پس اینطور که معلومه اگه LT 2 نیاد x360 ]م تغریباً مثل ps3 میشه ...
از نظر نیومدن بازی های جدید ...
پس اینطور که معلومه اگه LT 2 نیاد x360 ]م تغریباً مثل ps3 میشه ...
اومدن که میاد،زمانش مهمه الان!پس اینطور که معلومه اگه LT 2 نیاد x360 ]م تغریباً مثل ps3 میشه ...
تازه اگه ال تی نیاد X360key,Jtag و این روش جدیدی که یمشه jtag کرد هستن!
دوستان عزیز من کنسولم الیت هست و دو روز پیش دادم فرم ورlt+1.91رو با داشبرد13599 ریختن روش.به نظرتون تا کی نیازی به ریختن فرم ور جدید نخواهد بود؟ و بازیهایی که میان رو پشتیبانی خواهد کرد؟
فعلاً که آپدیت جدید خبری نیس ! اما بازی های جدید یکم دارن مشکل درست میکنن که صفحه های قبل رو بخونید متوجه میشید...
من ده روز قبل به توصیه بچه ها رفتم lt191 و داشبورد جدید رو ابدیت کردم اما دیروز موقعی که تو محیط لایو فیفا 11 بودم دیدم دستگام بن شده...........من 3 ساعت تو لایو بودم و تو یه فاصله ی 1 ساعته ایی رفتم حموم.......اون موقع هم هنوز تو محیط لایو فیفا بودم.........الانم از ناراحتی فقط نمردم.........باید چیکار کنم؟
سلام دوستان
من قصد داشتم شنبه برم ایکس باکس بخرم ولی مثل اینکه بازی های جدید رو نمیشه بازی کد؟؟؟درسته؟؟؟؟
یعنی فورزا 4 و rage و gears 3 رو نمیشه بازی کرد؟؟؟
یعنی فعلا ایکس باکس نخرم.اخه به خاطر بازی های انحصاریش میخواستم بخرم و میخواستم همه بازی هارو راحت اجرا کنم!!!؟؟؟<<البته من لایو بازی نمیکنما>>
اقا من دارم دیوونه میشم........یکی یه کاری واسم بکنه........به من میگتن که اخرین ابدیت رو بذازی هیچ مشکلی نیست....الان اما دیشب کنسولم بن شد؟واسه چی اخه..........
سلام
من آخرین آپدیت فریمور و داشبورد را دارم
بازی nfs hot را پچ کردم ولی وقتی میزارم تو دستگاه صفخه سیاه میاد
میشه کمک کنید؟
هیچ کاریش نمیتونین بکنین... هر وقت کیت که واس روش جدید جی تگ اومد تو ایران ، بخرینش ، جی تگ کنین ، بعد میتونین به یه سری شبکه های جایگزین لایو که احتمالا تا اون موقع واس کنسولای جی تگ میان وصل بشین...
اندکی صبر ، XBC جدید و LT+2.0 و کیت واسه Reset Glitch نزدیک است
کنسول رو بخرین ، هکرا از پس مایکرو و سوسول بازیاش بر میان...0
بازی که خریدین پچ AP2.5 نشده ، برین به فروشنده پس بدین و بگین پچ شده نیست... یا اینکه خودتون ایمیج بگیرین ، پچ کنین ، دوباره رایت کنین (آموزش ایمیج گرفتن و رایت توی تاپیک آموزش رایت بازی های 360ــه ، آموزش پچ کردن هم توی تاپیک آموزش پچ)
عجیبه !![]()
من از دیروز دارم با گیرز که احتمالا پچ هم نیس لایو میزنم اما مشکلی پیش نیومده ! بـــن هم بشم خیالی نیس![]()
جـــی تــگ میکنیم حال مایکی گرفته بــشه : دی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)