من رفتم نمایندگی تعویض کنم سیم رو بعد یک دقیقه فعال شد شما احتمالا رفتین امور مشترکین یا همون دفتر پیشخان دولت اونجا هزارسال طول میکشه سیم فعال بشه
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
من رفتم نمایندگی تعویض کنم سیم رو بعد یک دقیقه فعال شد شما احتمالا رفتین امور مشترکین یا همون دفتر پیشخان دولت اونجا هزارسال طول میکشه سیم فعال بشه
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
3g ایرانسل
(بروجرد_میدان ایت ا...بروجردی)
URL=http://uupload.ir/][/URL]
700 زنگ میزنم میگه سی نفر پشت خطن منتظر باش ... بعدش میگه بیخیال شو منتظر نباش خودم بهت زنگ میزنم!
اره دقیقا رفتم دفتر پیشخوان .... نمیدونستم اینجوریه .... حالا چکار کنم؟
یکی دیگه برم بگیرم؟
نه چرا یکی دیگه بگیری همینو ببر همون دفتر پیشخوانی که خریدی واست فعالش کنن منم بندر از ی دفتر پیشخوان گرفتم بعد یک روز دیدم فعال نشد رفتم ی پیشخوان دیگه گفت جایی تحویل دادی فعال کنن گفتم نه مدارکمو دادم بعد بیست دیقه فعال شد
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
از من که محدودیت سرعت نداشت! با سرعت 1/300 مگابایت دانلود میکردم که خب همیشه تو منطقه ما سرعت همینه!
دوست گرامی
هنوز ایرانسل سومین فرکانسشو دریافت نکرده بترکونه بتونه همین CAT 6 رو ارتفا بده که حدود 15 مگاهرتز دیگه جا داره .
من چند بار به دوستان اینجا اطلاع دادم که بهتره حضوری تشریف ببرن برای تهیه سیمکارت از نمایندگی ها. به صورت آنلاین فقط کار سخت میشه . بنده خودم 2 ماه درگیر بودم واسه همین سیمکارت که در آخر رفتم نمایندگی یک روزه کارم رو راه انداخت. به نظرمن شما حضوری برید اونجا . اونها دسترسی دارن بهتون میگن وضعیت سیمکارتتون در چه حالتی هست
سلام
بسته شبانه با بسته ماهانه تداخلی نداره؟اتومات شبانه رو استفاده میکنه؟!
در صورت فعال بودن بسته شبانه از ساعت 2تا 8 از بسته شبانه استفاده میکنه
رفقا معنى و مفهموم اينا ب طور تخصصى چي هس؟ مثلا.. Rsrp-rsqr
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)