تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2715 از 3745 اولاول ... 1715221526152665270527112712271327142715271627172718271927252765281532153715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,141 به 27,150 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت anjel12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    سرویس من بسته ابی نسل سومه (24 گیگ با 1200 گیگ تو ساعت رایگان)
    میزان مصرف 24 گیگ تو ریز مصرف معلومه ولی میزان مصرف تو ساعت رایگان (همون 1200 گیگو) از کجا باید فهمید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من که یکی از خطهامو فسخ کردم خلاص مفت نمیارزه با این کیفیتش

3. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خدایی دیگه گه زدن تو نت کشور !
    الان نیم ساعته گوگل برام باز نمیشه !‌جالب اینه پینگ میگیرم پینگ داره !
    به خدا من 1 سال پیش هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم نمیدونم این فیلترینگ هوشمند چی به روز نت کشور اورده !
    من دیروز با قند شکن تمام سایت‌ها با سرعت خوب باز میشد هم adslو هم ایرانسل اما فقط فیسبوک مشکل داشت باز میشد کامنت هم میشد داد اما رفرش نمیشد یعنی از صبح تا شب دو سه تا پست جدید برام آمد . جالب این بود که رفرش میکردم میرفت قبل از این سه تا پست! چنین وضعیتی تا حالا ندیده بودم. مواقعی بوده که قند شکن ها محدود میشدن و به طبع اون فیسبوک و بقیه سایت‌ها غیر قابل دسترسی میشدند اما اینکه فقط فیسبوک اینجوری بشه ندیده بودم.بهرحال با فیلترینگ هوشمند دارند گند میزنند به کل نت.

5. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

طرحی به نام فیلـترینگ هوشمند عملا قابل اجرا نیست. اینا هم فقط دارن حرف مفت میزنن و میخوان مردم رو بترسونن. این اختلالات هم بی ارتباطات با انتخـابات نیست احتمالا تا اون زمان ادامه داشته باشه.

7. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    سرویس من بسته ابی نسل سومه (24 گیگ با 1200 گیگ تو ساعت رایگان)
    میزان مصرف 24 گیگ تو ریز مصرف معلومه ولی میزان مصرف تو ساعت رایگان (همون 1200 گیگو) از کجا باید فهمید؟
    سلام جناب مودمی که روش هست تی پی لینکه آره و اینکه چه مدلی هست دو آنتن داره یا نه ممنون می شم بگید

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

طرحی به نام فیلـترینگ هوشمند عملا قابل اجرا نیست. اینا هم فقط دارن حرف مفت میزنن و میخوان مردم رو بترسونن. این اختلالات هم بی ارتباطات با انتخـابات نیست احتمالا تا اون زمان ادامه داشته باشه.
    عملا قابل اجرا نیست !؟
    این حرفا چیه - اینا این همه هزینه کردن و دارن میکنن که بتونن اجرا کنن
    نت کشور ها از اون وقتی که استارتش خورد ( حدود 1 سال پیش ) اختلال هاش بیشتر شد
    2-3 هفته گذشته هم که دیگه واقعا شورشو در اوردن

10. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام به همگی من حدود دوساله از اسیا تک سرویس دارم تقریبا راضیم و فقط نمیدونم که چرا این کلیپهای ویدیویی تو شبکه های اجتماعی و عکس که میدن میخوام مثلا یک عکس کیلو بایتی را دان کنم خیلی خیلی طول میشکه در صورتیکه که نت خط ایرانسل خیلی سریعتر دانلود میکنه یا مثلا برنامه بیتالکو که میخوام باز کنم اصلا بیشتر وقتا با اسیاتک باز نمیشه ولی با نت باز میشه و من سرویسم ۱مگ هست دلیلش چیه دوستان شما همین مشکلو دارشتین یا دارین ؟ و یک سوال دیگه بهترین سرویس چیه در اسیاتک که زود حجمش تمام نشه وس رعتش عالی باشه ؟؟؟؟
    کسی سوالمو پاسخ نمیده ؟ و اینکه بهترین سرویس پرسرعت اسیاتک هست یا بهتر از اینم هست واسه شیراز ؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

عملا داره اجرا میشه.نخستین بارخرداد سال 88 بود که دو سه روز نت رو بسیار کند کردند تا دسترسی به شبکه های اجتماعی نباشه اما اون زمان چون همه سایت‌ها رو سرورهای خارجی بودند نتیجه این کار فلج شدن عملی کارها بود حتی یادمه بانکها هم بخش اینترنتی شون افکار افتاده بود البته اون موقع هنوز مثل الان خرید های اینترنتی و کارت بکارت و این موارد همه گیر نشده بود و وابستگی سیستم اداری به اینترنت کم بود. این بود که بفکر افتادند سیستم اداری و سایت های مورد تایید را جدا کرده به داخل منتقل کنند. وقتی سرور های داخلی راه انداخته اند و از دوسال پیش با تشویق و فشار بسیاری سایت‌ها را وادار به انتقال به سرور های داخلی کرده اند از امسال هم بتدریج سرعت سرورهای خارجی را محدود و کم کرده اند.از اون طرف هم سرعت درست حسابی نمیدن. وقتی این قضیه ادامه پیدا بکنه و سرور خارجی چندین برابر الان محدود بشه فکر کردی چی میشه.معنی فیلترینگ هوشمند درواقع همینه که داریم حسش میکنیم. فاز سومش هم ظاهرا کلید خورده. سرور خارج و پهنای باند اون چندان کند میشه که کاربر عادی در حد ایمیل چک کردن و سرچ گوگل بتونه استفاده بکنه خودشان هم به مشکل بر نخورند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی سوالمو پاسخ نمیده ؟ و اینکه بهترین سرویس پرسرعت اسیاتک هست یا بهتر از اینم هست واسه شیراز ؟؟
    من ماندم شما وقتی چنین مشکلاتی دارید دیگه از چه چیز این سرویس راضی هستید!علت این مشکلات شما همون فیلترینگ هوشمند هست سرعت سرور های خارجی و تک کانکشن را محدود کرده اند. بنابر این شما سایت‌های داخلی که میرید راضی هستید و سرعت خوب دارید اما برنامه هایی که نام برید چون سرور شون خارج هست یا تک کانکشن دانلود میشوند مشکل دارید. اینکه در این موارد ایرانسل بهتره درسته درواقع تجربه ای که من دارم اسیاتک خودش مجری اصلی اینترانت و فیلترینگ هوشمند هست و محدودیت‌ها ی یاد شده را با شدت بیشتری اعمال میکند.خود من بدلیل همین مشکلات از اسیاتک تخلیه کردم و صبانت گرفتم که خیلی راضی تر هستم همون شیراز هم هستم. در مورد سرویس هم سرعت های بالاتر از یک هم داره تا 12اما من با سرویس شش مگ همین کند باز شدن عکسها و لود شدن سایت‌ها رو داشتم اگر بخواهید کلا از شر این مشکلات راحت بشید( البته تا حد زیادی چون بهرحال محدودیت کم و بیش سراسری هست) باید از شر اسیاتک راحت بشید. اینکه چه سرویسی دیر تمام بشه بسته به مصرف شما داره. اگر تو منطقتون سرعت و پوشش ایرانسل یا همراه اول خوب هست خرید یک مودم سیمکارت خور هم انتخاب بدی نیست.

14. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان آسیاتک گیگ اضافه رو چی جوری حساب میکنه؟ مثلا 100 گیگ بگیری میشه 160 هزارتمن +مالیات یا نه میشه توضیح بدید؟ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •