تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2716 از 4428 اولاول ... 1716221626162666270627122713271427152716271727182719272027262766281632163716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,151 به 27,160 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خداییش من یکی خیلی نارحتم بابت کم بودن سرعت بعضی از دوستان و نمیدونم چی شده که وضع خط هاشون اینطور خرابه اما فعلا خداروشکر اوضاع من خوبه.
    خوش به حالت واقعا من این سرعت و فقط 8 تا 9 صبح میبینم بقیه ساعتا تعطیل

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر من هرکی باید هر چقدر پول میده امکانات بگیره چرا باید 128 رو 9 باشه 2 مگ هم همین طور خوب اینجور میشه وضیعت الان اکثرا سر عتا خراب باخره یه فرقی باید بین 2 مگ با 128 باشه دیگه درسته سرعتا تو شبانه معلوم میشه ولی بلاخره اونی که سرویس حجمی مثلا 512 ماهی 30 گیگ بر میداره میخواذ استفاده کنه با این وضع سر عت سر ماه هم 10 گیگ اضافه میاره
    آره حق با شماست دوست عزیز اما به نظر من بهتره شما به جای 512 ماهی 30 گیگ 256 ماهی 8 گیگ بگیری تا این همه اذیت نشی ضمنا لطف کن یه عکس از Status مودمت بذار ببینم خطتت ونویزش جه جوریاست.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آره حق با شماست دوست عزیز اما به نظر من بهتره شما به جای 512 ماهی 30 گیگ 256 ماهی 8 گیگ بگیری تا این همه اذیت نشی ضمنا لطف کن یه عکس از Status مودمت بذار ببینم خطتت ونویزش جه جوریاست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من اولین سرویسمه از پارس گرفتم چند روز دیگه 2 مگ میگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز خط شما خیلی خوب هست. نویزت با توجه به اینکه خط روی 7.7 مگ بسته شده بسیار عالی هست و حتی تا 12 مگ هم می کشه.

شما زنگ بزن پشتیبانی اول بگو خطتت روی 9 مگ ببنده. در ضمن فاصله از مرکز مخابراتی هم خوب هست. نباید مشکلی در این زمینه باشه.

پیگیری کن و بگو شرایط خطت عالی هست.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوست عزیز خط شما خیلی خوب هست. نویزت با توجه به اینکه خط روی 7.7 مگ بسته شده بسیار عالی هست و حتی تا 12 مگ هم می کشه.

شما زنگ بزن پشتیبانی اول بگو خطتت روی 9 مگ ببنده. در ضمن فاصله از مرکز مخابراتی هم خوب هست. نباید مشکلی در این زمینه باشه.

پیگیری کن و بگو شرایط خطت عالی هست.
    زنگ زدم به پشتیبانی هر دفه میگ رو 9 ببند میگه خطت تا 7872 کشش داره در صورتی که شرکت قبلیم راحت 9 میکشید و این حرفا نبود نمیدونم والا چیکار کنم شاید پارس تو منطقه ما مشکل داره

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

زنگ زدم به پشتیبانی هر دفه میگ رو 9 ببند میگه خطت تا 7872 کشش داره در صورتی که شرکت قبلیم راحت 9 میکشید و این حرفا نبود نمیدونم والا چیکار کنم شاید پارس تو منطقه ما مشکل داره
    بگو آقا یا خانم کارنشناس خط منو رو 9 مگ ببند اگه کار کرد که هیچ اگه نکرد خودم خواستم پای لرزش هم میشینم.اگه قبول نکرد دوباره تماس بگیر انقدر به زنگ تا آسی بشه و رو 9 مگ ببنده.ضمنا ساکن کدوم شهری؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خیلی عذر میخوام اما وفتی چنتا خل و چل مثل ما فقط اینجا نشستیم و گله میکنیم از همه چیز و منتظریم اینترنت خود به خود درست بشه! هیچ gohi نمیشه آخرش...
    خل و چل خداروشکر اینجا نداریم اگه شما هم خیلی ناراحتی زنگ بزن شرکت هرچی لایقشونه بارشون کن...اینجا همه بچه ها اونطورکه شما فرض میکنی نیستن بهتره تو نوشتن جمله خطاب به من و بقیه دوستان دقت کنی ممنون.

8. 3 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز یک نگاه به تنظیمات مودم بنداز احتمالاً مودلاسیون مودمت روی ADSL.Gmt هست.
    عوضش کن بگذار روی ADSL2+ خطت میره روی 9 مگ.

منم همین طور بودم عوض کردم رفت روی 9 مگ.

10. این کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نتیجه تستی که گذاشتی که خوبه! شما داری تک کانکشنه نزدیک 6 مگابیت در ثانیه سرعت می‌گیری. این دوستامون Memonex و MOHAMMAD2010 که وضعیتشون خیلی بده. حتی به 1مگابیت هم نمی‌رسن.
    نتیجه تست برای من خوب نبود .یک هفته هست پینگ خرابه و اکثر ساعات با SPEED TEST حدود 5 میزنه در حالی که باید حدود 8 باشه

این دوستانی هم که گفتید فکر نمیکنم از پارس انلاین باشه چون اگه مشکلی در پارس انلاین باشه برای همه هست . مشکل این دوستان از مرکز منطقه خودشون هست

الان برای من تقریبا نرمال شد :

Last edited by DJMOKHTAR; 19-12-2013 at 01:03.

12. 3 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

اینم از 9 مگشون

نمیدونم کی میخوان یاد بگیرند تا وقتی زیرساخت و امکاناتش نیست واسه چی تبلیغات راه میندازند و اینترنت به اسم 9 مگ میدن به مردم در حالی که سرعت واقعی 500 تا هست یعنی نیم مگ هم نیست !!

و به جای بهانه گرفتن از مخابرات منطقه که پهنای باندش ظاهرا از نظر این اقایون همیشه مشکل داره !!! چرا از روش های جدید مثل اینترنت ماهواره ای برای تامین نیازها استفاده نمیشه و اومدن انداختن روی این سیمهای 50 سال پیش مخابرات

اقا شما مطمئنی کمتر بهتون دادن ؟ اینا حداکثر سرویسی که دارن 2 مگ هست. اما توی این عکس شما سرعتتون تفریبا 3 برابر 2 مگ هست.
    توی پیج فیس بوکشون یه مسابقه راه انداختن با این عنوان که از سرعتتون عکس بگیرید و اونجا قرار بدین. به کسی که سرعتش بیشتر از همه باشه جایزه میدن. فکر کنم با این عکس شما سرعتتون توی جهان هم اوله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •