رفیق من سوالات کردم..
گفتن اگه برادرت ازدواج کنه و مسئولیت سرپرستی خانواده با شما باشه..اون موقع معاف هستی..
رفیق من سوالات کردم..
گفتن اگه برادرت ازدواج کنه و مسئولیت سرپرستی خانواده با شما باشه..اون موقع معاف هستی..
اقا من شنيدم اگه كسي برادري در قيد حيات داشته باشه كه سالم باشه حتي اگه در كشور ديگه اي باشه
به هيچ عنوان معافي نميدن.
حالا شما ميشه اين جملهاي كه بالانوشتين بيشتر توضيح بدين؟
نه دوست عزیز چرا قانون میسازی، ایشان تنها میتوانند تا اتمام خدمت سربازی برادرشان، ورود به خدمت خود رو عقب بندازند، یعنی مشمول باشند ولی غیبت نخورند. با وجود یه برادر بالای 18 سال سالم، تحت هر شرایط ( دقیقا هر شرایطی) ایشان معاف نمیشوند
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
خیر، تا سال 83 یه تبصره بود که اگه 2 پسر بالای 18 سال یکی بدون غیبت مثلا داره یه کشور دیگه درس میخوانه یا یه شهر دیگه زندگی میکنه پدر بالای 60 سال، اون پسری که با خانواده هست معاف میشه ولی این تبصره رو سال 83 حذف کردند
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
حرف شما دقیقا درست است.
من اعزامم اومده 12/1 واسه امریه باید بندازمش اردیبهشت. باید برم تهران یا شهر خودمون هم میشه انجام داد؟ پارتی لازم هست یا نه؟
آموزشی امریه ها کجا بود؟ یادمه خونده بودم دوتا شهر بود
جدیدا گویا شهر خودتان هم میشه، البته با پارتی راحتر است ولی بدون پارتی هم شدنیه
آموزشی امریه ها بستگی به ارگانت داره، ارتش 01 است واسه لیسانس به بالا، سپاه نیشابور و یزد
سلام دوستان من از دانشگاه انصراف دادم که بتونم معافیت پزشکی از چشمم بگیرم بالای 10 هست چشمم مخلوطی از ضعیفی و آستیکمات
میخوام بدونم با آخرین مدرکم که دیپلم هست میتونم معاف شم قانون جدید نزاشتن که معاف نشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون شنیدم میگن کسایی که مشکل چشم دارن باید خدمت کنن ولی تو کارای دفتری و.... یعنی معافیت نمیدن این حرف درسته؟؟؟؟
ببین معافیت 2 نوع هست، دائم و یا معاف از رزم
اگر شما با مدرک دیپلم نمره چشمتان یه حد خاصی بیشتر باشه (رجوع به صفحه اول) معافیت دائم میگیرید ولی اگر نه چشم شما به اون حد نرسه ولی شرایط عادی هم نداشته باشه شما معاف از رزم میشید که معاف از رزم بستگی به مرام یگانت داره
بعضی از یگان ها معاف از رزم ها رو میرازن تو کار اداری، بعضی یگان ها میگن هر وقت رفتیم رزم تو نیا.
انشالله که شما معاف دائم شید.
سلام ! من متولد 71/3 هستم ! ميدونم هنوز مشمول نشدم !
كي بايد دفترچه رو بخرم ؟ كي بايد بفرستم ؟دفترچه رو از كجا ميخرن ؟ به كجا ميفرستن ؟
من تك پسرم ، دانشجو هنوز نشدم !،ديپلم دارم،پدرم 55 سال داره كه 4 سال ديگه ميشه 59 ساله
،كارداني علمي كاربردي چند سال طول ميكشه ؟ چقدر ميشه طولش داد ؟!،پدرم 7 ماه جبهه داره ! اگه برم خدمت چقدر كسر ميشه ؟ ،ا دانشگاه گواهي اشتغال به تحصيل ميده براي اينكه غيبت نخورم ؟ اونوقت گواهي رو بايد ببرم نظام وظيفه كجاش ؟ پست ميكنن ؟
ممنون ميشم به همه سوالام جواب بدين !![]()
سلام
اگه 1 یا 2 هفته قبل از مشمول شدنت ( 90/3 ) بفرستی احتمال غیبت خوردن به صفر میرسه، میتوی از ادارات پست ، دفاتر خدماتی امور مشترکین ، پلیس +10 ، بخری و بعد از پر کردن ببری به پلیس +10 و اونا خودشون میفرستن ( یه مبلغی هم باید بپردازی برای هزینه پست )
کاردانی هم حدود 2 سال و نیم الی 3 سال طول میکشه
به ازای هر 1 ماه جبهه ی پدر 18 روز از سربازی پسر کم میشه ( البته اگه هنوز قانونش پابرجا باشه )
گواهی اشتغال به تحصیل هم دانشگاه موظفه به نظام وظیفه بفرسته ، اما خودت از دانشگاه پیگیری کن ببین آیا فرستادن یا خیر.
موفق باشی
ممنون از FARSHIDSHD .
سن پدر رو درست گفتم ؟! 59 سال تمام يا 60 سال تمام بايد باشه ؟! تو دفترچه كه دانلود كردم نوشته 60 ولي تو سايت نظام وظيفه نوشته 59 !
يعني چي اين جمله پاييني ؟؟!!
يعني معافيت دائم نميدن ؟؟؟ براي معافيت دائم كفالت بايد چيكار كرد ؟!عافيت کفالت در حقيقت معافيت از خدمت دوره ضرورت به سبب سرپرستي از بستگان درجه اول (پدر،مادر،خواهر،برادر و ...)مي باشد
راهنماييم كنيد لطفاً
Last edited by Iranian boy10; 10-11-2010 at 14:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)