تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2718 از 4751 اولاول ... 1718221826182668270827142715271627172718271927202721272227282768281832183718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,171 به 27,180 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستان شاتل توی پونک و طرفای انتهای اشرفی اصفهانی چجوری هستش ؟
    من مدتیه میخوام Adsl بگیرم خیلیا شاتل رو پیشنهاد دادن میخوام ببینم خوب هستش یا نه

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان شاتل توی پونک و طرفای انتهای اشرفی اصفهانی چجوری هستش ؟
    من مدتیه میخوام Adsl بگیرم خیلیا شاتل رو پیشنهاد دادن میخوام ببینم خوب هستش یا نه
    سلام
    به نظر من این نکته رو از من داشته باشید :

تو ایران نمیشه گفت که اگر همسایه کاربر شاتل هست و راضیه، شما هم راضی باشید چون این ISP ها ثبات ندارند البته نمیشه گفت فقط تو کشور ما اینطوری شاید تو خارج از کشور هم اینطوری باشه. به هر حال شما باید خودتون بگیرید و آزمایش کنید ببینید خوبه یا بده چون به غیر از کیفیت اینترنت به استفاده اون کاربر ار اینترنت هم بستگی داره مثلاً یکی فقط وب گردی میکنه و پینگ اش خوبه میگه شاتل خیلی خوبه ولی همین کاربر دانلود شبانه نداره و ممکنه سرعت اش شب ها خیلی بد بشه.

در کل می خواستم بگم که شما خودت باید بگیری و ببینی که کیفیت چطوره نمیگم تحقیق نکن ولی تحقیقات هم 100% درست در نمیاد.

ببخشید پر حرفی کردم. موفق باشید...

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

سلام نظرتون درباره ART 5 چیه؟ بگیرم؟
    سلام

شما پست بالایی من رو بخونید. ولی این سرویس های ART شاتل نا محدود نیستند و طبق قانون FUP نا محدود شده اند یعنی باز هم محدودیت دارند ولی محدودیت این سرویس ها زیاده ولی در کل نمیشه گفت نا محدود.

موفق باشید...

3. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام
    به نظر من این نکته رو از من داشته باشید :

تو ایران نمیشه گفت که اگر همسایه کاربر شاتل هست و راضیه، شما هم راضی باشید چون این ISP ها ثبات ندارند البته نمیشه گفت فقط تو کشور ما اینطوری شاید تو خارج از کشور هم اینطوری باشه. به هر حال شما باید خودتون بگیرید و آزمایش کنید ببینید خوبه یا بده چون به غیر از کیفیت اینترنت به استفاده اون کاربر ار اینترنت هم بستگی داره مثلاً یکی فقط وب گردی میکنه و پینگ اش خوبه میگه شاتل خیلی خوبه ولی همین کاربر دانلود شبانه نداره و ممکنه سرعت اش شب ها خیلی بد بشه.

در کل می خواستم بگم که شما خودت باید بگیری و ببینی که کیفیت چطوره نمیگم تحقیق نکن ولی تحقیقات هم 100% درست در نمیاد.

ببخشید پر حرفی کردم. موفق باشید...

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

سلام

شما پست بالایی من رو بخونید. ولی این سرویس های ART شاتل نا محدود نیستند و طبق قانون FUP نا محدود شده اند یعنی باز هم محدودیت دارند ولی محدودیت این سرویس ها زیاده ولی در کل نمیشه گفت نا محدود.

موفق باشید...
    خُب من همونطور که خودت هم احتمالا در جریانی هدف اصلیم از گرفتن adsl بیشتر بازی کردن به صورت آنلاین هستش اونم با 360 و پلی 3 برای همین پینگ خیلی مهمه .
    البته این حرفی هم که میزنی قبول دارم اما چون خیلیا شاتل رو پیشنهاد کردن گفتم بیام اینجام یه پرس و جو بکنم

5. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستاتون یه نفرن؟

خوب احتمالا ایراد از منطقه تونه...باید خونتونو یه جای بهتر بخرید...
    وگرنه شاتل که همون شاتله.ایراد از منطقتونه
    میدونم که ایراد از منطقه ماست درسته که ما بهترین منطقه میشینیم و مشترکین تو منطقه ما زیاده و یه بارم شاتل اینو به من گفت که دلیل پایین بودن سرعتت به خاطر اینکه منطقه تون کاربر زیاد داره

اما پسرخاله منطقه شما فکر کنم تنها شما هستی که از adslاستفاده میکنی تو مخابرات فقط تو محله شما اشتراک شما هستش .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سایت های H.OTFile و Rapidshare و Rapidfire و Fileserve مال من تا 10 درصد بیشتر دانلود نمیکنه...
    عوضش یوتیوب بازه... کسی این مشکلو نداره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم که ایراد از منطقه ماست درسته که ما بهترین منطقه میشینیم و مشترکین تو منطقه ما زیاده و یه بارم شاتل اینو به من گفت که دلیل پایین بودن سرعتت به خاطر اینکه منطقه تون کاربر زیاد داره

اما پسرخاله منطقه شما فکر کنم تنها شما هستی که از adslاستفاده میکنی تو مخابرات فقط تو محله شما اشتراک شما هستش .
    ببخشید اگر ترافیک منطقه شما بالاست شما تو بدترین منطقه از لحاظ ADSL میشینید.

---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

خُب من همونطور که خودت هم احتمالا در جریانی هدف اصلیم از گرفتن adsl بیشتر بازی کردن به صورت آنلاین هستش اونم با 360 و پلی 3 برای همین پینگ خیلی مهمه .
    البته این حرفی هم که میزنی قبول دارم اما چون خیلیا شاتل رو پیشنهاد کردن گفتم بیام اینجام یه پرس و جو بکنم
    خوب این رو دیگه باید دوستان نظر بدهند ولی باز هم این موضوع به مطلبی که عرض کردم بر میگرده. ممکنه پینگ شما خیلی خوب باشه یا خیلی بد. به تعداد کاربران منطقه شما بستگی داره و به جز شرکت به ساختمان شما از لحاظ سیم کشی و غیره هم خیلی بستگی داره ممکنه سیم کشی ساختمان شما قدیمی باشه و پینگ شما 50 میلی ثانیه بالاتر برود یا ممکنه سیم کشی شما خوب باشه و پینگتون هم خوب باشه البته شرکت هم تو این قضیه خیلی مهمه. البته من تست ها را که میدیدم و حرف های کاربران را که میخوندم مثل اینکه خیلی هم پینگ شاتل برای آنلاین عالی نیست ولی باز کاربرانی که شاتل دارند باید نظر بدهند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[QUOTE=sei_pm;5664797]کسی به سرورش v p n نمیزنه تا کاری رو انجام بده معمولا با ssh یا Remote desktop و vnc به سرورها وصل میشند.
    همینطور که می بینید پورت Skype بسته هست و در مورد بقیه چیزها هم هر وقت خودشون خواستند محدود می کنند و شما نمی تونید کاری بکنید.

پورت v--p---n برای کارای دیگه هم احتیاج میشه.برای گیم سرور وصل میشن خیلیها.
    حتی برای ریموت زدن.
    کسی حق نداره ببندش.اگه با اعتراض زیاد روبرو بشه هیچ کاری نمیتونن بکنن.هرجا بستن روزی 10 بار زنگ بزنید پیله کنید.بازش میکنن.

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------

سلام
    دوست عزیز اگر شما کانکشن را درست ست کردید و باز هم کانکت نمی شود مشکل از شاتل هست که پورت ها رو بستند ولی دوباره باز می کنند ممکنه چند روز بسته باشند ولی دوباره باز میکنه.

وی P ان غیر مجاز است اگر نبود که ISP ها همه می فروختند شاتل هم بخاطر انتقال امن تر داده ها میفروشه نه رفت فیلتر.

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

وی P ان بخاطر اینکه باعق میشه فیلتر رفع بشه غیر مجاز است هر کسی هم برای هر کاری که استفاده میکنه چه رفع فیلتر چه کار با سایت هایی که IP ایران رو محدود کردند فرقی نداره. V پی N کلاً غیر مجاز است.
    طبق چه قانونی غیر مجازه عزیزم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پورت v--p---n برای کارای دیگه هم احتیاج میشه.برای گیم سرور وصل میشن خیلیها.
    حتی برای ریموت زدن.
    کسی حق نداره ببندش.اگه با اعتراض زیاد روبرو بشه هیچ کاری نمیتونن بکنن.هرجا بستن روزی 10 بار زنگ بزنید پیله کنید.بازش میکنن.
    باز هم میگم V-P-N غیر مجاز هست و خق بستنش رو هم دارند. خود مخابرات هم بعضی موقع ها پورت ها رو می بنده اگر حق نداشتند مخابرات اینکار رو نمی کرد.

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

طبق چه قانونی غیر مجازه عزیزم؟
    طبق قانون Fair Use Policy یا همون FUP شما صفحه زیر را بخونید متوجه می شوید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببخشید اگر ترافیک منطقه شما بالاست شما تو بدترین منطقه از لحاظ ADSL میشینید.
    منظورتون از لحاظ بدترین منطقه از لحاظ asdl چیه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون از لحاظ بدترین منطقه از لحاظ asdl چیه ؟
    هر چی ترافیک منطقه شما بالاتر باشه سرعت شما میاد پایین تر دلیلش هم اینه که اگر کابربر بیشتر باشه پورت شما هم پر تر میشه و مثلاً در یک ساعت ممکنه 4 نفر همزمان از پورت شما استفاده کنند که باعث میشه سرعت بیاد پایین ولی اگر کاربر کمتر باشه ممکنه در یک ساعت 2 نفر روی پورت شما آنلاین باشند. حالا اگر شما سرعت 2 مگ داشته باشید در حالت اول تقسیم بر 4 میشه که میشه 512 ولی در حالت دوم سرعت شما میشه 1 مگ البته اگر پهنای باند شرکت تو اوت منطقه زیاد باشه این اتفاقات کمتر پیش میاد.

13. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •