by yashgin128; 02-06-2011 at 12:20.

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تا برسیم وقت میخواد! (دسپتیکان ها و آتوبات ها در راهن!)

کد:
    این خبر رو ببینین! :

کد:
    Last edited by Mehran-King; 02-06-2011 at 12:17.

9. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لطفا این شخصیت ها رو با ذکر نام یاد کنید ممنون میشم.
    خیلی کمک میکنه به روشن گری هاتون ...

مبلغین اصلی
    کسانی که سالها از این حرف ها میزندد [به اشکال مختلف اش رو هم توضیح بدید]
    افراد متوهم
    کسانی که دنیا رو کنترل میکنند
    اربابان دنیا

متشکرم از روشن گری هاتون ، پیشاپیش.
    من هیچ سازمان اطلاعات و جاسوسی ندارم تا بتونم اسم و آدرس کسی رو در اختیار شما بگذارم، ولی این داستان های به نظر من ساختگی و به عقیده بعضی افشاگرانه از ذهن شخصیت هایی بیرون میاد که سایت ها و انجمن هایی در اینترنت دارند و کتاب ها و مجلاتی منتشر و فیلم های مستند ساختگی درست میکنند.

همین افراد مبلغین اصلی دروغ هایی چون: پایان دنیا (به اشکال گوناگون و در زمان های مختلف) ، حضور تاریخی یوفوها و موجودات بیگانه در کره زمین (برای انتقال دانش به انسان یا کمک در ساخت اهرام و ...) ، رابطه فعلی ناسا و امریکا با بیگانه ها و پنهان کاری در این زمینه ، تهاجم موجودات فضایی در آینده نزدیک ، و و و ...

از نظر من کسانی که در بالا توضیح دادم متوهم و بی سواد بوده و عامل اصلی فریب مردم بی اطلاع یا ساده انگاری که نیاز به روشنگری دارند.

اربابان دنیا و کسانی که دنیا رو کنترل میکنند ققط بخشی از توهمات کسانیست که به شما معرفی کردم.

موفق باشید

11. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

اینکه زیست فرازمینی میتونه وجود داشته باشه یا نه، فکر کنم نظر ههمون یکسان باشه که احتمال وجودش خیلی بیشتره.
    و اینکه کدوممون پیشرفته تریم بنظر من اونا باید از ما پیشرفته تر باشند.
    چون من فکر میکنم که فرایند تکامل در کره زمین خیلی دیر آغاز شده بسبب شرایط.
    و احتمال اینکه این فرایند در جایی دیگه زودتر شروع بشه خیلی زیادتره.
    حتی اگه فقط 500 سال زودتر شروع بشه هم از لحاظ علمی خیلی جلوتر از ما میشن.

ولی خب به نظر من تا زمانی که ارتباط رسمی بین ما و اونا برقرار نشه همه گمانه زنی هامون روی هواست.
    نمیدونم سریال V رو دیدید یا نه. (حتما ببینید بسیــــــــــــــار زیباست).
    برخورد مثل سریال V.
    سفینشون بیاد وایسه بگه ما موفق به کشف هوش فرا زمینی خودمون (انسانها) شدیم و خواستار ارتباط متقابلیم.

بنظر من ناسا باید یه کاری بکنه. (بین المللی منظورمه).
    SETI رو باید تا حدی تقلیل بده.
    یه پروژه جدید شروع کنه. انفجار امواج الکترومغناطیس در بالای جو زمین (در مقیاس بسیار بزرگ و پرشدت...)
    نمیدونم تا چه حد شدنیه ولی زیاد سخت بنظر نمیاد.

ما باید یه پیغام به اونا بدیم.
    من زیاد امیدوار نیستم ستی به نتیجه برسه و ما اونا رو پیدا کنیم.
    منتظرم اونا ما رو پیدا کنند.....

13. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

جنرال گرامی . میشه یه لطفی بکنید؟ میشه شما که ماشالا اینقدر به این موضوع علاقه دارین زحمت بدین به خودتون یه بار تاپیک رو از اول مرور کنید ؟ قبلا اون 40 درصد ( این درصد ها رو از کجا اوردین ؟) تو این تاپیک اشاراتی کردن به اینکه چرا باور ندارن به حضور بیگانگان در زمین.
    ویرایش 70 درصد از انسان ها قبول دارن توی این فروم رو میگم! با توجه به بخش نظر سنجی تنها 30 درصد میگن نه!

آقا جنرال مهران اون 60 درصد { به گفته شما } به موجودات فضایی باور دارن نه به بشقاب پرنده
    تازه به موجودت فضایی در کهکشان های دیگه باور دارن و نمی گن که داخل زمین یوفو وجود داره
    منم همیشه یکم به ناسا شک داشتم ولی شما طوری حرف می زنید که انگار داخل ناسا کار می کردید!

راستی این یوفو ها سرعت نور دارن؟ از یه کهکشان دیگه راحت می یان کره زمین می رن. شاید از سیاه چاله ها رد می شن
    جنرال نه ، ژنرال! عزیزم اون بالا نوشته شده 70 درصد بله قبول دارم!

پ.ن اصلش 14 درصد هستش! من نمیدونم ها رو هم حساب کردم!
    Last edited by Mehran-King; 02-06-2011 at 12:33.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

یه سوال دیگه الان سریع ترین دستگاهی که ساخته شده چقدر سرعت داره؟
    این شاتل های فضایی نهایت سرعتی که دارند جقدر هست؟
    سریعترین دستگاهی که در مقیاس فضایی مسیرش رو طی میکنه همین شاتل دیسکاوری های ساخت ناسا ه.
    سرعت شاتل دیسکاوری بین 6 تا 8 هزار کیلومتر در ساعت ه.

16. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shabe.saket
    بنظر من ناسا باید یه کاری بکنه. (بین المللی منظورمه).
    SETI رو باید تا حدی تقلیل بده.
    یه پروژه جدید شروع کنه. انفجار امواج الکترومغناطیس در بالای جو زمین (در مقیاس بسیار بزرگ و پرشدت...)
    نمیدونم تا چه حد شدنیه ولی زیاد سخت بنظر نمیاد.
    به طور کلی موافقم که ارتباط رادیویی محتمل ترین راه تماس با سایر تمدن های هوشمند هست.
    ولی برای ارسال پیام به بیگانه ها نباید از فعالیت در زمنیه دریافت پیام اونها غافل بشیم.
    به نظر من احتمال اینکه ما پیام اونها رو بگیریم با اینکه اونها پیام ما رو بگیرن در یک حد هست و هر دو مهم هستند.

نمیدونم سریال V رو دیدید یا نه. (حتما ببینید بسیــــــــــــــار زیباست).
    برخورد مثل سریال V.
    سفینشون بیاد وایسه بگه ما موفق به کشف هوش فرا زمینی خودمون (انسانها) شدیم و خواستار ارتباط متقابلیم.
    شما که داستان رو لو دادی
    من خیلی دوست دارم این سریال رو ببینم ولی متاسفانه هنوز فرصتش جور نشده.

18. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •