مشکل از کجاست پس؟
اگه درست نبود کظ تو روز هم کار نمی کردش!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشکل از کجاست پس؟
اگه درست نبود کظ تو روز هم کار نمی کردش!
سلام
من شبا مشکل دنلود از مدیا فایر دارم
کسی راهکاری پیشنهادی اگر بده ممنون میشم
<مشکل من هنگام دانلود از مدیا فایر یدفع دانلود قطع میشه>
سلام
دوست عزیز اگر شما کانکشن را درست ست کردید و باز هم کانکت نمی شود مشکل از شاتل هست که پورت ها رو بستند ولی دوباره باز می کنند ممکنه چند روز بسته باشند ولی دوباره باز میکنه.
وی P ان غیر مجاز است اگر نبود که ISP ها همه می فروختند شاتل هم بخاطر انتقال امن تر داده ها میفروشه نه رفت فیلتر.
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
وی P ان بخاطر اینکه باعق میشه فیلتر رفع بشه غیر مجاز است هر کسی هم برای هر کاری که استفاده میکنه چه رفع فیلتر چه کار با سایت هایی که IP ایران رو محدود کردند فرقی نداره. V پی N کلاً غیر مجاز است.
ممنون
نه بابا موبایلم از این ساده هاست باز باید برم یه گوشی خوب بگیرم تا بتونم از این سرویس استفاده کنم
یه سوال
این کار مخابرات غیر قانونیه، یعنی منظورم اینکه خط های انگشت شماری رو اینکارو می کنند؟
پس دلیل اینکه سرعت دیال آپم 28 کیلوبایته و پایینه بخاطر همین Pcm است؟
این شاتل خودشومسخره کرده شبا قطع میشه بعد 2 دقیقه نمیشه دانلود کرد
سلام
برای استفاده از اینترنت موبایل نیاز به گوشی خوب ندارید میتونید Dongle EDGE بخرید که حدود 90 تومان قیمت داره .
نه خیر فکر نکنم کارش غیر قانونی باشه. سرعت Dial-UP همین حدود هم هست ممکنه از کارت اینترنتی که استفاده می کنید باشه سرعت اون ISP پایینه.
موفق باشید...![]()
Last edited by Mr.Pooya; 03-12-2010 at 14:06.
بابا بنده خدارو نترسونین مشکل جای دیگست
اگه خطش همچین مشگلی که معمولا غیر قابل رفعه داشت همن دیروز بهش می گفتن نمیشه و بیا پولتو بگیر
متاسفانه این مشکلیه که همه جای مشهد هست که کار رو با تاخیر زیاد انجام میدن و به شدت بد قولند
خوش بینانه اینجا 2 هفته ای رانژه کنن. حالا که هنوز 11 روز شده
بازم می گم اگه نشدنی بود همون دیروز می گفتن و دیگه دلیلی واسه امروز فردا کردن نبود
فقط باید زود زود زنگ بزنی و خراب شی سرشون
ممنونمسرعت اون هارو بالاتر ست کرده دلیلش هم میتونه این ها باشه :
شاتل تو منطقه مخابراتی شما پهنای باند کمتری داره و نمیتونه سرعت بالاتر از سرعت فعلی رو بده.
منطقه شما جز مناطق پرتعداد است.
دلش نمیخواد سرعت بالا بده.
مرکز شما مشکل دارد.
و چند دلیل دیگه از جمله سیم کشی ساختمان شما قدیمی است و شما نمیتوانید از نهایت پهنای باندتان استفاده کنید، ایجاد نویز روی خط.
شما بهتر است از پنل مودم از قسمت اطلاعات، جایی که Down Stream مودم رو نوشته عکس بگیرید تا ببینم سرعت شما روی چند ست شده است.
اره فکر کنم از یکی از این دلایلی باشه که گفتید.
دوستاتون یه نفرن؟
خوب احتمالا ایراد از منطقه تونه...باید خونتونو یه جای بهتر بخرید...
وگرنه شاتل که همون شاتله.ایراد از منطقتونه
سلام نظرتون درباره ART 5 چیه؟ بگیرم؟
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)