تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2710 از 4105 اولاول ... 1710221026102660270027062707270827092710271127122713271427202760281032103710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,091 به 27,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

من شنبه هفته قبل تعجیل زدم (6 دی ) قبول نکردن منم تاریخ اعزامم اول اردیبهشت هستش . تازه الان خوبه چون تا آخره این ماه یه سری از دانشجوها امتحاناشون تموم میشه و نهایتا تا وسط بهمن نمره هاشون میاد و فارغ التحصیل میشن و اونا هم میخان بخاطر همین قانون 24 ماه که گذاشتن زودتر دفترچه بفرستن .
    امیدوارم الان که یکم سرباز نسبت به قبل بیشتر شده همه شرایط خدمتشون بهتر بشه .

البته به نظر من اینکه الان همه هجوم آوردن که برن سربازی باعث میشه سال های بعدی کم بودن سرباز بیشتر احساس بشه چون خیلی از افرادی که به هر دلیل قصد نداشتن برن سربازی مثل اونایی که میخاستن ادامه تحصیل بدن با این قانون 24 ماه نظرشون عوض شد که این خودش باعث میشه سال های بعدی خیلی سرباز کم تر بشه .
    من دقیقا 26 آذر مدارک ارسال کردم و 29 آذر درخواست تعجیل زدم خوشبختانه 6 دی رفتم جواب مثبت بود و افتادم برج 12 امسال ... همش به این فکر میکردم که هر جور شده این درخواست تعجیل رو تو دی ثبت نکنم شاید رحمی کردن و گفتن مثلا تا اخر اذر درخواست تعجیل ها قبول ..این فکر رو با خودم داشتم هر چند هیچ تضمینی هم بهش نبود ..دل گرمیم بود

2. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من دقیقا 26 آذر مدارک ارسال کردم و 29 آذر درخواست تعجیل زدم خوشبختانه 6 دی رفتم جواب مثبت بود و افتادم برج 12 امسال ... همش به این فکر میکردم که هر جور شده این درخواست تعجیل رو تو دی ثبت نکنم شاید رحمی کردن و گفتن مثلا تا اخر اذر درخواست تعجیل ها قبول ..این فکر رو با خودم داشتم هر چند هیچ تضمینی هم بهش نبود ..دل گرمیم بود
    چیزی که من تو این دو سه هفته متوجه شدم اینه که سیستم نظام وظیقه (برای ارسال دفترچه) خیلی بی نظمه و حتی پلیس +10 هم خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد و همیشه اگه میخای یه سوالی از پلیس +10 بپرسی باید چندتا مرکز مختلف بری تا مطمئن بشی جواب درست بهت دادن . من حدود یک هفته قبلش رفتم پلیس +10 اون موقع میخاستم دفترچه بفرستم (تقریبا آخر ماه آذر بود) هر سوالی میپرسیدم درست جواب نمیداد بعدشم گفت دیگه تعجیل نمیزنیم سیستم بسته شده و جواب نمیدن و به ما گفتن دیگه برا کسی تعجیل نزنین!!! بعدشم رسیدیم به هفته اول دی که بیشترش تعطیلات بود و من کار برام پیش اومد نهایتا آخر هفته رفتم یه پلیس +10 دیگه که در کمال تعجب گفت نه اصلا همچین چیزی نیست هنوز میشه تعجیل فرستاد!!! اینکه تعجیل قبول کنن یا نه هم باز کاملا شانسیه چون شما آخر آذر فرستادی قبول کردن اما من روزی که رفتم بهم گفتن درخواست تعجیل قبول نکردن از اون مرکز پلیس +10 سوال کردم گفت از سه چهار هقته پیش تا حالا هرچی تعجیل فرستادیم هیچکدوم قبول نکردن . چیزی که جالب بود میگفت تا قبل از برج 12 بازم سر بزن شاید درخواستتو قبول کرده باشن!!!! واسه همین میگم سیستم بی نظمی داره معلوم نیست چی به چیه!!
    به هر حال امیدوارم خدمت راحتی بگذرونی منم برام بهتر شد که تعجیل قبول نکردن چون عمل چشم انجام دادم چند ماه باید استراحت کنم

4. 2 کاربر از infernal704 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من اعزام مجدد بودم . آموزشی دریایی شهید نامجو، اعزام مجدد هم همون جا افتادم، سوم دی ماه رفتیم دو هفته مرخصی دادن امروز هم یگان ها مشخص شد اکثرا جنوب کشور حتی بعضی از متأهلا، لباس هم فقط به کسایی دادن که تا حالا لباس نگرفته بودن مثل امریه ها ما که رفتیم
    سلام دوست من شما کجا افتادی به سلامتی ؟ فقط بند پ دارها افتادن شمال ؟ کسی بود شانس آورده باشه از این بابت ؟

داره خودمونی میشه x3lmorgan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من اعزام مجدد بودم . آموزشی دریایی شهید نامجو، اعزام مجدد هم همون جا افتادم، سوم دی ماه رفتیم دو هفته مرخصی دادن امروز هم یگان ها مشخص شد اکثرا جنوب کشور حتی بعضی از متأهلا، لباس هم فقط به کسایی دادن که تا حالا لباس نگرفته بودن مثل امریه ها ما که رفتیم
    شما هم ارتش بودی؟ به ما هم لباس ندادن! یه استوار بود توضیح میداد میگفت اولین دورس به اعزام مجدد لباس نمیدن. به ما که رسید آسمون تپید.

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من شنبه هفته قبل تعجیل زدم (6 دی ) قبول نکردن منم تاریخ اعزامم اول اردیبهشت هستش . تازه الان خوبه چون تا آخره این ماه یه سری از دانشجوها امتحاناشون تموم میشه و نهایتا تا وسط بهمن نمره هاشون میاد و فارغ التحصیل میشن و اونا هم میخان بخاطر همین قانون 24 ماه که گذاشتن زودتر دفترچه بفرستن .
    امیدوارم الان که یکم سرباز نسبت به قبل بیشتر شده همه شرایط خدمتشون بهتر بشه .

البته به نظر من اینکه الان همه هجوم آوردن که برن سربازی باعث میشه سال های بعدی کم بودن سرباز بیشتر احساس بشه چون خیلی از افرادی که به هر دلیل قصد نداشتن برن سربازی مثل اونایی که میخاستن ادامه تحصیل بدن با این قانون 24 ماه نظرشون عوض شد که این خودش باعث میشه سال های بعدی خیلی سرباز کم تر بشه .
    من 7 دی تعجیل زدم از 1 اردیبهشت افتاد 1 اسفند!

آقا نگوووووووو ..... اگه میتونی بیشتر پیگیری کن ببینیم اگه راسته تمدید بزنیم زودتر
    سردار که گفتی آشنات بود ؟ مال کجا بود ؟ ستاد نیرو ؟!!
    ستاد نیرو نبود؛ از یه سردار که فرمانده لشکر هست پرسیدیم که همچین حرفی زد.
    نمیدونم ولی فکر کنم طرف نظر شخصی خودش رو گفت و حرفی که زد موضع نظام نبود
    پیگیری نمیتونم بکنم، توی یه مراسم دیدیمش؛ فکر نکنم بشه اطلاعات دقیقتری گیر آورد

نه آقا این چه حرفیه .. آقا الان سرباز کمه و همه ارگانا دنبال سرباز
    من خودم مدارکم رو برا سپاه دادم ان شاءالله پذیرش بشم

معمولا تا 20ام مدارک رو میگرن و از 20ام به بعد پذیرش برای 2 ماه بعد انجام میشه .. ببر مدارک رو تا دیر نشده
    این طور که از شواهد و قرائن بر میاد چندان هم کمبود سرباز نداریم!
    شما کِی مدارکتون رو فرستادید؟ 20م که همین شنبه بعد هست! یه روزه میشه انجام داد؟
    چکار باید انجام بدیم؟ دقیقاً چه مدارکی میخواد؟

8. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان درسته که اگر تا 22 بهمن خودمون رو معرفی کنیم غیبتها بخشیده میشه؟متولد 68 هستم فکر کنم 6 ماه اضافه خدمت دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من 7 دی تعجیل زدم از 1 اردیبهشت افتاد 1 اسفند!
    گفتم که هیچ حساب و کتابی نداره این سیستم نظام وظیفه خیلی قبل تر از شما حتی ماه آذر تعجیل فرستادن برا اسفند اما قبول نکردن خودمم که 6 دی فرستادم گفت جلو درخواستت نوشته خیر اما بازم سر بزن !!!
    فکر میکنم اگه الان از بین افرادی که تاریخ اعزامشون اسفند هست کسی بره و تمدید بزنه تاریخ اعزامشو به تاخیر بندازه اون موقع به اصطلاح جا باز میشه و یکی از افرادی که تعجیل زده جایگزینش میکنن (تنها دلیلش به نظرم این میتونه باشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان درسته که اگر تا 22 بهمن خودمون رو معرفی کنیم غیبتها بخشیده میشه؟متولد 68 هستم فکر کنم 6 ماه اضافه خدمت دارم.
    بله دوست عزيز، شما اگه تا 22 بهمن برين پليس + 10 و مداركتون رو تحويل بدين اضافه خدمتتون بخشيده ميشه، اما سعي كنين زودتر اقدام كنين و نگه ندارين روزاي آخر

موفق باشيد

12. این کاربر از s-james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چند تا سوال
    1)الان دفترچه بفرستیم ، برج 2 اعزام هست؟ (لیسانس)
    2)اگه برج 2 بیفتیم میشه تاریخ رو بندازیم عقب تر ؟(برج 4بشه)
    جواب منم بدین

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هفته ديگه كه دفترچه بفرستين تاريخ اعزام شما برج ٢ ميشه
    بله درخواست مي تونين درخواست تعويق بدين

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •