تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2716 از 4105 اولاول ... 1716221626162666270627122713271427152716271727182719272027262766281632163716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,151 به 27,160 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یه سوال از دوستان داشتم درباره پذیرش سپاه
    اینکه سپاه مراکز مختلف داره برای پذیرش و باید مدارک اعزام ببری و حضوری ثبت کنی یه سری شرایط و امتیاز هم داره مثل دوره تکمیلی بسیج یا معرف و ...
    یکی از دوستام اعزامش اسفنده و چندتا مرکز مختلف رفته برای پذیرش ثبت نام کرده به منم گفت فرقی نمیکنه چندتا باشه اما من از یه نفر شنیدم که بهتره فقط یه جا پذیرش ثبت نام کنی اگه بفهمن چندتا جای مختلف برا پذیرش سپاه همزمان ثبت نام کردی قبولت نمیکنن . حالا حرف کدومشون درسته ؟؟؟
    Last edited by infernal704; 09-01-2015 at 23:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان سلام منم جز اون افرادیم که پارتیم فقط خداست احتمال زیاد چون ساکن کرمانشاه هستم بیوفتم سراب نیلوفر و بعد اونم ممکنه بدنم مرزبانی ...سوالم اینه من فقط یه خواهر دارم ازدواج کرده تک پسر هستم چیکار باید بکنم بعد اموزشی بیوفتم شهر خودمون ؟؟؟؟؟
    تو مدارکی که پست کردم چیزی نزده که تک پسر هستین یا نه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان سلام منم جز اون افرادیم که پارتیم فقط خداست احتمال زیاد چون ساکن کرمانشاه هستم بیوفتم سراب نیلوفر و بعد اونم ممکنه بدنم مرزبانی ...سوالم اینه من فقط یه خواهر دارم ازدواج کرده تک پسر هستم چیکار باید بکنم بعد اموزشی بیوفتم شهر خودمون ؟؟؟؟؟
    تو مدارکی که پست کردم چیزی نزده که تک پسر هستین یا نه
    اواسط آموزش مدارک مربوطه را میگیرن.

در ضمن شهر نه استان خودتون می تونید خدمت کنید، تک فرزند ذکور شرط برای خدمت در استان هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اواسط آموزش مدارک مربوطه را میگیرن.

در ضمن شهر نه استان خودتون می تونید خدمت کنید، تک فرزند ذکور شرط برای خدمت در استان هست.

ممنون از شما دوست عزیز
    حالا مثلا یکی مقامی داشته باشه بعد اتمام اموزشی میتونه تورو بندازه شهر خودت ؟؟؟
    حالا راهی هست شهر خودمون بیوفتم ؟؟؟ یه راهی چاره ای چیزی اگه میدونید جواب میده بگید که از الان بیوفتم دنبالش اشاید درست شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ممنون از شما دوست عزیز
    حالا مثلا یکی مقامی داشته باشه بعد اتمام اموزشی میتونه تورو بندازه شهر خودت ؟؟؟
    حالا راهی هست شهر خودمون بیوفتم ؟؟؟ یه راهی چاره ای چیزی اگه میدونید جواب میده بگید که از الان بیوفتم دنبالش اشاید درست شد
    منظورتون را از مقام نفهمیدم.

ببینید شرایط متفاوت هست، شما اگه سپاه باشید که خوب از اول از سپاه استان خودتون پذیرش میگیرین و شهر خودتون هم خدمت میکنید معمولا (علی الخصوص افراد شرایط دار)

اگه ارتش باشین، مثلا نیروی زمینی باشین، استان خودتون هستین ولی اگه مثلا استان شما اون نیروی شمارا نداشته باشه استان هجوار میشین.

ناجا هم اکثرا استان را در نظر میگیره، حالا برفرض اگه با پارتی شهر خودتون هم باشین به این معنی نیست که هر شب برین خونه، در ناجا خدمت غیر جاهای خاص 24 ساعته هست، شما شاید همین هفته ای یه شب برین خونه (در شهر خودتون)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوالی از دوستان سربازی تو ناحیه بسیج راحت تره یا پدافند سپاه
    قطعا ناحیه بسیج

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

برای پست کردن دفترچه چه مدارکی لازمه؟
    من یه برگه دارم که از دانشگاه گرفتم و مهر دبیر خونه خورده و روش به تعداد واحد های پاس کرده و مدرک کارشناسی و تاریخ اتمام و این حرفا اشاره شده.اما پلیس ه علاوه 10 میگه این به درد ما نیمخوره!!!
    درود
    شما باید تشریف ببرید امور مشمولین دانشگاهتون ، اونجا خودشون یه برگه بهت میدن که توش تعداد واحدهای پاس شده و تاریخ فراغت از تحصیل و بقیه داستان ها نوشته شده.
    بعد اونو میبرید پلیس +10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ممنون ... میخواستم مطمئن بشم که میشه یا نه اینجوری ریسکش زیاده ، تمدید بکنم تا تیر بعدش سنگ بندازن بگن نشد ، گرون تموم میشه عمری به هدر میره (حالا مثلآ این همه عمر به هدر دادیم چی شد؟ )
    چون آشنا هم ندارم به اون صورت که پشتوانه داشته باشم

اونجوری که شما میخوای سخت میشه ، چون خاتم رو حتی اگه زود ثبت نام کنید ممکنه حتی یک ماه قبل اعزام زنگ بزنن که خیلی دیره .... شایدم اصلآ زنگ نزنن ! بعدشم ممکنه راه دور باشه مثل جنوب و عسلویه (که اینجوری نمی ارزه به نظر من)
    داداش شما اگه الان تاریخ اعزامت یک اردیبهشت هست برای سرباز معلمی اقدام کن دیگه نیازی به تمدید از طرف شما نیست...تمدید لازم رو آموزش پرورش خودش انجام میده

9. این کاربر از dezss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان...اگر کسی تک پسر باشه و برای خدمت تو شهر خودش از ثبت احوال بخواد نامه بگیره،نامه باید خطاب به کجا باشه؟؟؟خطاب به پادگان آموزشی؟؟نامه رو باید قبل از تقسیم به پادگان آموزشی تحویل داد یا باید صبر کرد اگر بعد از تقسیم تو شهر خودش نیفتاد نامه رو به پادگان محل خدمتش بده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داداش شما اگه الان تاریخ اعزامت یک اردیبهشت هست برای سرباز معلمی اقدام کن دیگه نیازی به تمدید از طرف شما نیست...تمدید لازم رو آموزش پرورش خودش انجام میده
    ممنون دوست عزیزم. 1 اسفنده همین الان ... میخواستم تمدید کنم ولی شک دارم از یه طرف ممکنه آ.پ قبول نکنه آخر سر (چون بدون پارتی هم باید جلو برم) و 4 ماه این وسط سوخت میشه (تا الانشم خیلی صبر کردم) از طرف دیگه اگه همینجوری برم خدمتم ممکنه سخت بشه برام ( با 0 ماه کسری!!)
    Last edited by pm1; 10-01-2015 at 14:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •