تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2713 از 3745 اولاول ... 1713221326132663270327092710271127122713271427152716271727232763281332133713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,121 به 27,130 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اسیاتک/تست با قند شکن:

تک کانکشن:

Last edited by and-roid2; 03-02-2016 at 21:31.

2. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اون مشکل کند باز شدن سایت ها که مشکل سراسری تو اینترنت کل کشور هست همه isp ها هم زدن ! و هنوز هم برطرف نشده
    مشکل من الان ایسام هست که پیغام Service unavailable میده خیلی وقتا ! و اصلا باز نمیشه ( الان 2-3 روزم هست این جوری شده )
    یعنی شما تو ایسام راحت بدون Service unavailable همه صفحه هاش باز میشن برات !؟
    دیگه دارم کلافه میشم یکی میگه مشکل از سایت هست یکی میگه برا من خوبه ! این چه جور مشکلی هست که فقط برا ایسام Service unavailable میده !؟
    کاش یه نفر وقت میزاشت چند تا صفحه از سایت رو باز میکرد ببینه چه جوریه ( با باز کردن صفحه اول سایت مشخص نمیشه باید چند تا صفحه باز کنین )
    من الان 7-6 صفحه از ایسام باز کردم مشکلی نداشت
    اما قبلا چند بار این ارور service unavailable برام اومده بود
    همه این مشکلات برمیگرده به قطعی و کندی چندتا از مسیرهای کشور و به رنج آیپی هم ربط داره چون هر آیپی مسیرش با آیپی دیگه فرق داره
    سعی کنید با آیپی های مختلف تست کنید شاید بهتر شد
    Last edited by sh@y@n; 03-02-2016 at 22:42.

4. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه chatsaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اون مشکل کند باز شدن سایت ها که مشکل سراسری تو اینترنت کل کشور هست همه isp ها هم زدن ! و هنوز هم برطرف نشده
    مشکل من الان ایسام هست که پیغام Service unavailable میده خیلی وقتا ! و اصلا باز نمیشه ( الان 2-3 روزم هست این جوری شده )
    یعنی شما تو ایسام راحت بدون Service unavailable همه صفحه هاش باز میشن برات !؟
    دیگه دارم کلافه میشم یکی میگه مشکل از سایت هست یکی میگه برا من خوبه ! این چه جور مشکلی هست که فقط برا ایسام Service unavailable میده !؟
    کاش یه نفر وقت میزاشت چند تا صفحه از سایت رو باز میکرد ببینه چه جوریه ( با باز کردن صفحه اول سایت مشخص نمیشه باید چند تا صفحه باز کنین )
    اره داداش من برات تست گرفتم چند صفحه که گفتم مشکلی نداره
    با یک صفحه که نمیشه گفت درست

6. این کاربر از chatsaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من امروز برای مشکل سایت ایسام به پشتیبانی زنگ زدم بعد حدود نیم ساعت حرف زدن - پینگ گرفتن - tracert گرفتن به هیچ نتیجه ای نرسیدن ! چون تو این تست ها هیچ مشکلی نبود !
    حالا دیشب به خود سایت ایسام ایمیل زده بودن الان جواب دادن :
    کاربر گرامی، ضمن عرض پوزش بدلیل مشکل به وجود آمده لازم به ذکر است، این مشکل توسط واحد فنی در دست بررسی بوده و به زودی مرتفع خواهد شد.

حالا سوالم اینه اگه مشکل از خود سایت هست چرا از هر کی میپرسم میگه مشکلی ندارم !؟ و حتی خود پشتیبانی هم نگفت مشکل از خود سایت هست !!!؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز برای مشکل سایت ایسام به پشتیبانی زنگ زدم بعد حدود نیم ساعت حرف زدن - پینگ گرفتن - tracert گرفتن به هیچ نتیجه ای نرسیدن ! چون تو این تست ها هیچ مشکلی نبود !
    حالا دیشب به خود سایت ایسام ایمیل زده بودن الان جواب دادن :
    کاربر گرامی، ضمن عرض پوزش بدلیل مشکل به وجود آمده لازم به ذکر است، این مشکل توسط واحد فنی در دست بررسی بوده و به زودی مرتفع خواهد شد.

حالا سوالم اینه اگه مشکل از خود سایت هست چرا از هر کی میپرسم میگه مشکلی ندارم !؟ و حتی خود پشتیبانی هم نگفت مشکل از خود سایت هست !!!؟
    سایتش بعضی اوقات دانه و بعضی اوقات آپ!!! مشکل از سایته!
    الان ، با قندشکن هم بالا نمیاد! و در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که بزنی ، میگه کلا دان!!
    Last edited by 4l1r3z4; 04-02-2016 at 16:01.

9. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه چیز جالب و البته مسخره برای من در مورد اینساگرام وجود داره ! اونم اینه که هر وقت رنج ایپی رو 37 یا 91 میره بیشتر عکس های اینستاگرام باز نمیشن !
    ولی وقتی روی 185 یا 212 باشه عکس ها راحت باز میشن !
    یه بار به پشتیبانی گفتم یه جورایی انگار مسخرم هم کرد و گفت ایپی چه ربطی به اینستاگرام داره !
    نمیدونم چه جوری باید بهشون حالی کنم این موضوع رو !
    لعنت به هر قیلترینگ هوشمند که از وقتی اومد نت کشور داغون شد !

11. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان چرا پشتیبانی آسیاتک اینجوریه زنگ زدم با 3 تا کارشناس مختلف هم صحبت کردم که مودلاسیون خطم رو عوض کنید که پینگ و تایم اوت کم بشه اصلا نمیدونن مود چی هست یکی میگه اسپیلیتر جدا کن یکی میگه برو سر خط یکی دیگه سرعت کم میکنه یکی میگه اینترنت منطقه شما داونه میگم مرد حسابی دارم پینگ میگیرم سایت باز میشه چطور داونه و کماکان interleave با پینگ 300 و تایم اوت 20% تک کانکشن دایل آپ وضعیت خط هم تو این دو هفته که سرویسم وصل شده همین بوده فقط دانلود فول کانکشن خوبه اونم از سرور داخلی.
    به نظر شما چطوری حالیشون کنم مود عوض کردن یعنی چی درخواست به این سادگی
    والا رو خط دیگم پارس دارم رو مود Fast پینگ 80 تا 90 بدون تایم اوت تازه با snr 7 این با snr 17 داغونه
    اصلا آسیاتک تغییر مود میده یا این کارشناسای بی سوادشون بلد نبودن؟ دوستان راهنمایی کنید چه کنم؟

13. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان چرا پشتیبانی آسیاتک اینجوریه زنگ زدم با 3 تا کارشناس مختلف هم صحبت کردم که مودلاسیون خطم رو عوض کنید که پینگ و تایم اوت کم بشه اصلا نمیدونن مود چی هست یکی میگه اسپیلیتر جدا کن یکی میگه برو سر خط یکی دیگه سرعت کم میکنه یکی میگه اینترنت منطقه شما داونه میگم مرد حسابی دارم پینگ میگیرم سایت باز میشه چطور داونه و کماکان interleave با پینگ 300 و تایم اوت 20% تک کانکشن دایل آپ وضعیت خط هم تو این دو هفته که سرویسم وصل شده همین بوده فقط دانلود فول کانکشن خوبه اونم از سرور داخلی.
    به نظر شما چطوری حالیشون کنم مود عوض کردن یعنی چی درخواست به این سادگی
    والا رو خط دیگم پارس دارم رو مود Fast پینگ 80 تا 90 بدون تایم اوت تازه با snr 7 این با snr 17 داغونه
    اصلا آسیاتک تغییر مود میده یا این کارشناسای بی سوادشون بلد نبودن؟ دوستان راهنمایی کنید چه کنم؟
    دوست عزیز منم همین مشکل رو با دیده بانت نماینده ی پیشگامان دارم می گه تجهیزات ما درسته م شکل از مرکز مخابراتی شماست و این قابلیت تا زمانی که از اونجا مشکل هست نمیشه براتون درست کرد و درضمن بقیه شرکت ها از این جور کارا می کنن ولی چون کیفیت ما عالیه نمیشه[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

15. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فضلا و دانشمندان عزیز یک آپلودسنتر دیگه بجز اون 2 تا که ترکیدن نیست روی آسیاتک باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام به همگی من حدود دوساله از اسیا تک سرویس دارم تقریبا راضیم و فقط نمیدونم که چرا این کلیپهای ویدیویی تو شبکه های اجتماعی و عکس که میدن میخوام مثلا یک عکس کیلو بایتی را دان کنم خیلی خیلی طول میشکه در صورتیکه که نت خط ایرانسل خیلی سریعتر دانلود میکنه یا مثلا برنامه بیتالکو که میخوام باز کنم اصلا بیشتر وقتا با اسیاتک باز نمیشه ولی با نت باز میشه و من سرویسم ۱مگ هست دلیلش چیه دوستان شما همین مشکلو دارشتین یا دارین ؟ و یک سوال دیگه بهترین سرویس چیه در اسیاتک که زود حجمش تمام نشه وس رعتش عالی باشه ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •