یک پی اس پی ویروسی
شما اي پي اينترنتت مشتركه واسه همين اين ارور رو دريافت مي كنيد در ضمن مگا آپلود ايران رو تحريم كرده و اصلا نمي ذاره ازش دانلود كنيد مگر با نصب تولبارش !! حداقل رپيد شر برا يدانلود ازش نياز به دانلود و نصب چيزي نيست ...من از همه دوستان خوب مخصوصا کیهان جان که زحمت تمهای به این زیبایی رو می کشه عاجزانه خواهش می کنم که فایلها رو در رپیدشیر اپلود نکنند حداقل اگه در رپید شیر اپلود می کنند در یه سایت دیگه هم اپلود کنند...منکه خودم شخصا نمی تونم از رپید شیر فایل بگیرم چ.ن همهاش پیغام زیر رو میده...اگه امکان داره در جای دیگه اپلود کنید...مثلا
MEGAUPLOAD
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 14 minutes)
منهم می گم درصورت امکان در این رپیدشیر آپلود نکنید. نمی دونم چرا کامپیوتر من با این سایت مشکل داره و هروقت توش می ره همه چیز را می بند و آخرسر دانلود هم نمی کنه. یه جای دیگه دوستان آپلود کنید...
در اینکه این تصویر یک مونتاژ است شک نکنید. مونتاژکارش هم چندان مهارت نداشته چون خیلی تابلوئه...!
نوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بگو من این مرحله پرنس پرشی را چطوری رد کنم. غول بعدیش را هم می کشم. من نمی دونم اکثر بچه ها که ادعای psp باز بودنشون می شه چرا کسی به سئوال به این سادگی جواب نمی ده؟؟ اینجا فقط شده واسه اینکه یکی بیاد بگه pspphone داره می یاد. بعدش یکی هم بیاد بگه که نمی یاد!!! به جای یه کم بحثهای تکراری به بازیهای psp بپردازید. انگار فراموش کردید که این یک کنسول بازیه...!! 90درصد بحثها کاملا تکراریه و ما که یه مشکل را مطرح می کنیم پس از سه بار درخواست هنوز کسی جواب نداده!![]()
تابلو هست كه مونتاژه . اصلا اگر مونتاژ هم نباشه بعد فقط آنالوگ داره دكمه هاي حركت رو نداره ؟؟؟؟؟؟
باز هم براي دوستان عزيزي كه هميشه به ما لطف دارند و به ما سر مي زنند يك هديه داريم كه اميدواريم از اون لذت ببريد . بك پك Theme هاي پي اس پي براي ورژن ۳.۷۱ و بالاتر است كه عكس اون ها را در زير مي بينيد و مي تونيد همه را در يك فايل ۲ مگابايتي كه لينك مستقيم هست دانلود كنيد و از اون لذت ببريد … نظر يادتون نره
این هم لینک مگا اپلودش
اینو میشه یه جا دیگه آپلود بکنین؟ مثلا رپید شیر
سلام به دوستان
امروز يه خبر جالب ديدم. و اونم اين بود كه براي psp هدستهاي مخصوصي توليد شده كه با اونها ميشه چت كرد ، صدا ضبط كرد ، و از همه مهمتر براي طرح جديد سوني كه در آمريكا با يه شركتمخابراتي قرارداد بسته تا امواج وايرلس رو براي psp فراهم كنه و بشه با psp با دوستان صحبت كرد (در اصل چت كرد ) طراحي شده.
اينم تصويري از اين قطعه :( كه خودم از خيلي وقته دنبالش هستم)
irpsp.com
دوستان من يه مشكل با PSP دارم اونم اينه كه وقتي من با اتصال USB موزيك يا MP3 ميزنم يا پاكشون ميكنم قبول ميكنه و PSP اجزاش ميكنه ولي وقتي يه آهنگ تصويري تو قسمت Video ميزنم يا كپي ميكنم تو psp اجرا نميكنه اصلا نشون نميده ميتونم بپرسم چرا؟آيا برنامه ي خاصي هست يا ........
ممنون ميشم جواب بديد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)