به زیره شش ماه جبهه کسری تعلق نمیگیره.
به زیره شش ماه جبهه کسری تعلق نمیگیره.
شما مطمئنی
راستی آیا اموزشگاه های خلبانی گواهی اشتغال به تحصیل میدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزيز، تبريك ميگم.
ميشه اين جمله تون رو بيشتر توضيح بدين."اگه درجه ستوان نباشه سخت میگذره"
من قبلا سه ماه و نيم ناجا بودم و قراره اول اسفند دو باره برم سربازي، اغلب بچه ها ميگن تو ناجا درجه تاثير نداره اما من اون زمان يه جايي بودم كه بين ستوان و استوار فرق ميزاشتن و من فكر ميكردم اونجايي كه من بودم استثنا بوده، اما با اين جمله شما ....
ممنون ميشم جواب سوالم رو بديد
بله شش ماه به پایین کسری ندارد به پست اول مراجعه کنید
در مورد سوال دومتون هم اگر منظورتون این اموزشگاه های ازادی هست که مدارک مانندppl و .... می دهند خیر
تا جایی که من دیدم هم در ناجا به درجه پرسنل وظیفه بهایی داده نمیشه حتی کادری ها هم به هم آقای X و Y میگن و مثل ارتش اونقدر به درجه پایبند نیستن!
یادمه تو ارتش که بودم یه گروهبان کادری داشتیم که پیمانی بود یه بار بهش گفتم آقای فلانی برگشت بهم گفت که ارتش آقا نداره باید بگی سر گروهبان فلانی![]()
تا جایی که من دیدم هم در ناجا به درجه پرسنل وظیفه بهایی داده نمیشه حتی کادری ها هم به هم آقای X و Y میگن و مثل ارتش اونقدر به درجه پایبند نیستن!
یادمه تو ارتش که بودم یه گروهبان کادری داشتیم که پیمانی بود یه بار بهش گفتم آقای فلانی برگشت بهم گفت که ارتش آقا نداره باید بگی سر گروهبان فلانی![]()
پس چطوری میشه خلبانی مسافربری رو گرفت
منظورم ppl&cpl&ir هست
نمیشه که هم درس خوند هم خلبانی رو ادامه داد
Sent from my iPhone using Tapatalk
بحث اف تاپیک داره میشه
شما فرمودید اموزشگاه های خلبانی اشتغال به تحصیل میتونن رد کنن که گفتم خیر ...
پی پی ال که چیزی نداره به اونصورت و میتونید مدرکش رو همراه با تحصیل بگیرید
سی پی ال هم اصولا باید پایان خدمت داشته باشید و یا دارای وضعیت مشخص خدمتی باشید ...
دوستان درجه ها اومد پایین دوباره اره ؟؟؟؟ من لیسانس هستم الان
تو ارتش سپاه و نیرو انتظامی درجه هام چیه میشن ممنون میشم بگید
دوست عزیز بیش از صد بار مطرح شده این موضوع و موضوع جدیدی نیست، از ظاهر پست فکر کنم خدمت نرفتین؟ الان مثلا من بگم اس 1 و یا اس 2 برای شما فرقی میکنه؟ و یا اصلا مگه دست شما هست که درجه و یگان را انتخاب کنید.
اینها مسایل حاشیه ای خدمت هست، سعی کنید درگیر مسایل حاشیه ای نشید.
باز محض اطلاع دوستان:
ارتش لیسانس: گ 1 - س 3
ناجا لیسانس: اس2 - اس 1 - س 3
سپاه: اس 2 - اس 1 - س 3
در ارتش بیشتر دوره کد دیده ها س3 میشن، در ناجا چیزی حدود 10-15% و در سپاه هم از اون کمتر.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)