به جدید قدیم بودن سیم کارت ربطی نداره . به دوتا از سیم کارتای من یکیش قدیمی یکیش جدید این هدیه رو داده .
به جدید قدیم بودن سیم کارت ربطی نداره . به دوتا از سیم کارتای من یکیش قدیمی یکیش جدید این هدیه رو داده .
بسته یک روزه اونم با این مدت کم میخام چیکار اخه؟؟؟ ایرانسل چرا اینجوری میکنه اخه؟؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
عزیز پارامترهای سیگنال با ال تی واچ رو با انتن و بدون انتن با همراه یه عکس از موقعیت آنتن می توانید ارسال کنید
به نظر سیگنال قبلی شما هم قوی بود و الا 30 مگ آپلود نمی گرفتید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
داستان باند چیه؟؟؟
مثلا 7 و 8 اینا چی هستن؟؟؟
یه توضیح میدین؟؟
sent from my tapatalk
اره احتمالا دکل شلوغ و خلوت میشده هی... . واگرنه احتمال زیاد انتن دهی زیاد بوده اولشم.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
فرکانس های مختلف رو باند میگن. معمولا هر فرکانسی یه محدودیت یوزر داره پس اپراتورا از دو یا چند تا فرکانس (باند استفاده میکنن). یا باهم میکس میکنن همزمان تا سرعت بره بالا (4g+). هر فرکانسی یه شماره بهش اختصاص دادن. به فرکانس ۱۸۰۰ میگن باند ۳. و به ۲۶۰۰ مگاهرتز میگن باند ۷. و ... . فعلا این دوتا داره روی fdd lte استفاده میشه(ارانسل و همراه اول و رایتل). البته فعلا رایتل تک بانده هست روی ۴جی.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ما بعد سه ماه یه سیم هدیه بلااستفاده داشتیم روشن کردیم دیدیم بسته صد گیگ فعال شده! زدیم یه فیلم دانلودشه چشتون روز بد نبینه سرعت دانلود به زور به 400KB/s میرسید با سیم اصلیم که بسته داشتم زدم راحت 2MB/s دانلود میداد خلاصه خواستم بگم دلتونو به این بسته ها خوش نکنین که حسابی از دماغتون درمیاره این ایرانسل!!! آخه وقتی قراره سرعتو محدود کنین چرا هدیه میدین!
ای خدا باور کنید از وقتی این مطلب دوستمون رو خوندم (گرچه احتمال اینکه اشتباهی هم شده باشه از طرف دوستمون هست)نمیدونم بگم دم ایرانسل گرم یا خاک بر سرش کنن اخه مگه کسی مجبورت کرده هدیه بدی ولی امکان استفاده رو بگیری اخه با کدوم منطق سازگاره من نمیدونم
اینجو مواقع از getbot استفاده کنید همراه کلیکر تعداد کانکشنو برسونین به 500 تا سرعت به ماکسیمم برسه من هر وقت اینکارو میکنم سرعت 2-3 برابر idm میشه![]()
منم تست کردم سرعت از ۴۰۰ کیلو بالاتر نرفت این یعنی توهین به شعور کاربر یکی نیست به اینا بگه اخه چرا هدیه اونم یک روزه حجم بالا سرعت لاکپشتی که نشه استفاده کرد؟؟؟ هدفش چی بوده ایرانسل از این کار؟؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)