آقا من چندمین بار که دارم می پرسم هیچکس جواب سوال منو نمیده؟
پس اساتید اینجا چی کار می کنن؟؟؟
آقا من چندمین بار که دارم می پرسم هیچکس جواب سوال منو نمیده؟
پس اساتید اینجا چی کار می کنن؟؟؟
من به عنوان یک استاد اعتراق می کنم که پاسخ پرسش شما رو نمیدونم!
از سمت چپ 8 عدد برو جلو بعی دو رقم بعدی کد کشور سازنده هستش
اینجور که معلومه همه فرانوسوی دارن!
حالا که قیمت فرانسویش هم پایین اومده، خوب اصلشو بگیر خودتو راحت کن.
کار این انجمن چیه؟ پاسخ دادن به سوالها. شما هم از سوال کردن نترس، هر کسی بلد باشه جواب میده. ما هم که همه چیزو از اول بلد نبودیم.
آقا رامین درست میگن، یکیش خود من، مگه از اول درباره گوشی های مختلف مخصوصاً p990 چقدر میدونستم؟؟ خیلی خیلی کم!!!
ولی با خوندن همه صفحات این تاپیک و بعضی از صفحات تاپیک های مختلف چه در این سایت چه در سایتهای دیگه به اطلاعاتم افزوده شد که حالا با کمک رفقا، به سوالاتی که احیانا برای دوستان عزیزی مثل شما پیش میاد جواب میدم
ما در خدمتیم![]()
Last edited by hamed1987; 16-10-2007 at 23:03.
همین جا از همه دوستانی که علاقه مند به بدست آوردن اطلاعات بالایی از p990 هستند خواهش میکنم این تاپیک رو کاملا بخونن، به هیچ عنوان ضرر نمیکنید ، حتی روزی چند پست هم که شده بخونید
شما برای راحتی کارتون میتونید در تنظیمات شخصیتون کاری کنید که به فرض در هر صفحه 30 تا پست نشون بده که من هم همین کار رو کردم و بسیار راحت تر پست ها رو میخونم ، حتی اگر offline باشم
Last edited by hamed1987; 16-10-2007 at 23:15.
سلام : چرا يكي پيدا نمي شه جواب منو بده !! پرسيدم آيا برنامه اي هست كه بشه براي پوشه ها پسورد گذاشت مثل پوشه tools ومسيج و... البته يك بار توي اينترنت به همچين برنامه اي برخورد كردم ولي هر چي گشتم ديگه پيداش نكردم . لطفا لينك داونلود يادتون نره ! متشكرم
ما رو نزن دیگه!
فکر کنم این همون برنامه ای باشه که می خوای:
Advanced Device Lock
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نسخه تریال هست. کرکشو پیدا نکردم. باید ببینم با signکردن تریالش باطل میشه یا نه.
خوب حالا اگه چند بود مال کجاست و اگه چند نبود مال کجا؟
کد فرانسوی و چینیشو هم بگو عزیزم![]()
با عرض سلام نسبت به اساتید بزرگ
من یه برنامه نیاز داشتم که با گوشی P990i و با اکنت Dail-Up بشه به اینترنت وصل شد یعنی برنامه ای که روی موبایل نصب بشه و مثل نرم افزار دایل اپ یوزر و پسورد و شماره اتصال بخات و بشه به اینترنت وصل شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)