تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2711 از 4428 اولاول ... 1711221126112661270127072708270927102711271227132714271527212761281132113711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,101 به 27,110 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سرعت تک کانکشن هم که رو اعصاب بود دوهفته امروز یه مقدار بهتره ... امیدوارم موقتی نباشه ..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرعت تک کانکشن هم که رو اعصاب بود دوهفته امروز یه مقدار بهتره ... امیدوارم موقتی نباشه ..
    به نظر می‌آد یه کمی مشکلت حل شده. منم امیدوارم که موقتی نباشه. امروز منم احساس burst بهم دست داد.

البته قبل از ظهر یه نیم ساعتی مشکل داشت و هی قطع و وصل می‌شد. اما بعدش درست شد.

3. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستی تو این یک هفته گذشته کسی با کلاینت جدید (شماره 65) ف ی ل ت ر ش ک ن P s i p h o n 3 مشکلی نداره؟

واسه من که وصل می‌شه، بعد فرتی دیسکانکت می‌شه.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دیگه حالم از هرچی پارس آنلاینه به هم میخوره

اینم وضعیت امروز

اگه نباشه جاش خالی می مونه mag net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

طبق سیاست اعمال شده شبانه یک هفته هست که :

اینترنت 2 مگ محدود 9 مگی رونالدویی

در ساعات رایگان :

1- از ساعت 2:00 تا 4 سرعت دانلود نهایتا تا 400 کیلوبایت

2- از ساعت 04:00 تا 06:00 سرعت دانلود نهایتا تا 600 کیلوبایت

3- از ساعت 06:00 تا 07:00 سرعت دانلود تا 800 کیلوبایت

از ساعت 02:00 بامداد تا 07:00 هر دو ساعت یکبار سرعت دقیقا سر ساعت افزایش پیدا میکند
    وضعیت خودت فقط اینجوری هست ما که 2 مگ داریم سرعتمون اینجور که شما میگی نیست

فقط میتونم بگم خوش به حالت

اگه راهی بلدی به ما هم یاد بده مثل تو بشیم

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خیلی مسخرست واسم جالبه که چطور بعضی ها اینقدر سرعت بالا دارن و ما اینقدر پایین که حتی به 0.05 مگابیت هم نمیرسه، اینطور باشه از ماه بعد حتما تخلیه میکنم ولی قبلش تا خسارت نگیرم از این عوضی ها ول کن نیستم چون سرعت 4 کیلوبایت بر ثانیه اونم با 16 کانکشن و پهنای باند 9 مگ هیچ توجیهی نداره !!!!!!!!!

واقعا بدترین شرکتی که به عمرم دیدم همین پارس آنلاین بود گول تست سرعت بعضی ها رو خوردم. بی در و پیکری از هیکلش می باره وگه نه نباید اینقدر اختلاف بین سرعت ها باشه و ظلمی که در حق کاربرای بدبخت بخصوص شهرستانی ها میکنن !!!

ایشالا پولی که ازم گرفتن تو گلوشون گیر کنه و خرج سرطان بشه !!!
    Last edited by Memonex; 17-12-2013 at 18:40.

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

به به مبارکه
    والا تا اونجایی که میدونم با زدن 192.168.1.1 باید بتونی وارد پانل مدیریت بشی و یوزر و پسوورد هم admin هستش بعدش میتونی عوض کنی
    اگر هم نیاورد با Ip بالا زنگ بزن به پشتیبانی ببین چی میگن.
    راستی علی حدود چند روز طول کشید بعد از ثبت نام اومدن وصل کردن؟
    وسط ماه هم میشه سفارش داد؟
    سلام فرزاد.
    بله بله ! درسته اما ادمین ، ادمین نبود یه چیز دیگه هست !
    یعنی چی با ip بالا زنگ بزنم ؟

حدودا 15 روزه آوردن. بله بنه خودم وسط ماه گرفتم موقع ریختن یارانه ها

دوست عزیز این تعرفه اسمش بی قانونی یا بهتر بگم تعرفه جنگل هست . تعرفه معنی نداره برای این شرکت . اینها 9 مگی هستن

چون این شرکت یاد نگرفته به هرکی به اندازه ای که پول میده سرویس بده و بیخود انتظارات رو بالا برده و سرعت بقیه هم زده داغون کرده با این کارها

مثلا من قوی ترین اینترنت این شرکت یعنی 2 مگ محدود با پهنای باند 9 مگ بهم دادن یکی دیگه 128 همین شرکت داره اونم زدن رو 9 مگ براش و ری....... به کل شبکه

و اونی که 128 داره به اندازه من که 2 مگ دارم سرعت دانلودشه .

برای چی باید اینجوری باشه ؟ و برای چی باید سرعت بقیه برای سیاست های غلط این شرکت بیاد پایین ؟
    آقا دیگه زیاد هم بزرگش نکن ! تعرفه جنگل چیه برادر من همون بی قانونی بهتره !
    2 مگ با پهنای باند 9 مگ یعنی چی دقیقا ؟ پهنای باند که 9 مگ نمیشه ... . بالای 1 گیگابایت هست
    راستی با این حساب شما چرا 2 مگ خریدی ؟ همون 512 رو بگیر حالشم ببر دیگه !

بله من هم فکر می کنم کمی بی قانونی هست بهتر بود نظارت ها بیشتر باشه. اگر اینجوری باشه تعرفه بعدی من نامحدود 256 هست !

مبارکه! ایشالا چرخش برات بچرخه!
    برای تغییر یوزرنیم و پسورد باید بری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اونجا تو صفحه اصلی، وسط صفحه سمت راست یه باکسی هست بالاش نوشته: «ورود کاربران اینترنت پرسرعت ADSL»
    یوزرنیم و پسورد فعلیت رو اونجا می‌زنی و لاگین می‌کنی به سایت مدیریت سرویس پارس آنلاین.
    بعد از جایی که مشخصات خودت رو نوشته، یه جایی هست که نوشته «نوع سرویس: اینترنت پرسرعت» و یه دگمه «ادامه» داره. اون رو کلیک می‌کنی تا کامل به پنل مدیریت سرویست منتقل بشی.
    از تو این صفحه، از گزینه‌های سمت راست «مدیریت سرویس» رو انتخاب می‌کنی و وارد برگه «تغییر کلمه عبور» می‌شی.
    بقیه‌اش هم که دیگه واضحه. اما یادت باشه اگه یوزرنیم و پسورد اتصالت به اینترنت رو تو مودم تنظیم کردی، باید اونجا هم پسورد جدیدت رو بگذاری. وگر نه مودم وصل نمی‌شه.
    اگر هم با کانکشن از توی ویندوز وصل می‌شی، که اونجا پسوردت رو عوض می‌کنی و جدیده رو می‌گذاری.

موفق باشی!
    ممنون عزیز.

پارس سرعت روزانه را برا همه ی سرویس های محدود روی 9 مگ بسته ، یعنی 1.2 مگ درثانیه دانلود
    این یعنی عملا سرویس های حجمی تو روز با هم تفاوتی ندارن.

تفاوت سرویس ها در زمانهای پر ترافیک به خصوص تایم شبانه رایگان معلوم میشه.
    در اون تایم هم سرعت به سرعت اسمی و در صورت خلوت بودن مرکز گاهی به 2 یا 3 برابر اون تقلیل پیدا می کنه.

مثلا برای 512 شما شبانه سرعت باید در حدود 60 تا 2500 کیلو بر ثانیه متغیر باشه.(پایین تر و بالاتر هم خیلی دیده شده)

اما همه این ها نسبی هسد ممکن هستند و ممکن هست برا افراد مختلف در مناطق مختلف کشور متفاوت باشه.
    اینی که من گفتم سیاست کلی پارس هست.
    خدا وکیلی من که خیلی حال می کنم. حداقل برای من خیلی خوب بوده و هست.

9. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

خیلی مسخرست واسم جالبه که چطور بعضی ها اینقدر سرعت بالا دارن و ما اینقدر پایین که حتی به 0.05 مگابیت هم نمیرسه، اینطور باشه از ماه بعد حتما تخلیه میکنم ولی قبلش تا خسارت نگیرم از این عوضی ها ول کن نیستم چون سرعت 4 کیلوبایت بر ثانیه اونم با 16 کانکشن و پهنای باند 9 مگ هیچ توجیهی نداره !!!!!!!!!

واقعا بدترین شرکتی که به عمرم دیدم همین پارس آنلاین بود گول تست سرعت بعضی ها رو خوردم. بی در و پیکری از هیکلش می باره وگه نه نباید اینقدر اختلاف بین سرعت ها باشه و ظلمی که در حق کاربرای بدبخت بخصوص شهرستانی ها میکنن !!!

عزیز همون جور که یه عده تست سرعت گزاشتن و شما خریدی، یه عده هم اینمتن شما رو میخونن فکر می کنن واقعا تمام سرعت ها پایینه !
    والا ما که بندر هستیم سرعت هم خیلی ردیفه !

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این شرکت از اون روزی بعضیا رو روی 9 مگ بسته گند زده به اونایی که رو 9 مگ نیستن !
    نمیدونه خط بعضیا رو اگه بخواد رو 9 مگ بزاره نویزشون میاد رو 2 !!!
    این جوری میشه که یکی شبانه داره 6-7 گیگ میگیره یکی 200 مگ هم نمیتونه بگیره !
    یک هفته سرعت شبانه ی من بالای 25 نمیره !

12. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من جای شما بودم همین فردا درخواست جمع اوری میدادم...
    البته همین فردا جای خودم درخواست تخلیه خطو میدم پینگو سرعت شبانه افتضاح هست 3-4 روز هست اومدم پارس که واقعا مزخرف بود باز های وب قطعی نداشت گه افت سرعت و افزایش پینگ داشت این بدتره!!

14. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •