فکرکنم سرعتها بهتر شده البته برای من بقیه دوستان هم لطف کنن تست بذارن:
![]()
فکرکنم سرعتها بهتر شده البته برای من بقیه دوستان هم لطف کنن تست بذارن:
![]()
آقا شبانه من هنوز داغونه !
الان چند روزه یه فایل 700 مگی رو نتونستم دانلود کنم ! سرعتم از 25 بالاتر نمیره !
256 دارم
اولین باره اینقدر داغون شده ! روزانه خوبه سرعتم 300 هست تقریبا !
چی کار کنم ؟ تا آخرش همین جوری میمونه !؟
اگه این جوری میمونه بعد 6 سال برم یه شرکت دیگه !
خب خب خب ! بنده همین الان به کاربران پارس آنلاین پیوستم ! مبارک باشه
اولین باره که adsl میخرم
512 خریدم با 1 مگ دانلود می کنم کمِ کم 700 کیلوبایت هست. خیلی حال کردم خداوکیلی
دوستان یه سی دی داده بودن که اطلاعات رو وارد کردم. حالا میخوام پسورد رو عوض کنم. والا تا اونجا که ما دیدم یه ip میزینیم و وارد پنل مدیریت میشیم ، ولی الان همچین چیزی نیست ! چه طوری پس و یوزر رو عوض کنم ؟
عزیز شما تعرفه چند مگ داری که با اینقدر دانلود می کنی ؟ من 512 دارم تو تست نوشته 1 و نیم مگ. شما چه تعرفه ای دارید ؟
سرعت دانلود شبانه چند هست ؟ 200 ، 300 میرسه ؟
در طول روز سرعت خوبه
در شب افت میکنه
در ساعات رایگان برمیگرده به سرعت اسمی
دوست عزیز این تعرفه اسمش بی قانونی یا بهتر بگم تعرفه جنگل هست . تعرفه معنی نداره برای این شرکت . اینها 9 مگی هستن
چون این شرکت یاد نگرفته به هرکی به اندازه ای که پول میده سرویس بده و بیخود انتظارات رو بالا برده و سرعت بقیه هم زده داغون کرده با این کارها
مثلا من قوی ترین اینترنت این شرکت یعنی 2 مگ محدود با پهنای باند 9 مگ بهم دادن یکی دیگه 128 همین شرکت داره اونم زدن رو 9 مگ براش و ری....... به کل شبکه
و اونی که 128 داره به اندازه من که 2 مگ دارم سرعت دانلودشه .
برای چی باید اینجوری باشه ؟ و برای چی باید سرعت بقیه برای سیاست های غلط این شرکت بیاد پایین ؟
مبارکه! ایشالا چرخش برات بچرخه!
برای تغییر یوزرنیم و پسورد باید بری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اونجا تو صفحه اصلی، وسط صفحه سمت راست یه باکسی هست بالاش نوشته: «ورود کاربران اینترنت پرسرعت ADSL»
یوزرنیم و پسورد فعلیت رو اونجا میزنی و لاگین میکنی به سایت مدیریت سرویس پارس آنلاین.
بعد از جایی که مشخصات خودت رو نوشته، یه جایی هست که نوشته «نوع سرویس: اینترنت پرسرعت» و یه دگمه «ادامه» داره. اون رو کلیک میکنی تا کامل به پنل مدیریت سرویست منتقل بشی.
از تو این صفحه، از گزینههای سمت راست «مدیریت سرویس» رو انتخاب میکنی و وارد برگه «تغییر کلمه عبور» میشی.
بقیهاش هم که دیگه واضحه. اما یادت باشه اگه یوزرنیم و پسورد اتصالت به اینترنت رو تو مودم تنظیم کردی، باید اونجا هم پسورد جدیدت رو بگذاری. وگر نه مودم وصل نمیشه.
اگر هم با کانکشن از توی ویندوز وصل میشی، که اونجا پسوردت رو عوض میکنی و جدیده رو میگذاری.
موفق باشی!
پارس سرعت روزانه را برا همه ی سرویس های محدود روی 9 مگ بسته ، یعنی 1.2 مگ درثانیه دانلود
این یعنی عملا سرویس های حجمی تو روز با هم تفاوتی ندارن.
تفاوت سرویس ها در زمانهای پر ترافیک به خصوص تایم شبانه رایگان معلوم میشه.
در اون تایم هم سرعت به سرعت اسمی و در صورت خلوت بودن مرکز گاهی به 2 یا 3 برابر اون تقلیل پیدا می کنه.
مثلا برای 512 شما شبانه سرعت باید در حدود 60 تا 2500 کیلو بر ثانیه متغیر باشه.(پایین تر و بالاتر هم خیلی دیده شده)
اما همه این ها نسبی هسد ممکن هستند و ممکن هست برا افراد مختلف در مناطق مختلف کشور متفاوت باشه.
اینی که من گفتم سیاست کلی پارس هست.![]()
Last edited by M.Sadegh.M; 17-12-2013 at 15:48.
به به مبارکه
والا تا اونجایی که میدونم با زدن 192.168.1.1 باید بتونی وارد پانل مدیریت بشی و یوزر و پسوورد هم admin هستش بعدش میتونی عوض کنی
اگر هم نیاورد با Ip بالا زنگ بزن به پشتیبانی ببین چی میگن.
راستی علی حدود چند روز طول کشید بعد از ثبت نام اومدن وصل کردن؟
وسط ماه هم میشه سفارش داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)