تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2711 از 4105 اولاول ... 1711221126112661270127072708270927102711271227132714271527212761281132113711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,101 به 27,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه همین فردا بفرستی احتمال 80 درصد اره اردیبهشت میری اما معطل کنی میفتی تیر ولی تمدید راحته میتونی تو تاریخ پیشنهادی بزنی تیر ماه تو پلیس+10 میتونه بزنه تیر اگرم نزد تمدید میکنی راحت
    بعد این که دفترچه فرستادم
    برگه سبز چه مدت بعد میاد ؟ (آخه من واسه سرباز معلمی میخوام )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بعد این که دفترچه فرستادم
    برگه سبز چه مدت بعد میاد ؟ (آخه من واسه سرباز معلمی میخوام )
    برگ سبز یا همون برگ آماده به خدمت مشمولان خدمت وظیفه عمومی رو همون موقعی که مدارکتون را به پلیس +10 تحویل می دید به شما تحویل میدن. (داخل برگ سبز تاریخ اعزام نوشته شده)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برگ سبز یا همون برگ آماده به خدمت مشمولان خدمت وظیفه عمومی رو همون موقعی که مدارکتون را به پلیس +10 تحویل می دید به شما تحویل میدن. (داخل برگ سبز تاریخ اعزام نوشته شده)
    جناب شما مطمئن هستین ؟

آخه بعضیا میگن دو هفته ای طول میکشه

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا یه توضیحی در مورد کسری جبهه پدری میدین؟

من الان پدرم رفته برای گرفتن کارت ایثارگری میگن که باید پاشه بره دزفول نامه بیاره. الان هر کسی که کسری گرفته رفته از منطقه جنگیش نامه آورده؟ راه دیگه ای نداره؟ اصلا 2 ماه کسری ارزش داره؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا یه توضیحی در مورد کسری جبهه پدری میدین؟

من الان پدرم رفته برای گرفتن کارت ایثارگری میگن که باید پاشه بره دزفول نامه بیاره. الان هر کسی که کسری گرفته رفته از منطقه جنگیش نامه آورده؟ راه دیگه ای نداره؟ اصلا 2 ماه کسری ارزش داره؟
    يك روز هم مهمه ، چه برسه به دو ماه
    پدر شما بايد از يگان خدمتىش نامه داشته باشه تا شما بتوانيد از كسري جهبه استفاده كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

جناب شما مطمئن هستین ؟

آخه بعضیا میگن دو هفته ای طول میکشه
    شما مي تونيد بعد از ثبت مدارك در سامانه درخواست برگه اعزام به خدمت المثنى كنيد كه در ان تاريخ اعزام درج شده خود اصل برگه بين ١٠ تا ١٢ روز بعد به ادرس پستى شما ارسال ميشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان تاریخ اعزام به خدمتم1.2.94هست.قصد دارم برای اخذ امریه اقدام کنم.میخواستم بدونم امکان داره همزمان به دو ارگان دولتی مثلا قرارگاه خاتم و آموزش پرورش تقاضای امریه بفرستم و در صورت قبولی در یکی از اونا به امریه برم و یا در صورتی که در هر دو قبول شدم در مرحله ارسال مدارک یکی رومنتفی کنم؟اینکار منعی نداره؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان تاریخ اعزام به خدمتم1.2.94هست.قصد دارم برای اخذ امریه اقدام کنم.میخواستم بدونم امکان داره همزمان به دو ارگان دولتی مثلا قرارگاه خاتم و آموزش پرورش تقاضای امریه بفرستم و در صورت قبولی در یکی از اونا به امریه برم و یا در صورتی که در هر دو قبول شدم در مرحله ارسال مدارک یکی رومنتفی کنم؟اینکار منعی نداره؟؟
    خير زيرا اونا به شما جواب قطعى نميدن كه بعد از شما مدارك بخوان ، اگر شما واجد شرايط هر ارگان باشيد مدارك رو از شما ميگيرن و تا نزديك هاى تاريخ اعزام به شما اطلاع نميدن كه ايا درخواست امريه شما پذيرفته سده يا نه ، نظام وظيفه هم اگر بفهمد كه شما براى از دو جا امريه گرفتيد ، امريه شما را باطل مى كند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

خير زيرا اونا به شما جواب قطعى نميدن كه بعد از شما مدارك بخوان ، اگر شما واجد شرايط هر ارگان باشيد مدارك رو از شما ميگيرن و تا نزديك هاى تاريخ اعزام به شما اطلاع نميدن كه ايا درخواست امريه شما پذيرفته سده يا نه ، نظام وظيفه هم اگر بفهمد كه شما براى از دو جا امريه گرفتيد ، امريه شما را باطل مى كند

ولی دوستانی که امریه قرارگاه خاتم گرفتن میگفتن که از قرارگاه بهشون زنگ زدن گفتن که برای فلان قرب و فلان قرب نیرو میخوایم اگر مایلید مدارکتون رو بفرستید...از طرفی امریه آموزش و پرورش همبه این صورته که اگر با شما موافقت بشه تاریخ اعزام رو به تعویق میندازن تا برج 4 و برای گزینش معرفی میشید...با این تفاسیر نمیشه اول برای قرارگاه خاتم اقدام کنی و همینطور آموزش و پرورش...اگر خاتم قبول نکرد بری دنبال آموزش و پرورش؟؟؟از طرفی بعضی از دوستان گفته بودن که از طرف قرارگاه باهاشون تماس گرفتن و گفتن که شما قبلا کد خوردی و نمیشه براتون اقدام کرد...برای مثال من اگر کد یکی از ارگان ها رو زودتر بخورم اون یکی ارگان نمیتونه امریه رو ثبت کنه؟؟
    Last edited by dezss; 08-01-2015 at 19:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من مدرک مهندسی برق قدرت دارم و تاریخ اعزامم یک اردیبهشت 94 شده....دارای 5 الی 6 ماه کسر خدمت بسیجی هستم ولی متاسفانه دوره تکمیلی رو نگذروندم...بین انتخاب امریه سرباز معلمی و رفتن به پادگان و استفاده از کسری خدمت و امریه خاتم موندم...از طرفی تک پسر هم هستم و این امکان وجود داره که برای خدمت شهر محل سکونت خودم بیفتم...از طرفی هم توی بعضی کامنت ها دیدم که بعضیا گفته بودن از کسر خدمت حین امریه قرارگاه خاتم میشه اسفاده کرد ولی برای آموزش و پرورش نه...من آشنا دارم وامریه سرباز معلمی گرفتنم قطعیه و مشکلی ندارم ...الان بین این سه موندم ...اگر جای من بودید کدوم یکی رو انتخاب میکردید؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •