بعد این که دفترچه فرستادم
برگه سبز چه مدت بعد میاد ؟ (آخه من واسه سرباز معلمی میخوام)
بعد این که دفترچه فرستادم
برگه سبز چه مدت بعد میاد ؟ (آخه من واسه سرباز معلمی میخوام)
برگ سبز یا همون برگ آماده به خدمت مشمولان خدمت وظیفه عمومی رو همون موقعی که مدارکتون را به پلیس +10 تحویل می دید به شما تحویل میدن. (داخل برگ سبز تاریخ اعزام نوشته شده)
جناب شما مطمئن هستین ؟
آخه بعضیا میگن دو هفته ای طول میکشه![]()
آقا یه توضیحی در مورد کسری جبهه پدری میدین؟
من الان پدرم رفته برای گرفتن کارت ایثارگری میگن که باید پاشه بره دزفول نامه بیاره. الان هر کسی که کسری گرفته رفته از منطقه جنگیش نامه آورده؟ راه دیگه ای نداره؟ اصلا 2 ماه کسری ارزش داره؟
يك روز هم مهمه ، چه برسه به دو ماه
پدر شما بايد از يگان خدمتىش نامه داشته باشه تا شما بتوانيد از كسري جهبه استفاده كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
شما مي تونيد بعد از ثبت مدارك در سامانه درخواست برگه اعزام به خدمت المثنى كنيد كه در ان تاريخ اعزام درج شده خود اصل برگه بين ١٠ تا ١٢ روز بعد به ادرس پستى شما ارسال ميشه.
سلام دوستان تاریخ اعزام به خدمتم1.2.94هست.قصد دارم برای اخذ امریه اقدام کنم.میخواستم بدونم امکان داره همزمان به دو ارگان دولتی مثلا قرارگاه خاتم و آموزش پرورش تقاضای امریه بفرستم و در صورت قبولی در یکی از اونا به امریه برم و یا در صورتی که در هر دو قبول شدم در مرحله ارسال مدارک یکی رومنتفی کنم؟اینکار منعی نداره؟؟
خير زيرا اونا به شما جواب قطعى نميدن كه بعد از شما مدارك بخوان ، اگر شما واجد شرايط هر ارگان باشيد مدارك رو از شما ميگيرن و تا نزديك هاى تاريخ اعزام به شما اطلاع نميدن كه ايا درخواست امريه شما پذيرفته سده يا نه ، نظام وظيفه هم اگر بفهمد كه شما براى از دو جا امريه گرفتيد ، امريه شما را باطل مى كند
ولی دوستانی که امریه قرارگاه خاتم گرفتن میگفتن که از قرارگاه بهشون زنگ زدن گفتن که برای فلان قرب و فلان قرب نیرو میخوایم اگر مایلید مدارکتون رو بفرستید...از طرفی امریه آموزش و پرورش همبه این صورته که اگر با شما موافقت بشه تاریخ اعزام رو به تعویق میندازن تا برج 4 و برای گزینش معرفی میشید...با این تفاسیر نمیشه اول برای قرارگاه خاتم اقدام کنی و همینطور آموزش و پرورش...اگر خاتم قبول نکرد بری دنبال آموزش و پرورش؟؟؟از طرفی بعضی از دوستان گفته بودن که از طرف قرارگاه باهاشون تماس گرفتن و گفتن که شما قبلا کد خوردی و نمیشه براتون اقدام کرد...برای مثال من اگر کد یکی از ارگان ها رو زودتر بخورم اون یکی ارگان نمیتونه امریه رو ثبت کنه؟؟
Last edited by dezss; 08-01-2015 at 19:33.
من مدرک مهندسی برق قدرت دارم و تاریخ اعزامم یک اردیبهشت 94 شده....دارای 5 الی 6 ماه کسر خدمت بسیجی هستم ولی متاسفانه دوره تکمیلی رو نگذروندم...بین انتخاب امریه سرباز معلمی و رفتن به پادگان و استفاده از کسری خدمت و امریه خاتم موندم...از طرفی تک پسر هم هستم و این امکان وجود داره که برای خدمت شهر محل سکونت خودم بیفتم...از طرفی هم توی بعضی کامنت ها دیدم که بعضیا گفته بودن از کسر خدمت حین امریه قرارگاه خاتم میشه اسفاده کرد ولی برای آموزش و پرورش نه...من آشنا دارم وامریه سرباز معلمی گرفتنم قطعیه و مشکلی ندارم ...الان بین این سه موندم ...اگر جای من بودید کدوم یکی رو انتخاب میکردید؟؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)