تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2715 از 4105 اولاول ... 1715221526152665270527112712271327142715271627172718271927252765281532153715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,141 به 27,150 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

یه سوال
    پدرت بالای 60 سال داشته باشه و خواهر برادرات همه ازدواج کرده باشند و با پدر و مادر تنها باشی و پدرتم بازنشسته باشه شرایط معافیت داره؟
    قانون کفالت پدر برای پدران 70 سال به بالا و یا نیازمند مراقبت هست که باید تک فرزند پسر بود، حالا اگه برادر داشته باشید و حتی در قطب هم زندگی کنه و پدرتون هم 100 سالش باشه باز نمی تونید معافیت کفالت بگیرین.

حتی نمیتونید از شرایط تک فرزند ذکور استفاده کنید و استان خودتون خدمت کنید.

2. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من بخشنامه سال قبل رو دیدم...دارندگان تاریخ اعزام یک اردیبهشت و تیر رو میخواستن...پس از لحاظ تاریخ اعزامتون مشکلی نیست...اینکه نشه دوباره تمدیدکرد یعنی شما از دوبار فرصت تمدیدتون استفاده کردید؟؟؟اگر از دو فرصتتون استفاده کردین اینو دیگه باید از نظام وظیفه بپرسید...چون آشنام هم گفت اینو دقیقا نمیدونم...برید به سایت وظیفه عمومی و در بخش مشاوره سوالتون رو مطرح کنید ولی بعید میدونم مشکلی پیش بیاد چون اگه با امریتون موافقت بشه به احتمال زیاد خود آموزش و پرورش مشکل محدودیت تقاضای تمدیدتون رو حل میکنه...برای ارشد هم توی بخشنامه ننوشته که نمیگیریم ولی تو جدول ظرفیت نوشته ظرفیت کارشناسی این مقدار و ظرفیت دیپلم این مقدار...ولی منطقی به نظر نمیرسه که نگیرن...در مورد قرارگا خاتم هم که شما میگید زنگ میزنن برای ارسال مدارک خوب اگه آدم مدارکش رو نفرسته خود به خود امریش لغوه دیگه و برای امریه آموزش و پرورش مشکلی پیش نمیاد...یعنی اصلا راه نداره برای دو امریه همزمان اقدام کرد؟؟
    آره لغوه .... بخاطر همین میگم دیرتر ثبت نام کنی که اگه تا اون موقع آموزش پرورش ردیف نشد اینو از دست ندید ... چون جواب گزینش آ.پ همون موقع ها باید بیاد و تا اون موقع فکر کنم اسامی شما به وظیفه عمومی نمیره .... در مورد سوال خودم راستش 7-8 ماه پیش چند بار رفتم آ.پ بهم گفتن پارسال ارشد نگرفتیم اصلآ ! حالا نمیدونم سر کاری بود یا نه ! گفت فقط لیسانس و فوق دیپلم گرفتیم ... نظام وظیفه ایراد میگیره اگه ارشد باشه ! تو یه سایت (مال یه استان دیگه) هم دیدم نوشته بود با توجه به عدم تخصیص سهمیه امکان ثبت نام متقاضیان با مدرک کارشناسی ارشد و دکترا وجود ندارد (اطلاعیه واسه همین امسال هم بود) بخاطر همین میخواستم ببینم آشناتون اطلاع داره که ارشد امکانش هست یا نه؟؟ منم اگه یبار تمدید کنم میفته اردیبهشت نهایت (بار دوم بعیده که قبول کنن باید دلیل موجه داشت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به نظرم از اول هم نباید چیزی به نام کسر از خدمت قرار میدادن!
    چرا به دلیل این که عده ی زیادی به سرعت اومدن و ترخیص شدن و الان باید عده ای دیگه 24 خدمت کنن تا خدمت کمتر اونا رو جبران کنن خود من 18 ماه خدمت کردم ولی واقعا وقتی به 24 ماه فکر میکنم پشتم می لرزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آره لغوه .... بخاطر همین میگم دیرتر ثبت نام کنی که اگه تا اون موقع آموزش پرورش ردیف نشد اینو از دست ندید ... چون جواب گزینش آ.پ همون موقع ها باید بیاد و تا اون موقع فکر کنم اسامی شما به وظیفه عمومی نمیره .... در مورد سوال خودم راستش 7-8 ماه پیش چند بار رفتم آ.پ بهم گفتن پارسال ارشد نگرفتیم اصلآ ! حالا نمیدونم سر کاری بود یا نه ! گفت فقط لیسانس و فوق دیپلم گرفتیم ... نظام وظیفه ایراد میگیره اگه ارشد باشه ! تو یه سایت (مال یه استان دیگه) هم دیدم نوشته بود با توجه به عدم تخصیص سهمیه امکان ثبت نام متقاضیان با مدرک کارشناسی ارشد و دکترا وجود ندارد (اطلاعیه واسه همین امسال هم بود) بخاطر همین میخواستم ببینم آشناتون اطلاع داره که ارشد امکانش هست یا نه؟؟ منم اگه یبار تمدید کنم میفته اردیبهشت نهایت (بار دوم بعیده که قبول کنن باید دلیل موجه داشت)
    شما اگه یکبار تمدید کردید هیچ مشکلی نیست نگران نباشید...برای تمدی بار دوم چه دلیلی موجه تر از امریه آموزش پرورش...اصلا خود آموزش و پرورش کار رو انجام میده...در مورد ارشد نگرفتن هم مطمئن باشد ممنوعیت صریحی وجود نداره چرا که اگر وجود داشت در بخش نامه ذکر میشد...چون در بخشنامه ذکر نشده مطمئن باشید راه داره...شما میتونید با صحبت کردن یا آشنا پیدا کردن حلش کنید...در مورد اینکه میگید برای امریه خاتم دیرتر اقدام کنید...باید بگم که من علاقم بیشتر خاتمه و از نظر آموزش و پرورش مطمئنم که قبول میشم...مشکلم اینه...اگه آموزش و پرورش و حتمی کنم دیگه خاتم منتفیه...به همین خاطر میخوام هر دو رو همزمان جلو برم که اگر خاتم نشد آموزش بشه...چرا که وقت ثبت نام آموزش و پرورش محدوده....

6. این کاربر از dezss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان خواهشا اگر کسی اینجا امریه قرارگاه خاتم روگرفته بیاد تجربیاتش رو منتقل کنه...کسی خبر داره معمولا چند روز مونده به اعزام نتیجه پذیرفته شدن یا رد شدن امریه قرارگاه خاتم اعلام میشه؟؟؟خواهشا اگر کسی اطلاعات دقیق داره بگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما اگه یکبار تمدید کردید هیچ مشکلی نیست نگران نباشید...برای تمدی بار دوم چه دلیلی موجه تر از امریه آموزش پرورش...اصلا خود آموزش و پرورش کار رو انجام میده...در مورد ارشد نگرفتن هم مطمئن باشد ممنوعیت صریحی وجود نداره چرا که اگر وجود داشت در بخش نامه ذکر میشد...چون در بخشنامه ذکر نشده مطمئن باشید راه داره...شما میتونید با صحبت کردن یا آشنا پیدا کردن حلش کنید...در مورد اینکه میگید برای امریه خاتم دیرتر اقدام کنید...باید بگم که من علاقم بیشتر خاتمه و از نظر آموزش و پرورش مطمئنم که قبول میشم...مشکلم اینه...اگه آموزش و پرورش و حتمی کنم دیگه خاتم منتفیه...به همین خاطر میخوام هر دو رو همزمان جلو برم که اگر خاتم نشد آموزش بشه...چرا که وقت ثبت نام آموزش و پرورش محدوده....
    ممنون ... میخواستم مطمئن بشم که میشه یا نه اینجوری ریسکش زیاده ، تمدید بکنم تا تیر بعدش سنگ بندازن بگن نشد ، گرون تموم میشه عمری به هدر میره (حالا مثلآ این همه عمر به هدر دادیم چی شد؟ )
    چون آشنا هم ندارم به اون صورت که پشتوانه داشته باشم

اونجوری که شما میخوای سخت میشه ، چون خاتم رو حتی اگه زود ثبت نام کنید ممکنه حتی یک ماه قبل اعزام زنگ بزنن که خیلی دیره .... شایدم اصلآ زنگ نزنن ! بعدشم ممکنه راه دور باشه مثل جنوب و عسلویه (که اینجوری نمی ارزه به نظر من)

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

برای پست کردن دفترچه چه مدارکی لازمه؟
    من یه برگه دارم که از دانشگاه گرفتم و مهر دبیر خونه خورده و روش به تعداد واحد های پاس کرده و مدرک کارشناسی و تاریخ اتمام و این حرفا اشاره شده.اما پلیس ه علاوه 10 میگه این به درد ما نیمخوره!!!

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظرم از اول هم نباید چیزی به نام کسر از خدمت قرار میدادن!
    چرا به دلیل این که عده ی زیادی به سرعت اومدن و ترخیص شدن و الان باید عده ای دیگه 24 خدمت کنن تا خدمت کمتر اونا رو جبران کنن خود من 18 ماه خدمت کردم ولی واقعا وقتی به 24 ماه فکر میکنم پشتم می لرزه
    مشکل اصل سربازیه. خشت اول چون نهد معمار کج ....
    حالا 2-3 سال دیگه میخوان چیکار کنن؟ 27 ماه؟ 30 ماه؟

از طرفی اینهمه جوون بیکار. تنها راه حرفه ای شدن سربازی و دادن حقوق درست و حسابیه

11. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

برای پست کردن دفترچه چه مدارکی لازمه؟
    من یه برگه دارم که از دانشگاه گرفتم و مهر دبیر خونه خورده و روش به تعداد واحد های پاس کرده و مدرک کارشناسی و تاریخ اتمام و این حرفا اشاره شده.اما پلیس ه علاوه 10 میگه این به درد ما نیمخوره!!!
    سلام
    من که حدود 2 سال پیش اقدام کردم با یک همچین برگه ای رفتم پلیس +10
    البته یک حالت نامه مانند به نیروی انتظامی بود که فلانی با این معدل و در این رشته فارغ التحصیل شده

الان شاید قانون تغییر کرده. خوب ازش می پرسیدی چی باید بهشون بدی؟

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سوالی از دوستان سربازی تو ناحیه بسیج راحت تره یا پدافند سپاه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •