تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2718 از 4428 اولاول ... 1718221826182668270827142715271627172718271927202721272227282768281832183718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,171 به 27,180 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه گزینه 1 رو انتخاب و SAVE کنین بصورت زیر(مگابیت):

و اگر گزینه 2 رو انتخاب کنین و SAVE بصورت زیر(مگابایت):
    بله. ولی وقتی اینجا تنظیم رو عوض می‌کنی، اسپیدتست عکس‌های نتایج تست‌های قبلی رو هم به طور خودکار به این حالت جدید تغییر می‌ده. واسه همینم بود که در پست قبلیت، همشون در واقع مگابیت رو نشون می‌دادن نه مگابایت رو.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان همه این کار هارو که شما گفتین انجام دادم حالا یه عکس میزارم بخندین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وضیعت الان من از سرور مستقیم شما بخندین من گریه میکنم به وضعم
    دوست عزیز شما لطف کن کامپیوترت رو ریست کن وقتی میخواد بالا بیاد دکمه F8 رو پشت سرهم بزن وارد یه صفحه میشی که از بالا دومین گزینه اش SafeMode Network هست اون رو انتخاب کن و Enter بزن. بعد که ویندوز بالا اومد همین فایل رو دوباره دانلود کنن ببین سرعتت بیشتر میشه یانه؟اگه شد 2 تا احتمال وجود داره 1-ویروسی شدن کامپیوتر یا استفاده مخفی یه برنامه از پهنای باند اینترنتت 2-خراب شدن اکتیو ویندوزت(windows Geniune).

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برای خرید همین آیپی ای که باهاش انلاین هستم دقیقا باید چیکار کنم؟
    برو تو پنل کاربریت و مثل عکس زیر عمل کن
    تا اونجا که من می‌دونم، اگه اولین باره می‌خوای IP ثابت بگیری، باید زنگ بزنی بخش فروش و از اون طریق اقدام کنی. اما اگه قبلاً IP ثابت داشتی، می‌تونی از همین جایی تو کنترل پنل که دوستمون عکسش رو گذاشته برای خرید مجددش اقدام کنی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نتیجه تست برای من خوب نبود .یک هفته هست پینگ خرابه و اکثر ساعات با SPEED TEST حدود 5 میزنه در حالی که باید حدود 8 باشه

این دوستانی هم که گفتید فکر نمیکنم از پارس انلاین باشه چون اگه مشکلی در پارس انلاین باشه برای همه هست . مشکل این دوستان از مرکز منطقه خودشون هست

الان برای من تقریبا نرمال شد :

خوب خدا رو شکر که وضعیتت بهتر شده. مال من هم بگیر نگیر داره. یه روزا و یه ساعتایی خوبه تا 7مگابیت از سرورای داخلی می‌ده. و یه وقتایی هم از همون سرورا بیشتر 4 مگابیت نمی‌ده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظر من هرکی باید هر چقدر پول میده امکانات بگیره چرا باید 128 رو 9 باشه 2 مگ هم همین طور خوب اینجور میشه وضیعت الان اکثرا سر عتا خراب باخره یه فرقی باید بین 2 مگ با 128 باشه دیگه درسته سرعتا تو شبانه معلوم میشه ولی بلاخره اونی که سرویس حجمی مثلا 512 ماهی 30 گیگ بر میداره میخواذ استفاده کنه با این وضع سر عت سر ماه هم 10 گیگ اضافه میاره
    به نظرم زیاد طول نمی‌کشه که این کار رو بکنه. منم باهات موافقم. من الآن 2 مگ محدود یک ساله گرفتم. چون حوصله سرعت پایین و مشکلاتش رو ندارم حاضرم پول بیشتری بدم. می‌دونم که تو ایران اینترنت خیلی گرونه، ولی تو همین شرایط دوست ندارم وقتم پای اینترنت زغالی مثلاً 128 مخابرات تلف بشه؛ واسه همینم اومدم سرویس 2 مگ محدود از پارس‌آنلاین گرفتم. حجمم رو برای 12 ماه 36 گیگ تخصیص دادن. اگه حجمم بیاد زیر 5 گیگ 100 گیگ هم حجم اضافه می‌گیرم.

به نظر من هم باید یه تفاوتی بین سرعت‌های مختلف باشه. اما به نظرم پارس آنلاین برای سرویس‌های حجمی تو ساعات غیررایگان روز این امکان burst تا 9 مگابیت رو فعال کرده تا کاربرای با سرویس‌های پایین هم اینترنت با کیفیت بهتری رو تجربه کنن. خوب کسی که 256 داره اگه بتونه تو روز به صورت لحظه‌ای تا سرعت 4 یا 5 مگابیت هم بگیره براش خیلی خوبه. اما خود پارس‌آنلاین هم می‌دونه که تو ساعت رایگان نباید همه سرویس‌ها یه سرعت داشته باشن. چیزی که من تو سایتشون خوندم به زودی مانیتورینگ برای ساعت‌های پرترافیک و ساعت‌های شبانه فعال می‌شه و بین سرعت‌های مختلف تفاوت ایجاد می‌شه.

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

به نظرم زیاد طول نمی‌کشه که این کار رو بکنه. منم باهات موافقم. من الآن 2 مگ محدود یک ساله گرفتم. چون حوصله سرعت پایین و مشکلاتش رو ندارم حاضرم پول بیشتری بدم. می‌دونم که تو ایران اینترنت خیلی گرونه، ولی تو همین شرایط دوست ندارم وقتم پای اینترنت زغالی مثلاً 128 مخابرات تلف بشه؛ واسه همینم اومدم سرویس 2 مگ محدود از پارس‌آنلاین گرفتم. حجمم رو برای 12 ماه 36 گیگ تخصیص دادن. اگه حجمم بیاد زیر 5 گیگ 100 گیگ هم حجم اضافه می‌گیرم.

به نظر من هم باید یه تفاوتی بین سرعت‌های مختلف باشه. اما به نظرم پارس آنلاین برای سرویس‌های حجمی تو ساعات غیررایگان روز این امکان burst تا 9 مگابیت رو فعال کرده تا کاربرای با سرویس‌های پایین هم اینترنت با کیفیت بهتری رو تجربه کنن. خوب کسی که 256 داره اگه بتونه تو روز به صورت لحظه‌ای تا سرعت 4 یا 5 مگابیت هم بگیره براش خیلی خوبه. اما خود پارس‌آنلاین هم می‌دونه که تو ساعت رایگان نباید همه سرویس‌ها یه سرعت داشته باشن. چیزی که من تو سایتشون خوندم به زودی مانیتورینگ برای ساعت‌های پرترافیک و ساعت‌های شبانه فعال می‌شه و بین سرعت‌های مختلف تفاوت ایجاد می‌شه.
    دوست عزیز من فکر کنم همین الانم فعال باشه . . .

من فکر میکنم در آینده شاید بدتر بشه و محدودیت شبانه را فعال کنند.
    Last edited by M.Sadegh.M; 19-12-2013 at 13:21.

8. 2 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باidmکه همش ارور میده نمی شه از سایت خارجی چیزی گرفت
    lastpass هم که وصل نمی شه

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .

دوستان سایتی واسه دانلود فیلم از سرور داخلی سراغ ندارین ؟

متاسفانه چند سایت دارم که فقط انیمیشن میذاره و خبری از فیلم های روز نیست حتی فیلمهای ایرانی .

ممنون میشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوست عزیز شما لطف کن کامپیوترت رو ریست کن وقتی میخواد بالا بیاد دکمه F8 رو پشت سرهم بزن وارد یه صفحه میشی که از بالا دومین گزینه اش SafeMode Network هست اون رو انتخاب کن و Enter بزن. بعد که ویندوز بالا اومد همین فایل رو دوباره دانلود کنن ببین سرعتت بیشتر میشه یانه؟اگه شد 2 تا احتمال وجود داره 1-ویروسی شدن کامپیوتر یا استفاده مخفی یه برنامه از پهنای باند اینترنتت 2-خراب شدن اکتیو ویندوزت(windows Geniune).
    زدم داداش همه این کارارو کردم نه مشکل از من نه از خطم هرچی هست از پارس 2 روزه اینجور شدم امروز نیم ساعت رفت رو 900 بعد باز رو 150 170 با گوشی هم که سپید تست چک کردم همینه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سرویسی که شما گرفتی چیه؟ با این عکسی که گذاشتی یعنی سرعتت روی 1.5 مگابیته.
    512 سرویسم بله سرعت داغون شده واسه من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •