آره عزيزم . يه خوبي اين بازي اينه كه 10 تا تنظيمات داره . بهت قول ميدم سيستم خودشون هم تنظيمات 10 رو نياورده ! فقط مدل گرافيكت رو بنويس .[/quote]
geforce nvidia 6600 512 ddrII dp2
آره عزيزم . يه خوبي اين بازي اينه كه 10 تا تنظيمات داره . بهت قول ميدم سيستم خودشون هم تنظيمات 10 رو نياورده ! فقط مدل گرافيكت رو بنويس .[/quote]
geforce nvidia 6600 512 ddrII dp2
خوب مشکل از سیستمت نیست
بببین وقتی از بازی پرت میشی بیرون اروری هم میده؟
بله ارور هم ميده كه ميگه باگ وجود داره.
بله ارور هم مي ده ميگه باگ وجود داره و پنجره دونت سند ارور باز مي شه.
geforce nvidia 6600 512 ddrII dp2آره عزيزم . يه خوبي اين بازي اينه كه 10 تا تنظيمات داره . بهت قول ميدم سيستم خودشون هم تنظيمات 10 رو نياورده ! فقط مدل گرافيكت رو بنويس .
[/QUOTE]
یعنی با این گرافیک تا آخرین درجه میاره ؟
برو به این مسیر زیر
کلیک راست روی دسکتاپ
Propertises
Setting
Advanced
Adapter
ویندوزت چیه؟
سلام
من یه بازی به نام Jade Empire
گرفتم وبعد اون رو نصب کردم و بعد از نصب وقتی خواستم وارد بازی بشم میره صحنه هایی از اول بازی میاد بعد یه هو میاد بیرون
می خواستم ببینم چشه
سیستم :
256 رم
سیستم 3 هزار اینتل
گرافیک 128 ای تی ای
من از چند نفرم پرسیدم گفتن موردی نداره تو بلد نیستی نصب کنی
حدود 5 بار بازی رو اینستال و اینستال کردم
وبعد از اخرین نصی متوجه شدم که تنظیمات داره
JadeEmpireConfig.exe
فایله اجرایی به نام فایله بالا
وقتی روش دابل کلیک میکنم یه پنجره باز میشه و در قسمت پایین همون صحفه ی اولیه در جزییات
می نویسه درایور گرافیک قدیمی است و همچنین میگه درایور مانیتور نصب نیست
خودتون ببینین:
برای بزرگ نمایی رو عکس کلیک کنید
می خواستم اگه میشه راهنماییم کنید که چه جوری وارد این بازی بشم
ممنونم
Last edited by R.Carlos; 23-04-2007 at 22:10.
خب دیگه همه چیز اومد تو مشتم.الان کامل توضیح می دم:
این که میگی جنرال 3 ، 4 ، 5 ، ... در واقع همشون یه وصله (Patch) هستن که توی ایران اکثر کسبه که (خیلی معذرت میخوام ، هیچی حالیشون نیست) برای فروش و جلب مشتری بیشتر این وصله ها رو به اسم یه نسخه جدید از بازی می فروشند. برای اثباتش هم به همین نکته اشاره می کنم که اگه یه بازی هستش پس چرا روی یه بازیه دیگه نصب میشه؟ پس بازی قبلیه این وسط چی میشه؟
همه این وصله ها هیچ کدومشون مورد قبول شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست و هرگونه خرابی و مشکلی که پیش بیاد مسئولیتش دیگه با EA نیست. یکی دیگه از مشکلات این وصله ها سنگین تر کردن بازی هستش که می تونه از عوامل بیرون اومد باشه. این رو هم بگم که این وصله ها اکثریت دست ساز هستش یعنی یه دو سه نفر میان جمع میشن و با هم شروع به ساختنش میکنن. حتی شما هم می تونی.
اگه خواستی به تایپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو که عهده دارش Mohsen_DD هستش.
با این تفاسیر پس احتمال هر گونه خرابی (Bug) در درون بازی هستش. از دلایل بیرون پریدن از وسط بازی می تونیم به موارد زیر اشاره کنیم:
1.نا هماهنگی وصله با بازی
2.سنگین شدن بازی به خاطر یونیت بیش از حد
3.در زمانیکه وصله ای نصب نکرده ایم هم اگر بازی بیرون بیاد به خاطر این هستش که نسخه های ما کرکی هستن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)