تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 1404 اولاول ... 1722222622682692702712722732742752762823223727721272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک پی اس پی ویروسی

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من از همه دوستان خوب مخصوصا کیهان جان که زحمت تمهای به این زیبایی رو می کشه عاجزانه خواهش می کنم که فایلها رو در رپیدشیر اپلود نکنند حداقل اگه در رپید شیر اپلود می کنند در یه سایت دیگه هم اپلود کنند...منکه خودم شخصا نمی تونم از رپید شیر فایل بگیرم چ.ن همهاش پیغام زیر رو میده...اگه امکان داره در جای دیگه اپلود کنید...مثلا
    MEGAUPLOAD

You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
    Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 14 minutes)
    شما اي پي اينترنتت مشتركه واسه همين اين ارور رو دريافت مي كنيد در ضمن مگا آپلود ايران رو تحريم كرده و اصلا نمي ذاره ازش دانلود كنيد مگر با نصب تولبارش !! حداقل رپيد شر برا يدانلود ازش نياز به دانلود و نصب چيزي نيست ...

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منهم می گم درصورت امکان در این رپیدشیر آپلود نکنید. نمی دونم چرا کامپیوتر من با این سایت مشکل داره و هروقت توش می ره همه چیز را می بند و آخرسر دانلود هم نمی کنه. یه جای دیگه دوستان آپلود کنید...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اینکه این تصویر یک مونتاژ است شک نکنید. مونتاژکارش هم چندان مهارت نداشته چون خیلی تابلوئه...!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

7

من که میگم ببوسش بزارش کنار بنده ی خدا اون غول که پشست بیای تا آخر یه غول داره دمار از روزگار آدم در میاره

شما بگو من این مرحله پرنس پرشی را چطوری رد کنم. غول بعدیش را هم می کشم. من نمی دونم اکثر بچه ها که ادعای psp باز بودنشون می شه چرا کسی به سئوال به این سادگی جواب نمی ده؟؟ اینجا فقط شده واسه اینکه یکی بیاد بگه pspphone داره می یاد. بعدش یکی هم بیاد بگه که نمی یاد!!! به جای یه کم بحثهای تکراری به بازیهای psp بپردازید. انگار فراموش کردید که این یک کنسول بازیه...!! 90درصد بحثها کاملا تکراریه و ما که یه مشکل را مطرح می کنیم پس از سه بار درخواست هنوز کسی جواب نداده!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اینکه این تصویر یک مونتاژ است شک نکنید. مونتاژکارش هم چندان مهارت نداشته چون خیلی تابلوئه...!
    تابلو هست كه مونتاژه . اصلا اگر مونتاژ هم نباشه بعد فقط آنالوگ داره دكمه هاي حركت رو نداره ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه keihan550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

باز هم براي دوستان عزيزي كه هميشه به ما لطف دارند و به ما سر مي زنند يك هديه داريم كه اميدواريم از اون لذت ببريد . بك پك Theme هاي پي اس پي براي ورژن ۳.۷۱ و بالاتر است كه عكس اون ها را در زير مي بينيد و مي تونيد همه را در يك فايل ۲ مگابايتي كه لينك مستقيم هست دانلود كنيد و از اون لذت ببريد … نظر يادتون نره

این هم لینک مگا اپلودش

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینو میشه یه جا دیگه آپلود بکنین؟ مثلا رپید شیر

داره خودمونی میشه keihan550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض psp هم به دنياي چت وارد ميشود!!!!!!!

سلام به دوستان
    امروز يه خبر جالب ديدم. و اونم اين بود كه براي psp هدستهاي مخصوصي توليد شده كه با اونها ميشه چت كرد ، صدا ضبط كرد ، و از همه مهمتر براي طرح جديد سوني كه در آمريكا با يه شركتمخابراتي قرارداد بسته تا امواج وايرلس رو براي psp فراهم كنه و بشه با psp با دوستان صحبت كرد (در اصل چت كرد ) طراحي شده.

اينم تصويري از اين قطعه :( كه خودم از خيلي وقته دنبالش هستم)

irpsp.com

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من يه مشكل با PSP دارم اونم اينه كه وقتي من با اتصال USB موزيك يا MP3 ميزنم يا پاكشون ميكنم قبول ميكنه و PSP اجزاش ميكنه ولي وقتي يه آهنگ تصويري تو قسمت Video ميزنم يا كپي ميكنم تو psp اجرا نميكنه اصلا نشون نميده ميتونم بپرسم چرا؟آيا برنامه ي خاصي هست يا ........
    ممنون ميشم جواب بديد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •