تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2716 از 3195 اولاول ... 17162216261626662706271227132714271527162717271827192720272627662816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,151 به 27,160 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

EdiTed !

سلام خدمت همه دوستان شاید سوالم تکراری باشه اما میخوام بدونم کدوم یکی از کنسول ها ی XBOX OR PS3 خوب هستن ممنون میشم راهنمایی کنید البته با ذکر دلبل!

اینجا میپرسیدی بهتر بود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما به هر حال :

کلاً نمیشه اینا رو مقایسه کرد !

به چند دلیل :

1. تفاوت چندانی ندارن !

2. بخوایم شروع کنیم مقایسه کردن کلاً تاپیک و عده ای از دوستان به فنا میرن

-----

حالا من نظر خودم رو میگم :

XBOX !

1. تهیه راحت بازیها ! ( کاری ندارم PS3 چجوریه بازیاش! )

3. هـــکر ها بیشتر روش کار میکنن از هر لحاظ !

4. اکس باکس لایو ! ( البته بحث بن و ایناش رو نباید فراموش کرد ! )

5. بازم میگم نظر منه ! ( و عده ای دیگر ) گــرافیک بازی های مولتی پلتفرم ( که برای جفت کنسول ها هست ) توی اکس باکس قوی تره !

6. بازیهای انحصاری PS3 بیشتره امــا همین تعداد بازی انحصاری 360 خیلی قشنگه !

7. کـــیــنکــت !

8. دسته اکس باکس ( اصن یه وعضی : دی ) خیلی جالب تره طراحیش ! من راحت ترم باهاش نسبت به ps !

همینا دیگه !

شــــــادبــــاشـــید !
    Last edited by HESAM_5700; 06-09-2011 at 12:57.

2. 4 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

بابا جان واسه چی اوناییکه ps3 دارن میان داخل این تایپک . تایپک رو بهم میزنن ...

نمیگم اومدن ps3 دار ها به این تایپک ممنوع اما میگم که، نیاین و بدون دلیل کنسول ها رو بکوبید ...

اینجا تایپک x360 اصلاً کسی نباید از ps3 چیزی بگه یعنی ربطی به تایپک نداره ...

(چه برسه به اینکه بیاد و ازش تعریف کنه)

اگر هم یکم پست های خودتون رو با دقت بدید عالی میشه ...

بعضیا طوری پست میدن انگار زبان english رو با دیگشنری به فارسی تبدیل کردن !!!

حالا دیگه من گفتم خود دانید

4. 2 کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

=================================

من الیت دارم بن شدم از محیط لایو....تو میخوای چیکار کنی؟
    ببینید بعضی وقتا ماکروسافت بعد یک یا دوسال با یه آپدیت داشبرد کسایی که یک یا دوسال پیش بن شدن رو میبخشه.....یا باید امید به اون داشته باشیم یا همم بایدjtagکنیم بن رو برداریم و دوبارهjtagرو برداریم...

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

شماره ی DirectX نشان دهنده ی گرافیک بالاتر نیست!! مهم اینه بازی ساز از تمام امکانات سخت افزار و بانک DirectX به خوبی استفاده بکنه....

یرای مثال شاهکار Crysis که از نسخه ی DirectX9.c استفاده میکنه...ولی هنوزم گرافیکش در حد بالایی قرار داره.

در پناه حق تعالی باشید
    روح ا... جان ورژن DirectX نشان دهنده ی تکنولوژِی قابل استاده در یک بازی هست ! مثلا همانطور که شهاب در تاپیک Tessellationکامل توضیح داده بود یکی از امکانات اصلی DirectX 11 همین قابلیت بود .

وقتی یک ورژن از DirectX معرفی میشه همه منتظر Engine هایی هستن که از قابلیت های این ورژن استفاده بهینه رو ببرن !

تا الان که هر ورژنی از DX اومده جلوه های جدید رو به همراه داشته.

بازیه 1 Crysis رو اتفاقا همین تازگی ها تموم کردم به قل یکی از دوستان بازی ساز , بازی کمی الکی سنگین هست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr_peyman5623's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

من یدونه ایکس باکس دست دوم گیر آوردم با این مشخصات:
    Xbox 360 slim 250 GB
    Kinect
    یک دسته اورجینال اضافی
    15 عدد بازی
    کپی خور

طرف میگه اسفند پارسال خریده و زیاد باهاش بازی نکرده
    چند بردارم ازش خوبه؟
    از کجا میتونم بفهمم چقدر دستگاه روشن بوده و چقدر کار کرده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من یدونه ایکس باکس دست دوم گیر آوردم با این مشخصات:
    Xbox 360 slim 250 GB
    Kinect
    یک دسته اورجینال اضافی
    15 عدد بازی
    کپی خور

طرف میگه اسفند پارسال خریده و زیاد باهاش بازی نکرده
    چند بردارم ازش خوبه؟
    از کجا میتونم بفهمم چقدر دستگاه روشن بوده و چقدر کار کرده؟
    مشاوره برای خرید کنسول فقط و فقط در تاپیک زیر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

Directx
    ایشالا تو نسل بعدی کنسول شاهد DirectX های بالای 12 (حتی 13) خواهیم بود. اون موقع ببینم کی حرف از PC میزنه.
    سخت افزار کنسول ها از فضا که نمیان!!

هنگام ساخت کنسول ها هیچ گاه از قطعات High End قطعا استفاده نمیشه!! حالا به دلایل مختلف که مهمترینش بحث قیمت هست! اگر گیریم که در سال بعد در نمایشگاه E3 کنسول نسل بعدی مایکرو معرفی بشه و با توجه به قطعاتی که در اون زمان وجود داره ( که مشخصه چه قطعاتی در سال آینده عرضه خواهد شد) و قدرت سخت افزاری کنسول ها در اون زمان و نبود DX12 در زمان ساخت کنسول ها و همچنین استفاده نکردن به طور کامل از قدرت DX11 تا به الان باید گفت بسیار بعیده که کنسول های نسل آینده بتونن چیزی فراتر از DX11 رو ساپرت کنن!!

البته احتمالا باز در نسل بعد هم بیشتر موتور های بازی ها بر پایه DX9 خواهند بود و تنها از چند افکت DX11 استفاده میکنن! کرای انجین 3 با این ابهتش هنوز بر پایه DX11 طراحی نشده چه برسه به بقیه موتور ها !

پس انتظار معجزه از کننسول های نسل بعد و قدرت ماورالطبیعه اونها نسبت به یک PC نداشته باشید!

11. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سخت افزار کنسول ها از فضا که نمیان!!

هنگام ساخت کنسول ها هیچ گاه از قطعات High End قطعا استفاده نمیشه!! حالا به دلایل مختلف که مهمترینش بحث قیمت هست! اگر گیریم که در سال بعد در نمایشگاه E3 کنسول نسل بعدی مایکرو معرفی بشه و با توجه به قطعاتی که در اون زمان وجود داره ( که مشخصه چه قطعاتی در سال آینده عرضه خواهد شد) و قدرت سخت افزاری کنسول ها در اون زمان و نبود DX12 در زمان ساخت کنسول ها و همچنین استفاده نکردن به طور کامل از قدرت DX11 تا به الان باید گفت بسیار بعیده که کنسول های نسل آینده بتونن چیزی فراتر از DX11 رو ساپرت کنن!!

البته احتمالا باز در نسل بعد هم بیشتر موتور های بازی ها بر پایه DX9 خواهند بود و تنها از چند افکت DX11 استفاده میکنن! کرای انجین 3 با این ابهتش هنوز بر پایه DX11 طراحی نشده چه برسه به بقیه موتور ها !

پس انتظار معجزه از کننسول های نسل بعد و قدرت ماورالطبیعه اونها نسبت به یک PC نداشته باشید!
    شهاب میدونستی هر کنسول PS3 برای Sony حداد 640$ تموم شد ! که البته خودش اعلام کرد این ضرر هنگفت رو رو بازی هاش جبران میکنه .

کسی از HIGH END اصلا حرفی نزد که عزیزم !

در ضمن ما الان سیر تصائدی رو داریم طی میکنیم و اینکه بخوایم فواصل زمانی تکونولوژی های عرضه شده رو نسبت به 10 سال قبل بسنجیم اصلا درست نیست !

در مورد DX هم اصلاح میکنم که ورژن در کنسول ها اهمیتی نداره چون هم کلا عملکردشون با PC متفاوته و هم اینکه ورژن دهی دست برنامه نویسانه ! ممکن هست یکسری تغییرات رو به 11.2& DX 11.1 ختم کنن یا اینکه کلا بشه 12 .

بله کاملا تأیید میشه حرفت شهاب جان , DX 11 هنوز جا زیاد داره ولی مطمئنا روی کنسول ها نمیشه فقط با این ورژن مانوور داد .

انقدر المان های متفاوت و پیچیده ای مد نظر بازی سازان مثل eye AI و ear AI و زیر شاخه های اون هست که مطمئنا DX 11 هم جواب نخواهد داد.

در مورد E3 2012 هم یه مقدار داستان 50-50 میزنه چون هنوز مدت زیادی از دعوت به همکاری SONY و MS نگذشته و دیگه اینکه

کنسول Wii U معرفی شده و این خودش بد ککی تو جون این 2 شرکت میندازه که زودتر خودشون رو بالا بکشن.

خلاصه که بد وضعیتی هست هیچی قابل پیش بینی نیست !

13. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام داداش
    ببخشید بحث به انحراف کشیده نشه اما مگه DX 11 چقدر میتونه تفاوت ایجاد کنه ؟ آیا بازی ها ریالیسم خواهند شد؟ حالا شما بحث کرای انجین رو وسط کشیدید مگه Unreal engine از DX9 استفاده نمیکنه ؟ مگه Frostbite 2 از DX 9 استفاده نمیکنه؟ شاید در بعضی از مواقع اونم نسخه PC از DX 11 استفاده کنه مگه اختلافش به اختلاف بین PS2 , PS3 میرسه؟
    پس فعلا (به نظر من البته ) تا 2 سال یا شایدم 3 سال دیگه منتظر انقلاب گرافیکی ( فکر کردم این کلمه خیلی بهش میخوره ) نباشید .
    دوستان ببخشید اینو میگم اما به نظرات همدیگه احترام بزاریم تا نه ناراحتی پیش بیاد نه سطح فروم پایین بیاد
    مخلص همتونم

15. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

شهاب میدونستی هر کنسول PS3 برای Sony حداد 640$ تموم شد ! که البته خودش اعلام کرد این ضرر هنگفت رو رو بازی هاش جبران میکنه .

کسی از HIGH END اصلا حرفی نزد که عزیزم !

در ضمن ما الان سیر تصائدی رو داریم طی میکنیم و اینکه بخوایم فواصل زمانی تکونولوژی های عرضه شده رو نسبت به 10 سال قبل بسنجیم اصلا درست نیست !

در مورد DX هم اصلاح میکنم که ورژن در کنسول ها اهمیتی نداره چون هم کلا عملکردشون با PC متفاوته و هم اینکه ورژن دهی دست برنامه نویسانه ! ممکن هست یکسری تغییرات رو به 11.2& DX 11.1 ختم کنن یا اینکه کلا بشه 12 .

بله کاملا تأیید میشه حرفت شهاب جان , DX 11 هنوز جا زیاد داره ولی مطمئنا روی کنسول ها نمیشه فقط با این ورژن مانوور داد .

انقدر المان های متفاوت و پیچیده ای مد نظر بازی سازان مثل eye AI و ear AI و زیر شاخه های اون هست که مطمئنا DX 11 هم جواب نخواهد داد.

در مورد E3 2012 هم یه مقدار داستان 50-50 میزنه چون هنوز مدت زیادی از دعوت به همکاری SONY و MS نگذشته و دیگه اینکه

کنسول Wii U معرفی شده و این خودش بد ککی تو جون این 2 شرکت میندازه که زودتر خودشون رو بالا بکشن.

خلاصه که بد وضعیتی هست هیچی قابل پیش بینی نیست !
    در مورد ساخت PS3 با اون قیمت من تا حالا همچین چیزی نشنیدم! و بعیده که همچین چیزی امکان داشته باشه! چون فروش بازی های انحصاری به هیچ وجه جبران اون ضرر رو که مگی نمکنه! حالا اگه میشه منبع حرف رو رو کن تا ما هم ببینیم!!

در مورد عرضه کنسول نسل بعدی مایکرو هم حرف های زیادی این چند وقت اخیر و همچنین انتقاد های متعددی از سوی بازی سازان به گوش رسیده که با احتمال فراوان باید شاهد معرفی این کنسول در E3 سال بعد باشیم!!
    از جمله بارزترین این صحبت ها هم میشه با گزارش اخیر کرایتک در مورد معرفی کنسول نسل بعد مایکرو به احتمال زیاد در E3 سال 2012 میشه اشاره کرد :

کد:
    در مورد DX هم یه بحث سخت افزاری مطرحه و یه بحث نرم افزاری! نرم افزاری همون بود که خودت هم یه شاره ای بهش کردی ولی بحث سخت افزاریش هم هست که باید سخت افزار مورد نظر از باید از DX مثلا 11 پشتیبانی کنن و تا زمانی که پشتیبانی نکنن نمیشه DX11 رو به هیچ عنوان روی اون سخت افزار اجرا کرد!! در مورد DX12 هم تا زمانی که عرضه نشه نمیشه چیزی گفت! چون اگر قبل از عرضه اون کنسول نسل بعدی عرضه بشه به هیچ وجه اون کنسول از DX12 شتیبانی نمکنه! البته DX12 بعیده به این زودی ها عرضه بشه! چون DX11 واقعا افکت های فوق العاده ای داره که غیر قابل مقایسه با DX های قبلیه و مثل DX10 نیست که تفاوت چندانی با DX9 نداشته باشه!

سلام داداش
    ببخشید بحث به انحراف کشیده نشه اما مگه DX 11 چقدر میتونه تفاوت ایجاد کنه ؟ آیا بازی ها ریالیسم خواهند شد؟ حالا شما بحث کرای انجین رو وسط کشیدید مگه Unreal engine از DX9 استفاده نمیکنه ؟ مگه Frostbite 2 از DX 9 استفاده نمیکنه؟ شاید در بعضی از مواقع اونم نسخه PC از DX 11 استفاده کنه مگه اختلافش به اختلاف بین PS2 , PS3 میرسه؟
    پس فعلا (به نظر من البته ) تا 2 سال یا شایدم 3 سال دیگه منتظر انقلاب گرافیکی ( فکر کردم این کلمه خیلی بهش میخوره ) نباشید .
    دوستان ببخشید اینو میگم اما به نظرات همدیگه احترام بزاریم تا نه ناراحتی پیش بیاد نه سطح فروم پایین بیاد
    مخلص همتونم
    سلام

البته نمیدونم با من بودین یا با سعید!

ولی به هر حال ...

سوال جالبی بود!

شما بحث ورژن DX رو نباید با تفاوت گرافیکی دو نسل کنسول مقایسه کنید! بحث پیشرفت گرافیکی به دو چیز بیشتر از همه بستگی داره :

1:قدرت سخت افزار

2:موتور های گرافیکی

اما در موردFrostbite 2 باید بگم که این موتور اصلا DX 9 رو ساپرت نمیکنه!! و زمانی که بازی Battlefield 3 عرضه بشه شما نمیتونین روی PC اون رو در ویندوز XP اجرا کنید! چون ویندوز + کارت گرافیکتون باید هر دو حداقل DX10 رو پشتیبانی کنن!

Frostbite 2 is primarily developed for DX11. XP & DX9 is _not_ supported, 64-bit OS is recommended. Lots of time to upgrade if you havent!

کد:
    اما تفاوت DX9 با DX11 رو بار ها در تاپیک های مختلف گفته شده!

مثلا :
    Tessellation
    Multithreaded rendering
    Compute shaders

و همچنین الگوریتم های جدیدی برای texture compression و ... !

یه سری ازین افکت ها در DX10 در سطح بسیار پایین تری وجود داشته ولی خوب به صورت کاملا پیشرفته در DX11 شاهد اون هستیم!

در ضمن من با شما موافقم که نباید منتظر انقلاب گرافیکی تا یکی دو سال آینده باشیم!
    Last edited by shab_2008; 04-09-2011 at 13:57.

17. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •