تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 312 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزان

من 1 ماه هست که دنبال مطالب هستم و تا الان 100 صفحه از تاپیک رو خوندم

من قبلا اعتقاد داشتم نماز خوندن رو باید درک کنی تا بتونی نماز بخونی , برا همین نمازمو نمیخوندم مگر وقتایی که

شدیدا احساس نیاز به سجده میکردم

اون طور موقعها وقتی سجده میکردم این قدر برام لذت بخش بود که همه ی موهای بدنم سیخ مید و یه حسی

داشتم که انگار دارم انرژی دریافت میکنم , احساس میکردم به خدا نزدیک شدم

با چشمهای بسته نماز میخوندم و معنویت و روح پاک و از همه مهمتر اخلاص رو درک میکردم

یک ماه پیش با بچه ها بحثمون شد که چرا نماز میخونیم , بعد من شدیدا دنبال دلیلاش گشتم و تقریبا جواب سوالم
    گرفتم

امروز ظهر برا اولین بار تمرین پرواز روح انجام دادم

سر جام دراز شدم و گردنم رو به بالا گرفتم تا ماهیچه هام خسته شد و سپس پای راستم رو بالا گرفتم و همین اتفاق افتاد , سپس پای چپ و بعدش دستهام

بعدش حالت گهواره گرفتم تا ماهیچه های شکم خسته شه

بعدش همه بدنم رو رها کردم , همه ی بدنم شل شد , طوری که شدیدا احساس ارامش کردم

انگار ادم رو تو حالت فشار قرار بدن و یه دفعه ولش کنن

بعدش یه صحنه از منظره هایی رو که خوب میتونستم تصور کنم رو خیال پردارزی کردم

من همیشه پشت کامپتر مینشستم و هک میکردم

برا همین این صحنه رو فرض کردم و قشنگ همه ی جزییات رو اووردم تو تخیلم , انگار پشت سیستم بودم و هک میکردم

یواش یواش عمیق تر شد و احساس کردم همون جا هستم , بعدش حالتی که فکر کنم بهش خلصه میکین بهم دست داد

یعنی رفتم به خواب و هی روحم از بدنم جدا میشد ولی تا میخواستم هوشیاری داشته باشم بیدار میشدم

حسم این طوری بود : فرض کنید 2 نفر میشین , روحم میرفت اون جایی که فکر میکردم و این فکر کردن این قد سنگین میشد

که روح جدا میشد و از اختیار من کاری ساخته نبود , من وقتی میخواستم اختیار روحم رو در دستم بگیرم بیدار میشدم اعصابم به هم میریخت

حالا چند تا ترفند میخوام و راهنمایی که ایا اینایی که گفتم رو درست بوده و من نزدیک شدم یا خیر ؟

البته از امشب من شروع به نوشتن خوابهام میکنم و نتیجه ها رو میگم

یه تمرین موثر دیگه که من از سوشینت جان دیدم این بود که فرمودن به خودتون تلقین کنین که هر وقت تو خواب

ساعت دیدین به ساعت توجه کنین که ساعت چنده و به اطرافتون نگاه کنین که ببینین کجا هستین

این یکی از بهترین تمرینها هستش : مثلا امشب من یه خودم میگم که اگه تو خواب ساعت دیدم , حتما نگاه کنم

کجا بوده و چه ساعتی بوده

بعد که بیدار شدم این رو به یاد میارم و این یه پیش زمینه میشه برای ارتباط با روح در هنگام خواب

کم کم میتونیم به روحمون بگیم وقتی خوابیدم یادم باشه حتما یه سری به خونه ی فلانی بزنم و این طوری میتونین هوشیاری بدست بیارین

اما موضوع نماز : من الان کلا نظرم با قبل تفاوت پیدا کرده , از ابتدا عقیده داشتم نماز خوندن یه چیزهایی داره که 99 درصد مردم نمیدونن

اصلا نماز خوندن به این دنیا کار نداره , ما نماز رو برا پرورش روح میخونیم , امروز فهمیدم چرا پیامبران سجده ی طولانی داشتن

یا چرا اما علی ع رو وقتی تیر رو از پاش در اووردن حسی نداشته و نفهمیده چی کار میکنن

واقعا این کارا اگه در جهت رسیدن به خدا باشه بسیار موفقیت امیز هستش برا انسان

یه چیز خیلی خوبی که من یاد گرفتم این بود که : من همیشه میگفتم چرا خدا به من پول نمیده یا چرا فلان حاجتم براورده نمیشه ,

با مطالبی که خوندم نظرم عوض شد , حالا بماند به خاطر کدوم حرفا , ولی یکی از تاثیر گذار ترینش قانون کارما و

فرمایش سوشینت جان بود که گفتن اگه حاجتی از ما براورده نشد نباید عصبانی بشیم چون هر کسی در موقعیت ما قرار داشت شرایط برا اون یکسان بود , روش فکر کنین , خیلی حرف توشه

من دیروز خیلی برا استاد خصوصی سرچ کردم که هیپنوتیزم یادم بده , جاهای مختلف پیدا کردم و باهاشون تماس گرفتم

گقتن تو 15 جلسه بهتون اموزش میدیم , هر جلسه 25 تومان به مدت یه ساعت و با تضمین

گفتن هدفتون چیه , گفتم پرواز روح و ...

من گفتم نمونه کار دارین که من کار شما رو ببینم ؟ '
    گفتن اول خودتون رو هیپنوتیزم میکنیم که بدونین واقعیت داره , منم یه خورده ترسیدم که مبادا بلایی سرم بیاد

چون سوشینت جان فرمودن نزارین به عنوان مدیوم از شما استفاده کنن
    حالا نمیدونم منظورشون همین بود یا نه و این که گفتن بعضی استادا انرژی شاگرد رو میدزدند

سوال دارم : ایا میشه در 15 جلسه من یاد بگیرم ؟
    چون من نمیدونم چه تمرینی باعث فعال شدن چاکرا ی 6 میشه و نمیدونم اگه چه طوری ازش استفاده کنم ضر داره و عوارضش چیه

زیر شاخه های هیپنوتیزم چیه ؟ و کسی که هیپنوتیزم بلد باشه میتونه تله پاتی انجام بده یا نه ؟

کسی که هیپنوتیزم بلد باشه میتونه انرژی درمانی کنه یه نه ؟

وقتی هیپنوتیزم یاد بگیریم میتونیم انرژی و حاله های دورمونو ببینیم یا نه ؟

اگه من پرواز روح یاد بگیرم ایا میتونم مثلا تو یه مهمونی که نشستم , در مدت 5 دقیقه روحم رو ازاد کنم و مثلا برم ببینم اون اتاق چه خبره یا نه ؟

منو دوستم خیلی رابطه ی عاطفیه عمیقی داریم و میخوایم تله پاتی انجام بدیم ولی نمیدونم چه طوری این ویژگی رو فعال کنم

گفتین با چند تا کاغذ شروع کنین , من از این تمرین نفهمیدم چه طوری شکل رو حدس بزنیم

ایا باید روحمون رو در بیاریم بریم سمت دوستمون و شکل کاغذ رو ببینیم یا از انرژی هایی که دور دوستمون هست بریم فکرشو بخونیم ؟

مطمئنن از دوستمون نیست چون گفتین این تمرین رو میشه تنهایی انجام داد

مثلا من 5 تا کاغذ رو نقاشی کنیم بعد به هم بزنم و با خودم بگم باید شکل اسب رو بردارم , اینو از کجا بفهمم ؟

اگه حدس زدن باشه که خیلی سخته و نمیشه گفت همیشه جواب میده

فعلا سوالهای دیگم باشه برا بعد

خیلی خیلی تاپیک خوبی بود و من یکی از افرادی هستم که الان یه دید دیگه به معنویت و روح و زندگی دارم

میرم دنبال نمازم , برام دعا کنین

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزان

من 1 ماه هست که دنبال مطالب هستم و تا الان 100 صفحه از تاپیک رو خوندم

من قبلا اعتقاد داشتم نماز خوندن رو باید درک کنی تا بتونی نماز بخونی , برا همین نمازمو نمیخوندم مگر وقتایی که

شدیدا احساس نیاز به سجده میکردم

اون طور موقعها وقتی سجده میکردم این قدر برام لذت بخش بود که همه ی موهای بدنم سیخ مید و یه حسی

داشتم که انگار دارم انرژی دریافت میکنم , احساس میکردم به خدا نزدیک شدم

با چشمهای بسته نماز میخوندم و معنویت و روح پاک و از همه مهمتر اخلاص رو درک میکردم

یک ماه پیش با بچه ها بحثمون شد که چرا نماز میخونیم , بعد من شدیدا دنبال دلیلاش گشتم و تقریبا جواب سوالم
    گرفتم

امروز ظهر برا اولین بار تمرین پرواز روح انجام دادم

سر جام دراز شدم و گردنم رو به بالا گرفتم تا ماهیچه هام خسته شد و سپس پای راستم رو بالا گرفتم و همین اتفاق افتاد , سپس پای چپ و بعدش دستهام

بعدش حالت گهواره گرفتم تا ماهیچه های شکم خسته شه

بعدش همه بدنم رو رها کردم , همه ی بدنم شل شد , طوری که شدیدا احساس ارامش کردم

انگار ادم رو تو حالت فشار قرار بدن و یه دفعه ولش کنن

بعدش یه صحنه از منظره هایی رو که خوب میتونستم تصور کنم رو خیال پردارزی کردم

من همیشه پشت کامپتر مینشستم و هک میکردم

برا همین این صحنه رو فرض کردم و قشنگ همه ی جزییات رو اووردم تو تخیلم , انگار پشت سیستم بودم و هک میکردم

یواش یواش عمیق تر شد و احساس کردم همون جا هستم , بعدش حالتی که فکر کنم بهش خلصه میکین بهم دست داد

یعنی رفتم به خواب و هی روحم از بدنم جدا میشد ولی تا میخواستم هوشیاری داشته باشم بیدار میشدم

حسم این طوری بود : فرض کنید 2 نفر میشین , روحم میرفت اون جایی که فکر میکردم و این فکر کردن این قد سنگین میشد

که روح جدا میشد و از اختیار من کاری ساخته نبود , من وقتی میخواستم اختیار روحم رو در دستم بگیرم بیدار میشدم اعصابم به هم میریخت

حالا چند تا ترفند میخوام و راهنمایی که ایا اینایی که گفتم رو درست بوده و من نزدیک شدم یا خیر ؟

البته از امشب من شروع به نوشتن خوابهام میکنم و نتیجه ها رو میگم

یه تمرین موثر دیگه که من از سوشینت جان دیدم این بود که فرمودن به خودتون تلقین کنین که هر وقت تو خواب

ساعت دیدین به ساعت توجه کنین که ساعت چنده و به اطرافتون نگاه کنین که ببینین کجا هستین

این یکی از بهترین تمرینها هستش : مثلا امشب من یه خودم میگم که اگه تو خواب ساعت دیدم , حتما نگاه کنم

کجا بوده و چه ساعتی بوده

بعد که بیدار شدم این رو به یاد میارم و این یه پیش زمینه میشه برای ارتباط با روح در هنگام خواب

کم کم میتونیم به روحمون بگیم وقتی خوابیدم یادم باشه حتما یه سری به خونه ی فلانی بزنم و این طوری میتونین هوشیاری بدست بیارین

اما موضوع نماز : من الان کلا نظرم با قبل تفاوت پیدا کرده , از ابتدا عقیده داشتم نماز خوندن یه چیزهایی داره که 99 درصد مردم نمیدونن

اصلا نماز خوندن به این دنیا کار نداره , ما نماز رو برا پرورش روح میخونیم , امروز فهمیدم چرا پیامبران سجده ی طولانی داشتن

یا چرا اما علی ع رو وقتی تیر رو از پاش در اووردن حسی نداشته و نفهمیده چی کار میکنن

واقعا این کارا اگه در جهت رسیدن به خدا باشه بسیار موفقیت امیز هستش برا انسان

یه چیز خیلی خوبی که من یاد گرفتم این بود که : من همیشه میگفتم چرا خدا به من پول نمیده یا چرا فلان حاجتم براورده نمیشه ,

با مطالبی که خوندم نظرم عوض شد , حالا بماند به خاطر کدوم حرفا , ولی یکی از تاثیر گذار ترینش قانون کارما و

فرمایش سوشینت جان بود که گفتن اگه حاجتی از ما براورده نشد نباید عصبانی بشیم چون هر کسی در موقعیت ما قرار داشت شرایط برا اون یکسان بود , روش فکر کنین , خیلی حرف توشه

من دیروز خیلی برا استاد خصوصی سرچ کردم که هیپنوتیزم یادم بده , جاهای مختلف پیدا کردم و باهاشون تماس گرفتم

گقتن تو 15 جلسه بهتون اموزش میدیم , هر جلسه 25 تومان به مدت یه ساعت و با تضمین

گفتن هدفتون چیه , گفتم پرواز روح و ...

من گفتم نمونه کار دارین که من کار شما رو ببینم ؟ '
    گفتن اول خودتون رو هیپنوتیزم میکنیم که بدونین واقعیت داره , منم یه خورده ترسیدم که مبادا بلایی سرم بیاد

چون سوشینت جان فرمودن نزارین به عنوان مدیوم از شما استفاده کنن
    حالا نمیدونم منظورشون همین بود یا نه و این که گفتن بعضی استادا انرژی شاگرد رو میدزدند

سوال دارم : ایا میشه در 15 جلسه من یاد بگیرم ؟
    چون من نمیدونم چه تمرینی باعث فعال شدن چاکرا ی 6 میشه و نمیدونم اگه چه طوری ازش استفاده کنم ضر داره و عوارضش چیه

زیر شاخه های هیپنوتیزم چیه ؟ و کسی که هیپنوتیزم بلد باشه میتونه تله پاتی انجام بده یا نه ؟

کسی که هیپنوتیزم بلد باشه میتونه انرژی درمانی کنه یه نه ؟

وقتی هیپنوتیزم یاد بگیریم میتونیم انرژی و حاله های دورمونو ببینیم یا نه ؟

اگه من پرواز روح یاد بگیرم ایا میتونم مثلا تو یه مهمونی که نشستم , در مدت 5 دقیقه روحم رو ازاد کنم و مثلا برم ببینم اون اتاق چه خبره یا نه ؟

منو دوستم خیلی رابطه ی عاطفیه عمیقی داریم و میخوایم تله پاتی انجام بدیم ولی نمیدونم چه طوری این ویژگی رو فعال کنم

گفتین با چند تا کاغذ شروع کنین , من از این تمرین نفهمیدم چه طوری شکل رو حدس بزنیم

ایا باید روحمون رو در بیاریم بریم سمت دوستمون و شکل کاغذ رو ببینیم یا از انرژی هایی که دور دوستمون هست بریم فکرشو بخونیم ؟

مطمئنن از دوستمون نیست چون گفتین این تمرین رو میشه تنهایی انجام داد

مثلا من 5 تا کاغذ رو نقاشی کنیم بعد به هم بزنم و با خودم بگم باید شکل اسب رو بردارم , اینو از کجا بفهمم ؟

اگه حدس زدن باشه که خیلی سخته و نمیشه گفت همیشه جواب میده

فعلا سوالهای دیگم باشه برا بعد

خیلی خیلی تاپیک خوبی بود و من یکی از افرادی هستم که الان یه دید دیگه به معنویت و روح و زندگی دارم

میرم دنبال نمازم , برام دعا کنین

چی شد

اینجا همه حرف میزنن و مقاله میزارن یا کسی هم هست که واقعا چیزی بلد باشه ؟

من منتظرم هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

منم که جوون بودم از این کار زیاد کردم
    انرژی سبز
    خلسه
    ذن
    پرواز کهکشانی
    تلقین
    چشم عقاب
    ذهن مطلق
    فرشتگان محافظ

اما یه راهی برای آرامش نه برای افزایش قدرت درون و انژهای ماوراء
    چشمت را می بندی و در آسمان ، در روحت ، در اوج خوشبختی و لحظه ای بعد چشمت را باز مکنی و می بینی تو

همان جای هستی که باید باشی و یک دنیا بدبختی و قرض و مشکلات و تو مانده ای و یه کامپیوتر که استند بای شده.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عزیز من سلام

ممنون جواب دادی , ولی شما اصلا منو درک نکردی

من از شما راهنمایی خواستم , لطف کنین اگه چیزی میدونین و تجربه کردین بگین و جواب سوالهای منو بدین

متشکر میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی با حالی
    ببین هرکی با یه ماشینی وارد جاده اصلی میشه نقطه سر خط.

سلام

دارک استریتم میگه دین ها مثل قایق هایی میمونن که انسان ها رو میرسونن به هدف و .... ( تو امضاش هست )

ولی چرا باید همه ی قایق ها آدمارو برسونن به هدف؟ به له خره یکیشون سالمه ، بغییشون راه رو اشتباه میرن

و انسان باید سوار اون قایق بشه ، و وقتی هم که سوار بهترین قایق و مطمئن ترین شد ، اونوقت عاشق قایق

هم میشه ... حالا اینی که شما میگی هم مثل همین قایقس ، راه فقط یکیه ، حالا من نمیدونم شما چه دینی

داری ، ولی باید بدونی که هیچ دینی به جز اسلام ، اونم تشیع ، آدم رو به هیچ جایی نمیرسونه و تنها راه رسیدن

به خداست .

اصلا شاید من منظورت رو اشتباه فهمیدم ! به هر حال ....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چی شد

اینجا همه حرف میزنن و مقاله میزارن یا کسی هم هست که واقعا چیزی بلد باشه ؟

من منتظرم هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا

ببین اگه دنبال جایی میگردی که آدمای این کاره باشه ، برو تو همون سایت ارواح ، این جا هم بعضی ها هستن

که کارایی کردن ، اگه مطالب رو بخونی میفهمی ، بیشترم گیرشون تو خروج روح هست . ولی اگه کسی رو میخوای

که این کاره باشه و بتونه کمکت کنه ، همون سایت ارواح ، اونم فقط ادمینشه با چند تا از مدیراش ... این جا چیزی

گیرت نمیاد .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزم

اگه ادرسشو بگی ممنونت میشم عزیزم

موفق باشی

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

من از شما راهنمايي خواستم , لطف کنين اگه چيزي ميدونين و تجربه کردين بگين و جواب سوالهاي منو بدين
    دوست من هم اينکارها را کردم فقط توانستم حس ششم خودم را تقويت کنم و ذهن هوشيار داشته باشم

کار نشد نداره ام اين را بدون
    1- استعاد ذاتي
    2- تمرينهاي سخت با سالها تمرين

اگر قرار بود در 15 جلسه ياد بگيريم همه عارف و سالک و شايدهم جادوگر بوديم

این آدرس سایت ارواح یو یو ها ها ها ها ها ها ها هاااااااااااا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فقط باید بگم تو این سایت چند تا آدم درست حسابی بیشتر نیست ، یکی خود ادمین سایته ( Metaphysics ) و یکی دیگه

به نام Fallen_Stars که فکر کنم اخراجش کردن ، ولی خیلی وارد بود .

مورن ( Moren ) هم بد نیست . ولی هر چی ازش می خوای میپیچونه . ولی بر عکس ادمین سایت ، دست و دلبازه و اگه بخوای برات همون موقع

جن هم میفرسته !
    Last edited by Hoaxes; 11-05-2008 at 16:35.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان من از موقعی که این فرکانسهایی که چاکراها رو باز میکنند گوش میدم کلا یه جورایی توی بدنم احساس عجیبی میکنم...جالبه بدونید من اصلا این فرکانسها رو قبول نداشتم ولی الان که دارم گوش میدم احساس میکنم ارامشم بیشتر شده...حس ششمم که این همه زیاد بود داره زیاد تر میشه و خیلی چیزهای دیگه...میشه یکی توضیح بده دقیقا کار هر چاکرا چیه و اگه باز بشن دقیقا چه اتفاقی میفته؟..
    مرسی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •