تا جايى كه من ديدم و شنيدم قرارگاه خاتم با كسى تماس نمگيره بگه كه ما به امريه نياز داريم و مدارك تون رو بفرستيد بلكه برعكس شما بايد حضورى مراجعه كنيد و از شرايط ان ها اگاه شويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
تا جايى كه من ديدم و شنيدم قرارگاه خاتم با كسى تماس نمگيره بگه كه ما به امريه نياز داريم و مدارك تون رو بفرستيد بلكه برعكس شما بايد حضورى مراجعه كنيد و از شرايط ان ها اگاه شويد
سلام
وقتی که یه هفته ده روز قبل از اعزام میفهمی کجا افتادی در اون روز مشخص-مثلا 1 اردیبهشت-باید خودتو به پادگان معرفی کنی؟
دیگه لازم نیس مثل قدیم به نظام وظیفه مرکز استان بری و اونجا تقسیم کنن؟
در صورت داشتن 6 ماه کسری بسیج و 4 یا 9 ماه کسری ایثارگری آیا میشه پذیرش گرفت؟!اگه آره از کجاها؟ دقیقاً باید چکار کنیم؟ یکی گفت اینترنتی هست؛ سایتش چیه؟!
خاتم من شنیدم زنگ میزنه اگه بخواد... در واقع قرب های زیر مجموعه اگه نیاز داشته باشن تماس میگیرن بعد مدارک میره به اون قرب ها و اونها میفرستن برای مرکز ... اینا همش شنیده ها هست البته
دوستان آخرین قوانین کسر خدمت فرزند ایثارگران و عضو بسیج رو کسی لینکشو داره؟
دوستان سامانه اینترنتی وظیفه عمومی بعد از فکر کنم بیش از دو هفته درست شد
ولی هنوز برای من بروز رسانی همون 8/22 هست
سلام
بنده اعزام مجددم با مدرکم فوق لیسانس(ستواندوم). افتادم مرکز آموزش نظامی جواد الائمه لشگرک. شنیدم مرکز آموزش درجه داری کادری هاست.
1- میخواستم بدونم کسی از دوستان میدونه چجور جاییه؟
2- چهارشنبه که رفتم اونجا سرباز دژبانی میگفت 5 شنبه ها و جمعه ها اینجا تعطیله. واقعا اینجوریه؟ آخه لویزان یا ستاد کل ارتش تعطیل نیستن
سلام
اگه موقع ارسال مدارک برای نظام وظیفه مدرک نداشته باشیم و بعدا میشه در حین خدمت مدرک نحصیلیمون رو به یگان خدمتی مون که سپاهه تحویل بدیم ؟ایا تاثیری تو خدمتمون داره؟
يعني چي مدرك نداشته باشيد!
در هنگام ثبت مدارك در سامانه نظام وظيفه به وسيله كاربر پلي +١٠ اخرين معافيت موقت تحصيلي شما را مي خواند ، بدون اون اصلا امكان نداره
بابا حضوری چیه...ثبت نامش اینترنتیه...اتفاقا بعد از ثبت نام خاتم تماس میگیره و جواب رو میده...الان چند سال که به همین منواله...تو خود سایتش هم نوشته که باهاتون تماس میگیریم...اگر فرضرو بر تماس خاتم گذاشت به نظر شما میشه برای هردو امریه همزمان اقدام کرد؟؟؟
Last edited by dezss; 09-01-2015 at 09:27.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)