می گم تا 16 آذر که 4 روز مونده از الان ویپی انو بستن
احتمالا از فردا سرعت میاد زیر 1 کیلو بایت
کی بود می خواست زنگ بزنه که درستش کنن؟
از طرف شاتل بسته نشده به این شماره 113 زنگ بزن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
می گم تا 16 آذر که 4 روز مونده از الان ویپی انو بستن
احتمالا از فردا سرعت میاد زیر 1 کیلو بایت
کی بود می خواست زنگ بزنه که درستش کنن؟
از طرف شاتل بسته نشده به این شماره 113 زنگ بزن
بالاخره بعد از سه هفته قرنطينه، سرعت شبانه ما از محدوديت وحشتناك در آمد ولي باز هم به سرعت واقعي اولش برنگشته. يعني الان سرعت شبانه من چيزي در حدود 800 كيلوبايت است. به قول معروف ما رو از مرگ ترسوندن تا به تب راضي باشيم...
در جواب آقا سعيد از مشهد هم بايد بگم كه من مشكلي در استفاده از V*P*N ندارم. شايد مشكل از شركتي باشه كه اين سرويسو ازش ميگيرن.
نبستن
شب و روز كار مي كنه![]()
v.p.n رو کی برای بازی انلاین استفاده می کنه ؟! من خودم زیاد آنلاین بازی می کنم و می دونم استفاده از v.p.n یه کار خطرناک برای بازی آنلاینه. چون IP و ... عوض میشه و نشون میده شما از جاهای دیگه دنیا دارین کانکت میشین شما رو به خاطره account sharing احتمال زیاد ban می کنن .پورت v--p---n برای کارای دیگه هم احتیاج میشه.برای گیم سرور وصل میشن خیلیها.
این که شما استفاده نمیکنی دلیل نمیشه که ببندن.خیلیا استفاده میکنن امنیت هم مهم نیست براشون.پس دیدی که احتیاجه.
نوع دیگش ریموته.
بستن v--p--n باعث اعتراض سراسری میشه.![]()
من استفاده نمی کنم چون Ban می کنن . هر کی دیگه هم استفاده کنه و اون بازی صاحاب داشته باشه ban میشه.
قانون اکانت شیرینگ که فقط برای من اعمال نمیشه.
رفتی یه دلیل واسه V.P.N بیاری و توجیخ کنی ! نشد . الکی به بازی انلاین گیر نده.
یکسری ئی پی ان های ویژه بازی وجود دارد که ادعا میکنند پینگ تایم شما رو برای بازی کاهش میدهند و ویژه بازی هستند.مشکل IP هم پیش نمیاد چون استاتیک هستند.در ضمن از همین وی پی ان های معمولی ولی با IP استاتیک همینجا بچه ها استفاده میکنند برای بازی.البته بازیهای آنلاینی که به هر صورت یا ایران اجازه نمیده شما بازی کنید یا اون گیم سرور ip های ایران رو بسته.
در ضمن وی پی ان رو فکر نکنم بشه بست مگه اینکه قبلا شناسایی شده باشه.کلا سرعت اینترنت رو میارن پایین.
Last edited by floorfilla73; 04-12-2010 at 07:33.
سرعت ارت 128 از ساعت 1 تا 7 (ساعات رایگان) فرق میکنه نسبت به دیگر ساعات؟
جه ربطی داره
میبندن که نشد دلیل
سرعت شاتلم شبا میاد پایین پس باید بگیم حق دارن سرعتو بیارن پایین چون شاتل شبا اینکارو میکنه
شما اول یکم برو شبکه بخون بعد نظر بده
من از روز اول با .ی پیی ان میام هیچ وقتم نبستن برام
بعضی روزا به دلیل دیگه کلآ برای چند روز اینترنت محدود میشه که اون اصلآ یه جریان دیگست
چه قیاسیه عزیز دلم.
شما دلیل بیار که ممنوعه!اگه ممنوعه پس اوپرا و فایرفاکس هم ممنوعن چون افزونه ف ی ل تر شک ن دارن!!!
ما رو گرفتی؟![]()
هم اکنون 107 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 107 مهمان)