خوش به حالت واقعا من این سرعت و فقط 8 تا 9 صبح میبینم بقیه ساعتا تعطیل
خوش به حالت واقعا من این سرعت و فقط 8 تا 9 صبح میبینم بقیه ساعتا تعطیل
آره حق با شماست دوست عزیز اما به نظر من بهتره شما به جای 512 ماهی 30 گیگ 256 ماهی 8 گیگ بگیری تا این همه اذیت نشی ضمنا لطف کن یه عکس از Status مودمت بذار ببینم خطتت ونویزش جه جوریاست.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اولین سرویسمه از پارس گرفتم چند روز دیگه 2 مگ میگیرم![]()
دوست عزیز خط شما خیلی خوب هست. نویزت با توجه به اینکه خط روی 7.7 مگ بسته شده بسیار عالی هست و حتی تا 12 مگ هم می کشه.
شما زنگ بزن پشتیبانی اول بگو خطتت روی 9 مگ ببنده. در ضمن فاصله از مرکز مخابراتی هم خوب هست. نباید مشکلی در این زمینه باشه.
پیگیری کن و بگو شرایط خطت عالی هست.
زنگ زدم به پشتیبانی هر دفه میگ رو 9 ببند میگه خطت تا 7872 کشش داره در صورتی که شرکت قبلیم راحت 9 میکشید و این حرفا نبود نمیدونم والا چیکار کنم شاید پارس تو منطقه ما مشکل داره![]()
بگو آقا یا خانم کارنشناس خط منو رو 9 مگ ببند اگه کار کرد که هیچ اگه نکرد خودم خواستم پای لرزش هم میشینم.اگه قبول نکرد دوباره تماس بگیر انقدر به زنگ تا آسی بشه و رو 9 مگ ببنده.ضمنا ساکن کدوم شهری؟
خل و چل خداروشکر اینجا نداریم اگه شما هم خیلی ناراحتی زنگ بزن شرکت هرچی لایقشونه بارشون کن...اینجا همه بچه ها اونطورکه شما فرض میکنی نیستن بهتره تو نوشتن جمله خطاب به من و بقیه دوستان دقت کنی ممنون.
سلام دوست عزیز یک نگاه به تنظیمات مودم بنداز احتمالاً مودلاسیون مودمت روی ADSL.Gmt هست.
عوضش کن بگذار روی ADSL2+ خطت میره روی 9 مگ.
منم همین طور بودم عوض کردم رفت روی 9 مگ.
نتیجه تست برای من خوب نبود .یک هفته هست پینگ خرابه و اکثر ساعات با SPEED TEST حدود 5 میزنه در حالی که باید حدود 8 باشه
این دوستانی هم که گفتید فکر نمیکنم از پارس انلاین باشه چون اگه مشکلی در پارس انلاین باشه برای همه هست . مشکل این دوستان از مرکز منطقه خودشون هست
الان برای من تقریبا نرمال شد :
![]()
Last edited by DJMOKHTAR; 19-12-2013 at 01:03.
اقا شما مطمئنی کمتر بهتون دادن ؟ اینا حداکثر سرویسی که دارن 2 مگ هست. اما توی این عکس شما سرعتتون تفریبا 3 برابر 2 مگ هست.
توی پیج فیس بوکشون یه مسابقه راه انداختن با این عنوان که از سرعتتون عکس بگیرید و اونجا قرار بدین. به کسی که سرعتش بیشتر از همه باشه جایزه میدن. فکر کنم با این عکس شما سرعتتون توی جهان هم اوله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)