تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2715 از 4428 اولاول ... 1715221526152665270527112712271327142715271627172718271927252765281532153715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,141 به 27,150 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درود
    محسن جان حالا به سلامتی کجا می خوابی بری؟
    والا شاتل میخوام برم بابک جان, هر چی باشه شاتل تو روز که خوب سرویس میده.پارس یه دفعه میبینی چند ساعت پینگ رو 450 تا 500 هست باز نرمال میشه یا یک سره قطع و وصل داشت موقع رانژه خط هم رو پورت خراب نصب کرده بودن که 5 روز الاف شدم سر همین قضیه واقعا شرکت بی درو پیکری هست.

2. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فعلا گزینه خیلی خوبیه محسن جان
    شبش هم که خودت می دونی دیگه

4. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

همین الان :

6. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ری.... به سیاست مزخرف این شرکت که حتی نمیتونه و عرضشو نداره حداقل سرعت همه مشترک ها رو یکسان تعیین کنه یکی باید با 900 کیلو دی ال کنه اون وقت ما در حد دیال آپ هم نیستیم !!

8. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

10. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینم از 9 مگشون

نمیدونم کی میخوان یاد بگیرند تا وقتی زیرساخت و امکاناتش نیست واسه چی تبلیغات راه میندازند و اینترنت به اسم 9 مگ میدن به مردم در حالی که سرعت واقعی 500 تا هست یعنی نیم مگ هم نیست !!

و به جای بهانه گرفتن از مخابرات منطقه که پهنای باندش ظاهرا از نظر این اقایون همیشه مشکل داره !!! چرا از روش های جدید مثل اینترنت ماهواره ای برای تامین نیازها استفاده نمیشه و اومدن انداختن روی این سیمهای 50 سال پیش مخابرات

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینم از 9 مگشون

نمیدونم کی میخوان یاد بگیرند تا وقتی زیرساخت و امکاناتش نیست واسه چی تبلیغات راه میندازند و اینترنت به اسم 9 مگ میدن به مردم در حالی که سرعت واقعی 500 تا هست یعنی نیم مگ هم نیست !!

و به جای بهانه گرفتن از مخابرات منطقه که پهنای باندش ظاهرا از نظر این اقایون همیشه مشکل داره !!! چرا از روش های جدید مثل اینترنت ماهواره ای برای تامین نیازها استفاده نمیشه و اومدن انداختن روی این سیمهای 50 سال پیش مخابرات

نتیجه تستی که گذاشتی که خوبه! شما داری تک کانکشنه نزدیک 6 مگابیت در ثانیه سرعت می‌گیری. این دوستامون Memonex و MOHAMMAD2010 که وضعیتشون خیلی بده. حتی به 1مگابیت هم نمی‌رسن.

بعد هم اون 9مگابیت عملاً امکان‌پذیر نیست تو حالتی که شما تک کانکشنه باشی مگر این که همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابراتی باشی.

راجع به سیم‌های مخابرات 50 سال پیش هم، مگه تکنولوژی ADSL چیزی غیر از همین سیم‌های مسیه؟ همه جای دنیا ADSL از طریق کابل‌های مسی تلفن انتقال پیدا می‌کنه. شما همین الآن اگه به تالار گفتگوهای شرکت‌های اینترنتی خارجی سر بزنین، تو خیلی از اون‌ها هم نتیجه تست اسپیدتستشون بهتر از ما نیست. من نمونه‌هایی دیدم که مثلاً تو لندن طرف adsl زیر 1مگابیت سرعتشه.

یه موضوع دیگه هم این که پارس‌آنلاین هم مثل بقیه شرکت‌های PAP داره کل پهنای باند سرویس اینترنتش رو از شرکت زیرساخت مخابرات می‌گیره و دستش باز نیست که خودش دیش ماهواره بذاره و از این جور کارا بکنه. این فقط مشکل پارس‌آنلاین نیست که. همه شرکت‌ها این محدودیت‌ها رو دارن.

ولی اینو قبل دارم که وقتی زیرساخت و امکاناتش خیلی فراهم نیست، نباید الکی دل کاربرا رو با تبلیغات اضافی خوش کنن. به هر حال کیفیت خدمات باید یکنواخت باشه. این که یکی سرویس 1مگابیت در ثانیه بگیره اما با نصف همین سرعت هم نتونه اتصال داشته باشه اما یکی دیگه با 128 یا 256 تا 7 - 8 مگابیت در ثانیه سرعتش باشه، به نظر من هم ایراد داره و پارس‌آنلاین باید یه فکری به حال این مشکل بکنه.

کلاً تو ایران شرکت‌های اینترنتی «همینه که هست، می‌خوای بخواه نمی‌خوای نخواه» هستن. کمتر می‌بینی که مشکل کاربر رو حل کنن.

13. 6 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همچیت میگن 9 مگ 9 مگ سرویس میدیم والا این 1 مگ هم نیست خوبه حالا ساعت معمولی و رایگان نیست وضع اینه

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نتیجه تستی که گذاشتی که خوبه! شما داری تک کانکشنه نزدیک 6 مگابیت در ثانیه سرعت می‌گیری. این دوستامون Memonex و MOHAMMAD2010 که وضعیتشون خیلی بده. حتی به 1مگابیت هم نمی‌رسن.

بعد هم اون 9مگابیت عملاً امکان‌پذیر نیست تو حالتی که شما تک کانکشنه باشی مگر این که همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابراتی باشی.

راجع به سیم‌های مخابرات 50 سال پیش هم، مگه تکنولوژی ADSL چیزی غیر از همین سیم‌های مسیه؟ همه جای دنیا ADSL از طریق کابل‌های مسی تلفن انتقال پیدا می‌کنه. شما همین الآن اگه به تالار گفتگوهای شرکت‌های اینترنتی خارجی سر بزنین، تو خیلی از اون‌ها هم نتیجه تست اسپیدتستشون بهتر از ما نیست. من نمونه‌هایی دیدم که مثلاً تو لندن طرف adsl زیر 1مگابیت سرعتشه.

یه موضوع دیگه هم این که پارس‌آنلاین هم مثل بقیه شرکت‌های PAP داره کل پهنای باند سرویس اینترنتش رو از شرکت زیرساخت مخابرات می‌گیره و دستش باز نیست که خودش دیش ماهواره بذاره و از این جور کارا بکنه. این فقط مشکل پارس‌آنلاین نیست که. همه شرکت‌ها این محدودیت‌ها رو دارن.

ولی اینو قبل دارم که وقتی زیرساخت و امکاناتش خیلی فراهم نیست، نباید الکی دل کاربرا رو با تبلیغات اضافی خوش کنن. به هر حال کیفیت خدمات باید یکنواخت باشه. این که یکی سرویس 1مگابیت در ثانیه بگیره اما با نصف همین سرعت هم نتونه اتصال داشته باشه اما یکی دیگه با 128 یا 256 تا 7 - 8 مگابیت در ثانیه سرعتش باشه، به نظر من هم ایراد داره و پارس‌آنلاین باید یه فکری به حال این مشکل بکنه.

کلاً تو ایران شرکت‌های اینترنتی «همینه که هست، می‌خوای بخواه نمی‌خوای نخواه» هستن. کمتر می‌بینی که مشکل کاربر رو حل کنن.
    خداییش من یکی خیلی نارحتم بابت کم بودن سرعت بعضی از دوستان و نمیدونم چی شده که وضع خط هاشون اینطور خرابه اما فعلا خداروشکر اوضاع من خوبه.

16. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نظر من هرکی باید هر چقدر پول میده امکانات بگیره چرا باید 128 رو 9 باشه 2 مگ هم همین طور خوب اینجور میشه وضیعت الان اکثرا سر عتا خراب باخره یه فرقی باید بین 2 مگ با 128 باشه دیگه درسته سرعتا تو شبانه معلوم میشه ولی بلاخره اونی که سرویس حجمی مثلا 512 ماهی 30 گیگ بر میداره میخواذ استفاده کنه با این وضع سر عت سر ماه هم 10 گیگ اضافه میاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •