دوستاني كه اكو 128 دارن امشب سرعت چجورياست؟ازمن كه بالاتر از 15 نميره نكنه بعد از يه شب دانلود دوباره محدودمون كردن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستاني كه اكو 128 دارن امشب سرعت چجورياست؟ازمن كه بالاتر از 15 نميره نكنه بعد از يه شب دانلود دوباره محدودمون كردن
خیلی حال کردیم
همایونیمان حال اومد
حالا جمع بشیم بریم پدر پدر پدرسوخته شاتلو در بیاریم
مارو چیز فرض کرده
واس من هم احوالاتش همین جوریاس،با تورنت در بهترین حالت 13 تا 15 دانلود می کنم که اغلب حول و حوش 10!
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
از خدمت دوستان سؤالی داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید :
قیمت و سرعت دانلود اکو 2 مگ و اکو 1 مگ شاتل چنده؟در روز و در شب؟به سرم زده از 128 برم اون بالاها فعلاً که 128 امان در روز حدود 60 تا 70 رو خداروشکر میده اما وسوسه شدم،البته با این محدودیت ها همچین تفاوتی هم شاید نکنه.
فکر کنم محدودیت سرعت همگانی شده
البته نه مثل قبل که می گفتن از 3 و 4 بالاتر نمیره
این 2 شبه که از 20 بالا تر نمیره
ببینیم تا 3 چی میشه
Last edited by SaeedEminem2; 02-12-2010 at 02:25.
ساعت3
سرعت از محدودیت خارج شد
انگار روش جدیده شاتله
ساعت 2:59 سرعت چسبید به سقف
فکر کنم شکایت ها جواب داده که دیگه به اسم اشتراکی بودن سرعت هارو کم نمی کنن
فقط 2 ساعت اول رو میارن پایین که بعضی ها فکر کنن سرعت پایینه بیخیال شن برن لالا
در حین تایپ این پست 80 مگ دانلود کرد
سرعت ما كه هنوز رو همون15 مونده
گفتيم از 1مگ ميايم رو 128 بهتر ميشه بدتر شد رفت![]()
بفهمن که مشترکینشون متوجه شدن،اینم میزنن نابود می کنن رایگان رو کلآً به فنا میدن میره...
آقا اون جواب سؤال من رو اگر شما داری ممنون میشم پاسخ بدید،توی دو سه پشت مطرح شد...
این فروم چرا این جوری شده؟کسی نمی خواد خیری برسونه؟)
خوب سوالت چی بود حالا؟
لحن خشنی داریا)
قیمت اکو یک و دو مگ و سرعت دانلودهاشون چنده ؟؟؟؟شبا که از محدودیت در میایید سرعتتون چنده؟
الآن من با 128 ام روی 60 تا 70 در روز دانلود دارم-یک مگ و دو مگ هم مثل 128 خارج از قاعدست سرعتشون؟؟؟- و شبا هم که بعد 3 میره بالای 70 ،به نظرتون می ارزه بالاتر بگیرم؟
هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)