تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2714 از 4105 اولاول ... 1714221426142664270427102711271227132714271527162717271827242764281432143714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,131 به 27,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

قانون سال 93 برای متولدین قبل از 72 هست شما نمیتونی استفاده کنی . باید صبر کنی سال 94 مجدد قانونش اعلام بشه ممکنه سال 94 به شما هم تعلق بگیر ممکن هم هست که به قبل از 72 هم تعلق نگیره و کلا قانون کسری خدمت و معافی ایثارگری بردارن!!!
    یعنی چی آخه؟یعنی 61 ماه جبهه پر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    معافیت که هیچی حتی کسری هم تعلق نمیگیره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوست عزیز اگه از خاتم بهت زنگ بزنن میگن که فلان روز مدارک رو بفرست . این به این معنی هست که باهاتون موافقت شده ، یعنی نیاز داشتن به شما . شما وقتی مدارک رو بفرستی باقی کارهاشو اونا انجام میدن و دستت به جایی بند نیست الا یه شماره تلفن! که معلوم نیست بتونی پیگیری کنی .بنظر من هر کدوم رو که بیشتر احتمال میدی اوکی بشه همونو زودتر برو جلو - در ضمن خاتم رو زود ثبت نام نکن بذار دو ماه مونده به اعزام من خودم اوائل آذر ثبت نام کردم تا الان که بهم زنگ نزدن. مثلآ اگر اعزامت تیره بذار 28-29 فروردین ثبت کن .. اینجوری دیگه تا اون موقع میفهمی آموزش پرورش اوکی هست یا نه! گزینشش انجام میشه همون موقع ها..حالا من یه خواهشی دارم از شما از آشناتون بپرسید که آموزش پرورش ارشد میگیره اصلآ ؟ و اگه تاریخ اعزام اردیبهشت باشه و دیگه نشه تمدید کرد چی میشه ؟ آیا خودشون هماهنگ میکنن با نظام وظیفه برا تمدید؟ ممنون میشم.
    من بخشنامه سال قبل رو دیدم...دارندگان تاریخ اعزام یک اردیبهشت و تیر رو میخواستن...پس از لحاظ تاریخ اعزامتون مشکلی نیست...اینکه نشه دوباره تمدیدکرد یعنی شما از دوبار فرصت تمدیدتون استفاده کردید؟؟؟اگر از دو فرصتتون استفاده کردین اینو دیگه باید از نظام وظیفه بپرسید...چون آشنام هم گفت اینو دقیقا نمیدونم...برید به سایت وظیفه عمومی و در بخش مشاوره سوالتون رو مطرح کنید ولی بعید میدونم مشکلی پیش بیاد چون اگه با امریتون موافقت بشه به احتمال زیاد خود آموزش و پرورش مشکل محدودیت تقاضای تمدیدتون رو حل میکنه...برای ارشد هم توی بخشنامه ننوشته که نمیگیریم ولی تو جدول ظرفیت نوشته ظرفیت کارشناسی این مقدار و ظرفیت دیپلم این مقدار...ولی منطقی به نظر نمیرسه که نگیرن...در مورد قرارگا خاتم هم که شما میگید زنگ میزنن برای ارسال مدارک خوب اگه آدم مدارکش رو نفرسته خود به خود امریش لغوه دیگه و برای امریه آموزش و پرورش مشکلی پیش نمیاد...یعنی اصلا راه نداره برای دو امریه همزمان اقدام کرد؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

عرض سلام و ارادت به همه هم رزمان عزیز.

دوستان بنده فردا باید خودم رو به یگان معرفی کنم. یگان خدمتی هم افتادم تیپ 392 زرهی خوزستان دشت آزادگان. از طرفی یک آشنا هم دارم که از طریق ستاد نیروی انسانی ارتش قصد داره کد امریه رو تغییر بده و امریه جدید رو برای بنده در همون تهران صادر کنه. مشکلی که الان دارم اون اشنا به م گفته شما نمی خواد بری خودتو به یگان معرفی کنی و صبر کن تا کاذرت درست بشه بیفتی همین جا. من هم موندم سر دوراهی که فردا به یگان جدید برم یا خیر؟ می ترسم برم به یگان جدید و تا بخوام از اونجا ترخیص بشم مدت طولانی طول بکشه و از یه طرف هم ترس از غیبت و معرفی نکردن خودم به یگان رو دارم که مشمول اضافه خدمت و نحست می شم. از دوستان عزیز اگر کسی میتونه بنده رو راهنمایی کنه که باید چه گلی به سرمان بگیریم؟ با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان خواهشا اگر کسی اینجا امریه قرارگاه خاتم روگرفته بیاد تجربیاتش رو منتقل کنه...کسی خبر داره معمولا چند روز مونده به اعزام نتیجه پذیرفته شدن یا رد شدن امریه قرارگاه خاتم اعلام میشه؟؟؟خواهشا اگر کسی اطلاعات دقیق داره بگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بله متاسفانه اینجوریه کسری هم نمیدن. من خودم متولد 70 هستم یه مقداری کسری خدمت بخاطر سابقه جبهه دارم اما برای کسری خدمت باید بعد از اینکه آموزشیت تموم شد اقدام کنی منم تاریخ اعزامم اول اردیبهشته و معلوم نیست سال دیگه این قانون برای متولدین قبل از 72 باشه یا نه یعنی خود منم معلوم نیست بتونم از این کسری استفاده کنم یا نه !!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

قانون سال 93 برای متولدین قبل از 72 هست شما نمیتونی استفاده کنی . باید صبر کنی سال 94 مجدد قانونش اعلام بشه ممکنه سال 94 به شما هم تعلق بگیر ممکن هم هست که به قبل از 72 هم تعلق نگیره و کلا قانون کسری خدمت و معافی ایثارگری بردارن!!!
    مبحثی به نام قانون 93 نداریم...

محض اطلاع دوستان باید بگم که از سال 91 این قانون حذف شد، بعدا به منظور حفظ عدالت برای تمامی کسانی که تا سال 90 مشمول بودند یعنی متولدین 72 و ماقبل بدون غیبت این اجازه داده شد که همانند هم دوره های خود از کسر استفاده کنند.

به همین دلیل عملا این معافی دیگه تموم شده و فقط کسانی که تا اون زمان (72 و ماقبل) مشمول بودند می توانند استفاده کنند.

همچنین متولدین 72 و ماقبل غایب تا آخر سال فرصت دارن تا استفاده کنند، بعد اون فقط متولدین 72 و ماقبل بدون غیبت.

بله، توضیح در بالا داده شد.

7. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد دوهفته تو شهید باهنر کرمان دوسه روز اومدم خونه فردام دارم میرم پونصدتا لیسانسه گرفته این دوره

دوستان کسایی الانم متاهل هستند بخشنامه اومده سه ماه کسری خدمت میخوره بهشون

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

متاسفانه بله
    فقط متولدین 72 و به پایین می تونند استفاده کنند حالا شما متولد کدوم ماه از 73 هستید؟

سلام دوستان
    بعد دوهفته تو شهید باهنر کرمان دوسه روز اومدم خونه فردام دارم میرم پونصدتا لیسانسه گرفته این دوره

دوستان کسایی الانم متاهل هستند بخشنامه اومده سه ماه کسری خدمت میخوره بهشون

ببخشید شما تازه از آموزشی اومدید مرخصی.خب ببینید دوران آموزشی پر از شایعه است که این شایعه ها توسط سربازرا برای دل خوش کردن خودشون ایجاد میشه.جالبه پایه های شهریور که اومده بودن می گفتن واسه لیسانس 2 ماه کسری تعلق میگیرهمنم کلی بهشون خندیدم
    واسه همین شمایی که 2 هفته داخل پادگان از دنیای بیرون خبر ندارید بیخودی دل بچه هارو خوش نکنید
    Last edited by neon_91; 09-01-2015 at 17:04.

10. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

متاسفانه بله
    فقط متولدین 72 و به پایین می تونند استفاده کنند حالا شما متولد کدوم ماه از 73 هستید؟

ببخشید شما تازه از آموزشی اومدید مرخصی.خب ببینید دوران آموزشی پر از شایعه است که این شایعه ها توسط سربازرا برای دل خوش کردن خودشون ایجاد میشه.جالبه پایه های شهریور که اومده بودن می گفتن واسه لیسانس 2 ماه کسری تعلق میگیرهمنم کلی بهشون خندیدم
    واسه همین شمایی که 2 هفته داخل پادگان از دنیای بیرون خبر ندارید بیخودی دل بچه هارو خوش نکنید
    خخخ
    حاجی بخشنامشو دیدم حالت بدا

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

یه سوال
    پدرت بالای 60 سال داشته باشه و خواهر برادرات همه ازدواج کرده باشند و با پدر و مادر تنها باشی و پدرتم بازنشسته باشه شرایط معافیت داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •