تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2717 از 3195 اولاول ... 17172217261726672707271327142715271627172718271927202721272727672817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,161 به 27,170 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

در مورد ساخت PS3 با اون قیمت من تا حالا همچین چیزی نشنیدم! و بعیده که همچین چیزی امکان داشته باشه! چون فروش بازی های انحصاری به هیچ وجه جبران اون ضرر رو که مگی نمکنه! حالا اگه میشه منبع حرف رو رو کن تا ما هم ببینیم!!

در مورد عرضه کنسول نسل بعدی مایکرو هم حرف های زیادی این چند وقت اخیر و همچنین انتقاد های متعددی از سوی بازی سازان به گوش رسیده که با احتمال فراوان باید شاهد معرفی این کنسول در E3 سال بعد باشیم!!
    از جمله بارزترین این صحبت ها هم میشه با گزارش اخیر کرایتک در مورد معرفی کنسول نسل بعد مایکرو به احتمال زیاد در E3 سال 2012 میشه اشاره کرد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد DX هم یه بحث سخت افزاری مطرحه و یه بحث نرم افزاری! نرم افزاری همون بود که خودت هم یه شاره ای بهش کردی ولی بحث سخت افزاریش هم هست که باید سخت افزار مورد نظر از باید از DX مثلا 11 پشتیبانی کنن و تا زمانی که پشتیبانی نکنن نمیشه DX11 رو به هیچ عنوان روی اون سخت افزار اجرا کرد!! در مورد DX12 هم تا زمانی که عرضه نشه نمیشه چیزی گفت! چون اگر قبل از عرضه اون کنسول نسل بعدی عرضه بشه به هیچ وجه اون کنسول از DX12 شتیبانی نمکنه! البته DX12 بعیده به این زودی ها عرضه بشه! چون DX11 واقعا افکت های فوق العاده ای داره که غیر قابل مقایسه با DX های قبلیه و مثل DX10 نیست که تفاوت چندانی با DX9 نداشته باشه!
    آخه AGE OF GOLABI من الان لینک این خبر رو که ماله سال 2005-2006 هست رو از کجام بیارم ! بعدش شهاب این مورد با عقل جور در میاد چون قطعاتی که SONY استفاده کرده بود تو سال خودش خیلی گزاف بود که تو 1 سال بعدش به شدت کاهش پیدا کرد ولی باز هم sony تا حدودی با ضرر کنسول فروخت . الان شاید 2 سالی باشه که کنسول هاش شدن سوده خالص

خب اگه اینطوری باشه شهاب اون 50% ای که گفتم قدرتش بیشتر شد

در مورد DX هم من هم سخت افزاریش رو توضیح دادم هم نرم افزاریشو پسرم همین صفحه ی قبل بود فکر کنم.

آره کاملا درسته شهاب هنوز نیومده واقا نمیشه حرفی زد .

راستی در مورد OPEN GL و تفاوت ورژن هاش مقاله میخوام گیر آوردی بهم بده داداش.
    Last edited by SamGun; 04-09-2011 at 13:32.

2. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

به به قراره باندلmw3بیاد

پکیج شامل دو دسته باطرحmw3و کنسول با طرحmw3هست و خود بازی ظاهرا..............
    قیمت حدود400$هست
    البته مثل اینکه نسخه محدود بازی هست.............هارد هم320و یه هدست باسیم...سیاه و سفید و یک ماه گلد رایگان
    اطلاعات بیشتر
    کد:
    Last edited by S.J-REZ2; 04-09-2011 at 13:49.

4. 2 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اتفاقا یکی از منتقدین اعلام کرده بود به احتمال زیاد حتی با ورود PS4 ما شاهد تغییر گرافیکی خاصی نخواهیم بود !

(الان شهاب میگه منبع بده )

منبع اش اگه اشتباه نکنم playstation4.net بود.

فعلا تمام سعی طراحان Engine ها کار روی جزئیات هست تا گرافیک

=====================

بچه ها خواهشا این بحث های کودکانه رو تموم کنید !!

امشب میام پست های بی مورد رو پاک میکنم که دیگه بحثی نباشه خواهشا ادامه ندید دیگه.
    Last edited by SamGun; 04-09-2011 at 14:09.

6. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

آخه AGE OF GOLABI من الان لینک این خبر رو که ماله سال 2005-2006 هست رو از کجام بیارم ! بعدش شهاب این مورد با عقل جور در میاد چون قطعاتی که SONY استفاده کرده بود تو سال خودش خیلی گزاف بود که تو 1 سال بعدش به شدت کاهش پیدا کرد ولی باز هم sony تا حدودی با ضرر کنسول فروخت . الان شاید 2 سالی باشه که کنسول هاش شدن سوده خالص
    خوب من نمیدونم تو چند سال پیش از کدوم منبع اون خبر رو خوندی ولی حدس میزنم اون خبر یه شایعه قبل از عرضه PS3 بوده. چیزی که الان هم در مورد کنسول های نسل بعدی داریم میبینیم!

اما چیزی که مشخصه بعیده که سونی با این همه تجربه و موفقیت در مورد PS1 و PS2 بیاد و اینجوری ضرر کنه!

اتفاقا یکی از منتقدین اعلام کرده بود به احتمال زیاد حتی با ورود PS4 ما شاهد تغییر گرافیکی خاصی نخواهیم بود !

(الان شهاب میگه منبع بده )

منبع اش اگه اشتباه نکنم playstation4.net بود.

فعلا تمام سعی طراحان Engine ها کار روی جزئیات هست تا گرافیک
    خوب منم که گفتم شاهد پیشرفت گرافیکی خاصی نخواهیم بود!!

اما در مورد PS4 من خودم منبع حرفت رو میزارم :

کد:
    اما خوب این حرف رو یه منتقد نزده! بلکه James Armstrong که معاون SCEE هست گفته.

اما برعکس PS4 مثل اینکه XBOX بعدی قدرت زیادی داره!! چون چند وقت پیش AMD یه صحبت جالب کرد و گفته بود که کنسول نسل بعدی مایکروسافت قادر به نمایش جزئیات گرافیکی در سطح فیلم آواتار خواهد بود!!

کد:
    Last edited by shab_2008; 04-09-2011 at 14:30.

8. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

خوب من نمیدونم تو چند سال پیش از کدوم منبع اون خبر رو خوندی ولی حدس میزنم اون خبر یه شایعه قبل از عرضه PS3 بوده. چیزی که الان هم در مورد کنسول های نسل بعدی داریم میبینیم!

اما چیزی که مشخصه بعیده که سونی با این همه تجربه و موفقیت در مورد PS1 و PS2 بیاد و اینجوری ضرر کنه!

کد:
    ببخشید اومدم وسط بحثتون ولی کدوم ضرر کلا سوده که؟درسته اول براش ضرر داشته ولی خوب باعث میشده مشتری هاش زیاد بشه و کنسول های بیشتری فروخته شه و در نتیجه سود خیلی بیشتر...........البته ممکنه شایعه هم بوده باشه چون به قول تو در مورد نسل بعد هم هست مثلا همینps vita
    Last edited by S.J-REZ2; 04-09-2011 at 14:48.

10. 4 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

امشب میام پست های بی مورد رو پاک میکنم که دیگه بحثی نباشه خواهشا ادامه ندید دیگه.
    سعیید جون ما میگیم ، ولی کو گوش شنوا ؟!

12. 3 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ببخشید اومدم وسط بحثتون ولی کدوم ضرر کلا سوده که؟درسته اول براش ضرر داشته ولی خوب باعث میشده مشتری هاش زیاد بشه و کنسول های بیشتری فروخته شه و در نتیجه سود خیلی بیشتر...........البته ممکنه شایعه هم بوده باشه چون به قول تو در مورد نسل بعد هم هست مثلا همینps vita
    نه بابا همه میتونن توی بحث شرکت کنن!!

ببین اگه در نظر بگیریم سونی داره کنسولی که مثلا 600 دلار پای خودش دراومده (به قول سعید) رو مثلا میفروشه 400 دلار ، چه یه دونه بفروشه چه 1 میلیون آخرش هیچ سودی نمیکنه هیچ تازه داره بالای هر کنسول 200 دلار هم ضرر میده!! آیا این به نظر شما عاقلانه هست!؟ اونم چه کمپانی ! سونی!! من بیشتر در مورد این کنسول صحبت نمیکنم چون جاش اینجا نیست و نظم تاپیک به هم میخوره.

14. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

البته نمیدونم با من بودین یا با سعید!

ولی به هر حال ...

سوال جالبی بود!

شما بحث ورژن DX رو نباید با تفاوت گرافیکی دو نسل کنسول مقایسه کنید! بحث پیشرفت گرافیکی به دو چیز بیشتر از همه بستگی داره :

1:قدرت سخت افزار

2:موتور های گرافیکی

اما در موردFrostbite 2 باید بگم که این موتور اصلا DX 9 رو ساپرت نمیکنه!! و زمانی که بازی Battlefield 3 عرضه بشه شما نمیتونین روی PC اون رو در ویندوز XP اجرا کنید! چون ویندوز + کارت گرافیکتون باید هر دو حداقل DX10 رو پشتیبانی کنن!

Frostbite 2 is primarily developed for DX11. XP & DX9 is _not_ supported, 64-bit OS is recommended. Lots of time to upgrade if you havent!

کد:
    اما تفاوت DX9 با DX11 رو بار ها در تاپیک های مختلف گفته شده!

مثلا :
    Tessellation
    Multithreaded rendering
    Compute shaders

و همچنین الگوریتم های جدیدی برای texture compression و ... !

یه سری ازین افکت ها در DX10 در سطح بسیار پایین تری وجود داشته ولی خوب به صورت کاملا پیشرفته در DX11 شاهد اون هستیم!

در ضمن من با شما موافقم که نباید منتظر انقلاب گرافیکی تا یکی دو سال آینده باشیم!
    نه عزیز منظورم شما بود من حرف آقا سعید کاملا موافقم .
    اگه Frostbite 2 از DX 9 پشتیبانی نمیکنه پس چه جوری میخوان BF3 و NFS THE RUN رو واسه کنسول عرضه کنن . من سوالم یان بود آیا تفاوتش اینقدر فاحش هستش ؟ منم بحثم سر این بود که دو نسل رو باهم مقایسه کردم که شما pc و console رو با هم مقایسه کردید تازه کنسول هم خوب داره جلو میاد با اینکه سخت افزارش مربوط به 5 سال پیشه اما pc هر دقیقه یه کارت گرافیک جدید با قیمت های سرسام آور براش میاد
    Last edited by arashpr9; 04-09-2011 at 15:48.

16. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ببخشید دوستان اکس باکسی
    لطفا دیگه جواب ترول های انجمن رو ندید . هیچی اطلاعات علمی ندارن و ترول بازی در میارن . دو سه بار بی محلشون کنید دیگه پاشونو به اینجا هم نمیزارن

18. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام سعید جان

بعضیا میان بحث های جدا از تایپک شروع میکنن و باعث میشن یه عده دیگه هم این وسط بسوزن

خواهشاً یک تذکر بدبد.

خیلی ممنونم

20. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •