تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 3195 اولاول ... 1722222622682692702712722732742752762823223727721272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خرید هارد 100% توصیه میشه چون به احتمال زیاد اگه هارد بگیرین دیگه درایو های benQ تو لود
    کردن بعضی تکتچر ها مشکلی نخواهد داشت
    کسی قیمت هارد 20 رو داره ؟

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان سلام .. من امروز از پرتو بازی splinter cell double agent رو گرفتم ولی وقتی تو دستگاه میزارم اولا تو اونجایی که عکس درایو هست که اسم بازیی که گذاشتینو مینویسه (تو قسمت داشپورت) فقط مینویسه (play dvd) (بجای نوشتن اسم بازی) بعد هم که میرم روش A رو میزنم این عبارت رو مینویسه : to play this disc . put it an xbox360 console هموطور که از معنیش مشخصه میگه برای اجرای دیسک اونو بزارید تو کنسول 360 ...........اگه میشه دوستان منو راهنمایی کنن که مشکل از چیه؟؟ایا باید update کنم ؟؟ چه جوری
    Last edited by amaranth_silent; 07-08-2008 at 22:44.

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان سلام .. من امروز از پرتو بازی splinter cell double agent رو گرفتم ولی وقتی تو دستگاه میزارم اولا تو اونجایی که عکس درایو هست که اسم بازیی که گذاشتینو مینویسه (تو قسمت داشپورت) فقط مینویسه (play dvd) (بجای نوشتن اسم بازی) بعد هم که میرم روش A رو میزنم این عبارت رو مینویسه : to play this disc . put it an xbox360 console هموطور که از معنیش مشخصه میگه برای اجرای دیسک اونو بزارید تو کنسول 360 ...........اگه میشه دوستان منو راهنمایی کنن که مشکل از چیه؟؟ایا باید update کنم ؟؟ چه جوری
    نه عزیزم آپدیت که اصلا نمی خواد چون اون بازی بسیار قدیمیه .
    من فکر میکنم که از دیسک بازیت باشه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خرید هارد 100% توصیه میشه چون به احتمال زیاد اگه هارد بگیرین دیگه درایو های benQ تو لود
    کردن بعضی تکتچر ها مشکلی نخواهد داشت
    کسی قیمت هارد 20 رو داره ؟
    درايو BENQ تنها بازي كه مشكل داشته GTA 4 بوده
    اونم نه براي همه بعضي ها اين جوريه
    ماله من شايد در طول 4 ساعت بازي با GTA 4 فقط به اندازه 2 دقيقه اونم بعضي جاها دير LOAD بشه

هارد 20 گيگ الان 85 تومانه
    هدر 120 گيگ هم 150 تومان

5. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت DENGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    X360 Elite گرفتم اما گو بیگ نیست ولی فالکنه چون روز اول 9 ساعت بازی کردم ولی آخرین دما 38.4 بود (از روی اینتر کولر)
    ممنون از کمک هایی که در این باره به من دادید

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام
    X360 Elite گرفتم اما گو بیگ نیست ولی فالکنه چون روز اول 9 ساعت بازی کردم ولی آخرین دما 38.4 بود (از روی اینتر کولر)
    ممنون از کمک هایی که در این باره به من دادید
    زياد به اون INTER COOLER و درجش اعتماد نكن
    اون درجه حرارت باد خروجي از پشت كنسول رو نشون ميده نه درجه گرماي روي GPU
    اين همه هم فشار نيار بهش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

منم تو 2 تا بازي اين مشكل رو دارم قضيش چيه ؟؟ dvd هاش اونورش هم طلايي شكل ني !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

منم تو 2 تا بازي اين مشكل رو دارم قضيش چيه ؟؟ dvd هاش اونورش هم طلايي شكل ني !!!
    احتمالش خیلی زیاده که از جنس دیسک باشه، بهتره DVDها رو از جاهای معتبر بگیریم که این اتفاق نیفته چون خوده منم سره بازی (SplinterCell (Double Agent همین مشکل رو داشتم، رفتم به یارو نشون دادم گفت مشکل از دیسک هست که عوضش کردم...

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

کسی جواب نداد دوباره میگم.
    از کجا بفهمم سی دیم پچ sealth نداره؟
    اینجا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیمان جان با توجه به اینکه من تو live نمی رم پیشنهاد می کنی بگیرم هاردو یا نه؟به نظرت قیمتاش تغییر می کنه از پاییز به بعد؟
    همونطور که دوستان هم گفتن، خرید هارد برای کنسول ضروریه ... در مورد قیمت هم فکر نمیکنم افت قیمت خیلی زیاد باشه. اما باز هم انتخاب باشماست.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

درايو BENQ تنها بازي كه مشكل داشته GTA 4 بوده
    اونم نه براي همه بعضي ها اين جوريه
    ماله من شايد در طول 4 ساعت بازي با GTA 4 فقط به اندازه 2 دقيقه اونم بعضي جاها دير LOAD بشه
    مال من که اصلا مشکل نداشته خوشبختانه.
    صد در صد مشکل از dvd است من خودم هم از این مشکلا با dvd های رایتی داشتم. مثلا devil may cry 4 رو میزاشتم بعد میرفت تو بازی بعد تا start میزدم میگفت disk رو بزار. پیشنهاد میکنم تا اونجا که میتونید dvd های play box هم نگیرید چون از 3 تا یکیش وسطا بازی گیر میکنه. ( تجربه شخصیم). خدا نکنه یه چیزی copy خور شه تو ایران گندشو بالا میارن.
    راست میگن که elite ها همه سه چراغ میشن؟ یعنی 175w ندارن؟ من که باور نکردم.!!!!!
    این بازی SplinterCell (Double Agent برای xbox گرافیکش با نسخه ی pc و ps2 ش مگه فرق میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •