کابل دیتا که همونsataهست و بیرونم میشه فقط ماله بیرون خیلی درازه کابل برق هم نمیدونم شاید پیدا نکنی اطلاع دقیق ندارم
کابل دیتا که همونsataهست و بیرونم میشه فقط ماله بیرون خیلی درازه کابل برق هم نمیدونم شاید پیدا نکنی اطلاع دقیق ندارم
سلام . من یه اسلیم دارم بازی شیفت رو روش گذاشتم آپدیتش کردم . الان روش می شه ای ارور رو میاره
cant read update from disk
c4 چیه؟jtag یعنی چی؟stealth patch نکرده بودم بازیه فیفامو اما چند روز قبلش رفتم ای تی 191 و داشبورد جدید رو ریختم....3 ساعت لایو بودم رفتم حموم اومدم اتاق دیدم دارم console ban رو میبینم.....اما هاردم مشکلی نداره...شاید بروفایلمو عوض کنم درست بشه...راستی الان من بن شدم فقط لایو نمی تونم برم؟با ابدیت کردن حل نمیشه؟
گروه هکی که روx360کار میکنه........کاری که باعث میشه برنامه های دست نویس روx360اجرا بشه.......
آره فقط لایو نیست از هارد میشه استفاده کرد......بعضی وثت ها مثلا بعد یه سال ماکروسافت یه آپدیت میده اونایی که الان بن شدن آزاد میکنه اینججوری ها....باjtagهم حل میشه.....
الان کلا کنسولت بن شده نه پروفایل خیلی وقت دیگه بن شدنی هارد از کار نمیفته
آقا چرا اینچیزا رو تو ذهن مردم میکنن آخهاما هاردم مشکلی نداره..![]()
این مسئله از کار افتادن هــارد برا خیلی وقت پیشه ! مایکی هم خودش پشیمون شد گفت غلط کردم ، آپدیت داد همه هارد ها رو کار انداخت دوباره، الان اگه کسی بن بشه هیچ مشکلی نداره ( هارد و اینا ! ) فقط دیگه لـــایـــو بـی لــایــــو !
![]()
پشتیبانی از DX11 که ما در بازی ها منظورمونه یه قابلیت نرم افزاری نیست که بشه با آپدیت حلش کرد. البته DX11 فقط تا الان فقط توی کرایسیس 2 تونسته خودش رو به خوبی نشون بده و البته سیستمهای قدرتمند رو به چالش بکشه! کلا DX11 ممکنه در نسل بعد کنسول ها هم با توجه به سخت افزار قدرتمندی که میطلبه خیلی در بازی ها ازش استفاده نشه!
راجع به جی تک بیشتر توضیح میخوام........یعنی چی برنامه های دست نویس؟
یه مغازه ایی که اینو ابدیت کرده بودم گفت که اگه صبر کنی ال تی 192 بیاد میتونی باز بری لایو
جی تگ داشته باشین یعنی هر کاری میشه رو کنسول کرد... حتی میشه لینوکس نصب کرد... میشه مث PS3 از رو هارد بدون دیسک بازی اجرا کرد...راجع به جی تک بیشتر توضیح میخوام........یعنی چی برنامه های دست نویس؟
یه مغازه ایی که اینو ابدیت کرده بودم گفت که اگه صبر کنی ال تی 192 بیاد میتونی باز بری لایو
طرف به شدت دروغ گفته... کنسول که بن بشه ، بنه ، هیچ کاریشم نمیشه کرد...
عزیزم هنوز تازه کار تر از اون حرفایی مث که :-" اگه اطلاعات نداری ، خیلی راحت میتونی روی دکمه ی ارسال جواب سریع کلیک نکنی :-؟؟براي بازي ريختنم هاردتو ميبري ميريزت توش نه ميخواي هي بزاري تو اون XBOX پدر لنزش دراد بد بري پول بدي عوضش
كنن
هر وقت هك كردن اون موقه برو به مايكي بگو
[COLOR="rgb(139, 0, 0)"][COLOR="rgb(139, 0, 0)"]تازه 3.7 به 3.55 دانگرد كردن حالا تو ايران نيومده ايشا الله 3.7 هك ميكنن ببينم اون موقع چي ميگين[/COLOR] [/COLOR]
تو شهرستانا که بازیاش خیلی خیلی کم گیر میاد... توی شهر ما فقط یه یارو هست که هر بازی رو میده 7 تومن : دی تو تهران هم آیا بازی هاش این طور مث 360 ریخته یا نه؟؟؟
[COLOR="rgb(0, 100, 0)"]واسه همینه میگم روی دکمه ارسال جواب سریع کلیک نکن دیگه :| حتی اگه نه سی 4 بتونه ایکس جی دی 3 رو باز کنه نه سازنده اکس بی سی بتونه رایتش کنه ، هیچ اهمیتی نداره... چرا؟؟؟ چون تا چند وقت دیگه برد مورد نیاز واسه ریست گلیچ میاد بیرون و اون موقعس که 360 کلا همه کار میکنه :-" : دی[/COLOR]
داونگرید کرده باشن ، که چی دقیقا؟؟؟ : دی داونگرید مگه اهمیتی داره؟؟؟ به هر حال که فعلا بازی های 3.70 مثل XGD3 های ما هستن...
+
خودت گفتی هر وخ هــک کردن به مایکی بگو ، پس تو هم هر وخ تونستن 3.70 رو هـــک کنن بیا ما رو از اطلاعات سرشارت بهره مند بساز :-" چون هنوز خبر 100%ــی از هــک 3.70 نیست ، ولی خبر 100% از ریست گلیچ هست...
کپی 360 خیلی راحت تر و کم دردسر تره ، اینو باید قبول کرد... پس بیخیال و راجع به کپی کل کل نکن :-" : دی
مثلا یعنی اینکه هکرها یه سری بزنامه غیر قانونی از نظر ماکروسافت رو میتونن روx360اجرا کنن مثلا برنامه ای که بشه باهاش بازی رو از هارد اجرا کرد یا بازی آرکید ریخت یا نسخه لیک شده بازی هارو انجام داد و یا....
حالا قضیه این بن ها معلوم نیست با فرم ور نمیشه رفت لایو باید اول بن برداشته بشه بعد
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
شما کلا جز اسپم چیز دیگه ای بلدی؟؟؟بابا همش میای این تاپیک اسپم میکنی
بچه ها میشه یه نفر یه مقدار شفاف سازی بکنه که بالاخره من بدم بیرون روی کنسولم lt+ 1.91 بریزن یا صبر کنم تا lt+2.0 بیاد .؟
بعد تا زمانی که lt+2.0 نیامده بازی های جدید را نمیشه بازی کرد؟
از کجا معلوم که lt+2.0 زود بیاد ؟ نکنه بره مثلا سه ماهه بعد -- بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)