دوستان کسی اگه به دلیل اهدای کلیه یه کلیه بیشتر نداشته باشه معاف دائم میشه؟
دوستان کسی اگه به دلیل اهدای کلیه یه کلیه بیشتر نداشته باشه معاف دائم میشه؟
سلام
ببخشید من اینجا میپرسم
از بچه های یاسوج کسی هست؟
سلام
امروز دیدم که سامانه اینترنتی تاریخ بروز رسانی رو زده 93/10/3 .من تاریخ اعزامم اسفند هست ولی در قسمت اعزام نوشته هیچ درخواستی یافت نشد! از شمام همین جوریه ؟
یه سوال دیگه : دیروز رفتم دانشگاه ، احتمال می دم بر اساس یک قانون جدید دانشگاه تاریخ فارغ التحصیلی من رو اشتباه زده یعنی 3 ماه زودتر زده ،البته من باز هم بعد از آن تاریخ برای اعزام اقدام کردم
می خواستم ببینم می شه تاریخ فارغ التحصیلی در نظام وظیفه را الان تغییر داد ؟ اگه اقدام نکنم و تاریخ فارغ التحصیلی ی که من به نظام وظیفه گفتم با تاریخی که در مدرک دانشگاه ثبت خواهد شد سه ماه تفاوت داشته باشه مشکلی برام پیش می یاد ؟
ممنون
سلام
وضعیت سامانه همین هست که شما گفتید؛ یا سایت در دسترس نیست، یا به روز نیست، یا اینکه اطلاعاتی موجود نیست
تاریخ رو بر چه اساسی ثبت کردن؟ تا جایی که ما اطلاع داریم تاریخ ثبت آخرین نمره ملاک هست.
البته اگه وسط ترم جاری انصراف داده باشید تاریخ پایان ترم قبل ثبت میشه. (این تاریخ در تقویم آموزشی دانشگاه مشخص هست)
اگر هم اشتباهی اتفاق افتاده باشه، در صورتی که فرصت 1 سال شما تمام نشه، به نظر مشکلی نداره
یعنی اگه از تاریخی که دانشگاه اعلام کرده تا تاریخ تعیین وضعیت سربازی، بیشتر از 1 سال نشه وگرنه شما وارد دوره غیبت میشید.
زمان پایان مهلت 1 ساله رو مطمئن نیستم کی هست؛ تاریخ تعیین تکلیف یا اعزام. ولی چیزی که با عقل سلیم جور در میاد تاریخ تعیین تکلیف سربازی هست.
Last edited by hamed29; 11-01-2015 at 15:30.
گفتم اگر مشکلی باشه بعداز پایان سربازی یه موقع نظام وظیفه ایرادی برای ناهم خوانی تاریخ فارغ التحصیلی با مدرکم نگیره
Last edited by musican33; 22-01-2015 at 15:20.
دوستان کسی اگه به دلیل اهدای کلیه،یه کلیه بیشتر نداشته باشه معاف دائم میشه؟
up
دوستان من دفترچمو تقریبا اواخر ابان فرستادم ولی افتادم تو مراحل معافیت پزشکی و الان معاف از رزمه اعزامی 1 اردیبهشت شدم امکان داره با درخواست تعجیل من موافقت بشه؟؟ یا ربطی نداره؟؟
حالا به هر دلیلی با تعجیل من موافقت نشه من میتونم واسه اردیبهشت درخواست تاخیر بکنم قصدم از این کار اینه که میخوام کارت سبز بگیرم تا اموزشیم کمتر بشه کسی از بچه ها میدونه امسال کارت سبز هست یا نه؟؟ یا سال بعد نزدیکترین زمانش کی میتونه باشه؟؟ خودمم لیسانس هستم درسته سپاه لیسانس و معاف از رزم بر نمیداره؟؟
با سلام . درخواست تعجیل فکر نمیکنم ربطی به معاف از رزمی داشته باشه ... ولی بعدی میدونم با این شرایط ترافیک سرباز آخر سالی در درخواست تعجیل شما موافقت بشه
اگر کارت سیز منظورتون دوره تکمیلی بسیج هست باید خدمتتون عرض کنم هر استانی فکر کنم فرق کنه تاریخ برگزاری دوره و اینکه دوره 2 قسمتی 30/15 روزه تبدیل شده دوره 30 روزه رو میگزرونی و بعدش زمانی که خواستید اعزم به خدمت بشید و برگ سبز دفترچه رو به سپاه دادید ازتون دوره 15 روزه رو ثبت نام میکنن
بعدی میدونم حتی اگر شما دوره رو هم برید بتونید جذب بشید
اگر دوره تکمیلی این ور سال برگزار بشه که فکر کنم چند هفته یه خبرایی بود دقیق نمیدونم که براتون عالی میشه اگر دوره اون اور سال باشه حتی 1/1*94 هم دوره برگزار بشه که عمرا شما نمیتونید برای 2/1 مدرک تکمیلی تحویل بدید مگر تاخیر بزتید برای 4/1
با این حال من هم زیاد شندیم سپاه معاف از رزم پذیرش نمیکنه ولی تا حالا تو اطرافیان موردی نبوده بطور قطع بگم
Last edited by TATU_TATY; 12-01-2015 at 01:47.
من هم تقریباً همین شرایط رو دارم، مرحله دوم (15 روزه) فعلاً حساب و کتاب نداره.
خودم اردیبهشت اعزام بودم، به نظر خودم که ارزش نداشت واسه آموزشی چند ماه معطل بشم؛ برای همین سریع مدارکم رو تحویل دادم و 24 ساعت بعد از تعیین تاریخ اعزام، درخواست تعجیل زدم که افتادم 1 اسفند.
داداش یه سوال ذهنمو مشغول کرده
اون شخصی که این سوالو براش داری میپرسی( شاید خودت) میخواد کلیه اهدا کنه که معاف بشه؟ یا قبلا اهدا کرده میخواد ببینه معاف میشه یا نه؟
ولی فکر نکنم معاف بشه چون سلامتش کامله شخص.
Sent from my ST15i using Tapatalk
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)