تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2712 از 4105 اولاول ... 1712221226122662270227082709271027112712271327142715271627222762281232123712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,111 به 27,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ولی دوستانی که امریه قرارگاه خاتم گرفتن میگفتن که از قرارگاه بهشون زنگ زدن گفتن که برای فلان قرب و فلان قرب نیرو میخوایم اگر مایلید مدارکتون رو بفرستید...از طرفی امریه آموزش و پرورش همبه این صورته که اگر با شما موافقت بشه تاریخ اعزام رو به تعویق میندازن تا برج 4 و برای گزینش معرفی میشید...با این تفاسیر نمیشه اول برای قرارگاه خاتم اقدام کنی و همینطور آموزش و پرورش...اگر خاتم قبول نکرد بری دنبال آموزش و پرورش؟؟؟از طرفی بعضی از دوستان گفته بودن که از طرف قرارگاه باهاشون تماس گرفتن و گفتن که شما قبلا کد خوردی و نمیشه براتون اقدام کرد...برای مثال من اگر کد یکی از ارگان ها رو زودتر بخورم اون یکی ارگان نمیتونه امریه رو ثبت کنه؟؟
    تا جايى كه من ديدم و شنيدم قرارگاه خاتم با كسى تماس نمگيره بگه كه ما به امريه نياز داريم و مدارك تون رو بفرستيد بلكه برعكس شما بايد حضورى مراجعه كنيد و از شرايط ان ها اگاه شويد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    وقتی که یه هفته ده روز قبل از اعزام میفهمی کجا افتادی در اون روز مشخص-مثلا 1 اردیبهشت-باید خودتو به پادگان معرفی کنی؟
    دیگه لازم نیس مثل قدیم به نظام وظیفه مرکز استان بری و اونجا تقسیم کنن؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

در صورت داشتن 6 ماه کسری بسیج و 4 یا 9 ماه کسری ایثارگری آیا میشه پذیرش گرفت؟!اگه آره از کجاها؟ دقیقاً باید چکار کنیم؟ یکی گفت اینترنتی هست؛ سایتش چیه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تا جايى كه من ديدم و شنيدم قرارگاه خاتم با كسى تماس نمگيره بگه كه ما به امريه نياز داريم و مدارك تون رو بفرستيد بلكه برعكس شما بايد حضورى مراجعه كنيد و از شرايط ان ها اگاه شويد

خاتم من شنیدم زنگ میزنه اگه بخواد... در واقع قرب های زیر مجموعه اگه نیاز داشته باشن تماس میگیرن بعد مدارک میره به اون قرب ها و اونها میفرستن برای مرکز ... اینا همش شنیده ها هست البته

5. این کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان آخرین قوانین کسر خدمت فرزند ایثارگران و عضو بسیج رو کسی لینکشو داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان سامانه اینترنتی وظیفه عمومی بعد از فکر کنم بیش از دو هفته درست شد
    ولی هنوز برای من بروز رسانی همون 8/22 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    بنده اعزام مجددم با مدرکم فوق لیسانس(ستواندوم). افتادم مرکز آموزش نظامی جواد الائمه لشگرک. شنیدم مرکز آموزش درجه داری کادری هاست.
    1- میخواستم بدونم کسی از دوستان میدونه چجور جاییه؟
    2- چهارشنبه که رفتم اونجا سرباز دژبانی میگفت 5 شنبه ها و جمعه ها اینجا تعطیله. واقعا اینجوریه؟ آخه لویزان یا ستاد کل ارتش تعطیل نیستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    اگه موقع ارسال مدارک برای نظام وظیفه مدرک نداشته باشیم و بعدا میشه در حین خدمت مدرک نحصیلیمون رو به یگان خدمتی مون که سپاهه تحویل بدیم ؟ایا تاثیری تو خدمتمون داره؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    اگه موقع ارسال مدارک برای نظام وظیفه مدرک نداشته باشیم و بعدا میشه در حین خدمت مدرک نحصیلیمون رو به یگان خدمتی مون که سپاهه تحویل بدیم ؟ایا تاثیری تو خدمتمون داره؟
    يعني چي مدرك نداشته باشيد!
    در هنگام ثبت مدارك در سامانه نظام وظيفه به وسيله كاربر پلي +١٠ اخرين معافيت موقت تحصيلي شما را مي خواند ، بدون اون اصلا امكان نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بابا حضوری چیه...ثبت نامش اینترنتیه...اتفاقا بعد از ثبت نام خاتم تماس میگیره و جواب رو میده...الان چند سال که به همین منواله...تو خود سایتش هم نوشته که باهاتون تماس میگیریم...اگر فرضرو بر تماس خاتم گذاشت به نظر شما میشه برای هردو امریه همزمان اقدام کرد؟؟؟
    Last edited by dezss; 09-01-2015 at 09:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •