راستی اون عکسی که از اکولایزر گذاشتم رو خودم از صفحه 5700 انداختم تمش قشنگه ؟
تم آی فونه .
راستی اون عکسی که از اکولایزر گذاشتم رو خودم از صفحه 5700 انداختم تمش قشنگه ؟
تم آی فونه .
آره.
میشه آپش کنی؟
منم میخوامش.
سلام ميگم تاريخ گوشيت رو از 2007 بزار رو 2006 شايد درست شد جوابش رو حتما بهم بگو....البته گاهي تاريخ رو ميزاري رو 01/01/2006 درست ميشه ...نميدونم تو كدومش رو گزاشتي.. هر دو رو امتحان كن
سلام اين لينك تم از سايت gsm.ir كه براتون گزاشتم برنامه و بازي هم تو اين سايت هست ....من رو بي جواب نزارينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی در هنگان نصب هر فایلی با ارور error expired مواجه شدید باید فایل مربوطه رو ساین کنید!برای ساین کردن به قسمت در خواست نرم افزار این سایت رفته و نرم افزارهای مربوط به ساین کردن رو دانلود کنید!همچتنین راهنمای ساین کردن رو نیز دانلود کنید!
بهتر بود می گفتی بی خیال برنامه شید.این همه برنامه ریخته حالا این 1 ی نصب نشد یکی دیگه.
سلام یک چیزی تو این گوشی خیلی اعصاب منو خورد کردهدر مورد فلاش عکس برداری به صورت اتومات هستوقتی که فلاش عکس برداری رو خاموش میکنم و عکس میگیرم و از برنامه عکش خارج میشم دوباره میبینم که رفته روی اتوماتدوباره آف میکنم خارج میشم میبینم بار هم روی اتوماتش رفته هر دفعه که آف میکنم اتومات رو و خارج میشم و دوباره برمیگردم میبینم که بازم روی اتومات رفتهچیکار میشه کرد که همیشه روی آف باشه و خد به خود روی اتومات نره ؟
هیچ کار ینمیشه کرد همینجوریه باید باهاش بسوزی و بسازی.
ای بابا عجب ایراده گندی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Last edited by گردن کلفت; 16-10-2007 at 17:17.
یعنی چی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)