تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2715 از 3195 اولاول ... 17152215261526652705271127122713271427152716271727182719272527652815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,141 به 27,150 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

بچه ها میشه یه نفر یه مقدار شفاف سازی بکنه که بالاخره من بدم بیرون روی کنسولم lt+ 1.91 بریزن یا صبر کنم تا lt+2.0 بیاد .؟

بعد تا زمانی که lt+2.0 نیامده بازی های جدید را نمیشه بازی کرد؟

از کجا معلوم که lt+2.0 زود بیاد ؟ نکنه بره مثلا سه ماهه بعد -- بشه ؟
    ببینی1.91دارای یه سری مشکلاته برای بعضی ها بازی هارو اجرا نمیکنه و برای من بدبختم باعث شد بن شدم اگه میتونی خودت بریز ولی اگه میخوای بدی بیرون به نظر من نده.....البته اگه خیلی معطل بازی هستی میتوونی بدی ولی من توصیه نمیکنم.......
    برای همین من میگم صبر کن2 بیاد چون وقتی این مشکلات باشه حتما مشکلات دیگه ای هم هست چون ماکروسافت اصلا کارش ملوم نیست
    نمیدونم شاید هم تا سه ماه نیاد شایدم فردا بیاد معلوم نیست
    به نظر من خودت بریز تموم شه بره.......
    اگه هم خیلی میخوای بازی کنی میتونی بدی ولی بدون لازم میشه که آپدیت کنی و پولت هدر میشه

2. 2 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بچه ها میشه یه نفر یه مقدار شفاف سازی بکنه که بالاخره من بدم بیرون روی کنسولم lt+ 1.91 بریزن یا صبر کنم تا lt+2.0 بیاد .؟

بعد تا زمانی که lt+2.0 نیامده بازی های جدید را نمیشه بازی کرد؟

از کجا معلوم که lt+2.0 زود بیاد ؟ نکنه بره مثلا سه ماهه بعد -- بشه ؟
    به نظر من اگه اهل لایو نیستید(که الانم لایو نا امن شده!)صبر کردن برای LT 2 بهتره.
    الان تنها بازی که 1.91 میخواد Bodycount هست که بازی جالبی هم نیست ولی بقیه بازی های جدید که لیک شدن(مثل Driver,Spacemarine,Dead Island)همگی XGD 3 هستند و فعلا روی کنسول عادی نمیشه اجرا کرد.
    اما در مورد سوال سوم فکر کنم هیچ کسی جوابی نداشته باشه!معلوم نیست!
    +
    بازی های XGD 3 فعلا حتی با X360key هم قابل اجرا نیستند!چون ایمیج های این بازی ها با یه کنسول Jtag شده گرفته شدن و فقط توی کنسول های Jtag قابل اجرا هستند.(با کامپیوتر فعلا نیمشه از این دیسک ها ایمیج گرفت)
    Last edited by Leon-117; 03-09-2011 at 20:14.

4. 7 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام
    برای بازی bodycontایکس باکسوآپدیت کردم .ولی بازی call of duty:mw2وچندتابازی دیگه اجرانمیشن.ممنون میشم جوابموبدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام
    برای بازی bodycontایکس باکسوآپدیت کردم .ولی بازی call of duty:mw2وچندتابازی دیگه اجرانمیشن.ممنون میشم جوابموبدین
    در واقع الان شما قفلap2.5رو فعال کردی اگه میخوای اونارو اجرا کنی باید1.91بریزی و بازی هات پچ شده باشن..........
    وقتی بازی رو اجرا میکنی صفحه سیاه میشه دیگه نه؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

x360key تو لیست Work in progress اش حرف از image گیری زده بود که اگه حل بشه میشه باهاش این بازی هارو هم back up گرفت.

احتمالا با یه نرم افزار یا با Update نرم افزار XDVDMulleter موضوع حل میشه.

فعلا توصیه میشه صبر کنید همگی برای هر کاری . از update داشبورد گرفته تا LT و ...

من تاحالا آمار نداشتم کسی با بازی نکردن جونش رو از دست بده !

8. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یعنی ممکنه که توی آپدیتهاش کاری کنه که از Directx 11 پشتیبانی کنه ؟؟؟؟؟؟؟
    Directx نیاز به تعداد واحد سایه زنی (shader) داره و این میزان بسته به ظرفیت سخت افزاری هست .

یه سری بازه اعدادی داره که الان یادم نیست ولی فکر میکنم تو سایه زنی عمودی بیش تر از 110 واحد یکپارچه رو Directx 10 حساب میکردن.

تو آپدیت هایی که صورت میگیره فقط بهبود روند هماهنگ سازی Engine بازی ها با داشبورد و Rendering هست وگرنه چیزی Next نمیشه.

ایشالا تو نسل بعدی کنسول شاهد DirectX های بالای 12 (حتی 13) خواهیم بود. اون موقع ببینم کی حرف از PC میزنه.

10. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببینی1.91دارای یه سری مشکلاته برای بعضی ها بازی هارو اجرا نمیکنه و برای من بدبختم باعث شد بن شدم اگه میتونی خودت بریز ولی اگه میخوای بدی بیرون به نظر من نده.....البته اگه خیلی معطل بازی هستی میتوونی بدی ولی من توصیه نمیکنم.......
    برای همین من میگم صبر کن2 بیاد چون وقتی این مشکلات باشه حتما مشکلات دیگه ای هم هست چون ماکروسافت اصلا کارش ملوم نیست
    نمیدونم شاید هم تا سه ماه نیاد شایدم فردا بیاد معلوم نیست
    به نظر من خودت بریز تموم شه بره.......
    اگه هم خیلی میخوای بازی کنی میتونی بدی ولی بدون لازم میشه که آپدیت کنی و پولت هدر میشه
    =================================

من الیت دارم بن شدم از محیط لایو....تو میخوای چیکار کنی؟

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

Directx نیاز به تعداد واحد سایه زنی (shader) داره و این میزان بسته به ظرفیت سخت افزاری هست .

یه سری بازه اعدادی داره که الان یادم نیست ولی فکر میکنم تو سایه زنی عمودی بیش تر از 110 واحد یکپارچه رو Directx 10 حساب میکردن.

تو آپدیت هایی که صورت میگیره فقط بهبود روند هماهنگ سازی Engine بازی ها با داشبورد و Rendering هست وگرنه چیزی Next نمیشه.

ایشالا تو نسل بعدی کنسول شاهد DirectX های بالای 12 (حتی 13) خواهیم بود. اون موقع ببینم کی حرف از PC میزنه.

شماره ی DirectX نشان دهنده ی گرافیک بالاتر نیست!! مهم اینه بازی ساز از تمام امکانات سخت افزار و بانک DirectX به خوبی استفاده بکنه....

یرای مثال شاهکار Crysis که از نسخه ی DirectX9.c استفاده میکنه...ولی هنوزم گرافیکش در حد بالایی قرار داره.

در پناه حق تعالی باشید

13. این کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ABEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    B.A.N.D.A.R_A.B.B.A.S

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان شاید سوالم تکراری باشه اما میخوام بدونم کدوم یکی از کنسول ها ی XBOX OR PS3 خوب هستن ممنون میشم راهنمایی کنید البته با ذکر دلبل!

داره خودمونی میشه a-0852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تویسرکان( امستردام )

12

سلام خدمت همه دوستان شاید سوالم تکراری باشه اما میخوام بدونم کدوم یکی از کنسول ها ی XBOX OR PS3 خوب هستن ممنون میشم راهنمایی کنید البته با ذکر دلبل!
    به نظر من XboX دلیل اصلیم هم به خاطر بازی های گرون PS3هستش چون هنوز کاملا -- نشده و مشکل داره
    دوم اینکه ایکس باکس قابلیت بازی با کینکت رو داراست این خودش خیلی مزیته
    از نظر قدرت گرافیکی هم که XBOX بهتره
    و چون کاملا -- شده بازی هاش رو میتونی بین 2 تا پنج هزار تومن بخری
    اما بابت هر بازی پلی استیشن باید حدود 100 هزار تومن بدی

16. این کاربر از a-0852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •