تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 942 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا مسعود جدیدا اس ام اس های ایرانسل رو امتحان کردی؟ من که از دیشب مشکل اس ام اسم حل شده البته مشکل شما شاید از اصفهان باشه به دلیل پوشش ناقص.
    من اصلا مشکل اس ام اس تا حالا نداشتم (غیر از ایام عید نوروز)

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا دوباره رفتی نقطه سر خط باید حالا دوباره دلایل خودمو از اول فروم وغیره تکرار کنم واقعا که
    تو برای چی گیر دادی به TCI که هرموقع اونو حواله میدی بابا من چی کار دارم به TCI ، ایراد های من از نظر شما که چیز دیگه ای به غیر از ایرانسلو نمیبینید غیر منطقیه اون موقع هم که با مدرک از اشتباهات ایرانسل و غیره میایم جلو باز هم یه چیزی اون ته مه ها پیدا میکنی و میگی

آخ خوب شد گفتی واقعا من باحضور حلال مشکلاتی مثل شما در این سایت احساس غرور میکنم
    بابا من نمیدونم اسم این تاپیک چیه ( کلیه بحث های مربوط به ایرانسل ) یا ( کلیه بحثهای مربوط به TCI ) ظاهرا دوستان اینجا را با تاپیکی بنام ( در مدح وستایش ایرانسل ) ( کانون مدافعان از ارزشهای ایرانسل) ( کانون وکلای مدافع ایرانسل ) ( عشق من ایرانسل ) و........ دیگه اشتباه گرفته اند . به محض اینکه یکی پیدا بشه کوچکترین ایراد و مشکلی با ایرانسل پیدا کنه یا حتی انتقاد کنه یک چند تایی دورش میکنن و از این راه حلها که هیچکی اصلا نمیدونه را ارائه میدن بس کنید دیگه بابا شما برید با همون تکنولوژی روزش حال کنید و بعضی هم میخوان انتقاد کنند والا اینقدر که شما دارید سینه برای ایرانسل چاک میکنید خودش اصلا بفکرش نیست ، نمونش این بازارش و شل کن سفت کناشو استعفای مدیر روابط عمومی بخاطر عدم پاسخگویی و غیره ......
    جناب علیرضا خاجی جوابتو داد. راست میگه دیگه وقتی گفتن تعرفه میاد پایین باز هم اومدی برای خودت تبصره درست میکنی که نه اینجوری نیست؟ اگه انتقاد سازنده بکنی کی ایراد میگیره؟ من خودم مشکل اس ام اس داشتم ولی وقتی کاملا حل شده دلیلی برای دروغ گفتن و تلقین ندارم. چون واقعا تو 8 ثانیه همه ی اس ام اس هام دلیورد میشه. کی به کیه تو هم یه تاپیک بزن به نام عشق من تی سی آی یا انجمن سینه چاک ها ومخلصان تی سی آی !!!!!!!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اصلا مشکل اس ام اس تا حالا نداشتم (غیر از ایام عید نوروز)
    خوش به حالت. البته من اتفاقا تو ایام عید مشکلی نداشتم!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوش به حالت. البته من اتفاقا تو ایام عید مشکلی نداشتم!!!!!
    اما تو عیدی بعد جوری ضد حال بود اس ام اس هام نمیرسید دوست دختر پرید
    بعضی وقتها فکر میکنم اینجا دارم چت میکنم
    Last edited by علیرضا خارجی; 25-05-2007 at 15:19.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

Sms از ایرانسل به مخابرات چندان مشکلی نداره ولی بر عکس مشکل داره ...شاید شما بگی تقصیر ایرانسل نیست خب قبول... ولی ایرانسل باید برای رفع این مشکلات تلاش کنه که متاسفانه نمی کنه و فقط به فکر تبلیغات و فروش سیم کارت بدون کیفیت هست ...

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

من پایه هستم ... کی قرار بذاریم ؟؟ اصلا چطوره یک نامه بنویسیم بدیم رییس جمهور محترم و مردمی تا کار را حل کنند ؟؟ اما این مخابرات اصفهان به این راحتیا این مشکل را حل نمی کنه چون اسپادان بازار کارش می خوابه ... همین اپراتور با 40 هزار تا مشترک برای مخابرات اصفهان 20 میلیارد تومان در سال سود داره ... تازه هنوز این اسپادان مسخره محدودیت زمانی هم حذف نکرده !!!!!
    اقا منم هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

منم هستم !

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض اختلال گسترده در شبكه Sms اپراتور اول

اختلال در ارسال SMS در روزهاي اخير در برخي از مناطق تهران به اوج خود رسيده است، به طوري كه براي به مقصد رسيدن پيام‌ها بايد ارسال هر SMS چند بار تكرار شود؛ مشكلي كه به عادتي براي شهروندان در زمان واگذاري‌هاي جديد تبديل شده است!

اما مديران مربوط در شركت ارتباطات سيار همچنان تاكيد داشتند كه هيچ‌گونه خرابي و اختلال در شبكه SMS اپراتور اول تلفن همراه ديده نمي‌شود و جريان عادي ارسال SMS ادامه دارد؛ تا اينكه پس از بررسي‌هاي مجدد امروز اعلام شد كه اختلالات، به بروز مشكل در يكي از مراكز SMS مربوط بوده است.

خبرنگار ايسنا چند روز پيش براي جويا شدن علت اختلال در شبكه پيام كوتاه با معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار تماس گرفت كه او عنوان كرد: شبكه‌ و مراكز SMS ارتباطات سيار در مناطق مختلف تهران را بررسي كرده‌ايم و هيچ‌گونه خرابي و اختلالي در رابطه با سيستم ما وجود ندارد.

او افزوده بود: ممكن است به دليل بهينه‌سازي و توسعه كه عمدتا براي كابل برگردان و تست شبكه و افزودن ظرفيت جديد به شبكه انجام مي‌شود، در برخي از مواقع در بعضي از مراكز مشكلي به وجود آيد كه با بازنگري و كنترل شبكه روال ترافيك جريان پيدا مي‌كند.

اما اين اختلالات همچنان ادامه داشت كه وجود مشكل مجددا به مسئولان شركت ارتباطات سيار اعلام شد و اين بار گفته شد كه ممكن است مركز SMS منطقه‌اي كه در آن تردد مي‌كنيد دچار مشكل شده باشد.

بر اين اساس گويا سرانجام پس از چند روز ماموري از شركت ارتباطات سيار به منطقه‌ها‌ي مورد نظر فرستاده شد و تست‌هاي لازم به عمل آمد و گويا اين بار هم دليلي براي اختلال وجود نداشت!
    اما با گذشت چند روز اين اختلالات همچنان ادامه يافت؛ به طوري كه در اكثر مناطق تهران مشتركان براي ارسال SMS با مشكل روبه‌رو بودند.

تا اينكه محمدحسين فلاح اصغري - معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار - امروز جمعه به خبرنگار ايسنا اعلام كرد كه اين اختلالات به بروز مشكل در سيستم انتقال مركز SMS الغدير مربوط بوده و در حال حاضر اين مشكلات بر طرف شده است.

به گزارش ايسنا، وجود اختلال در شبكه SMS اپراتور اول تنها مشكل موجود براي مشتركان نبود، بلكه بعضا مشكلاتي در زمينه برقراري تماس و مكالمات نيز ديده مي‌شد كه مسئولان مخابرات بارها اعلام كردند با توجه به اين كه توسعه در شبكه در حال انجام است، وجود اين اختلالات طبيعي است!

اين در حالي است كه وجود بيش از 15 ميليون مشترك بر روي شبكه اين اپراتور، ادامه واگذاري‌ها و ثبت‌نام جديد، اتخاذ تصميمات جدي‌تري در باره افزايش كيفيت مكالمات و خدمات تلفن‌ همراه را مي‌طلبد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هر روز سیستم هاشون به روزرسانی میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اختلال در ارسال SMS در روزهاي اخير در برخي از مناطق تهران به اوج خود رسيده است، به طوري كه براي به مقصد رسيدن پيام‌ها بايد ارسال هر SMS چند بار تكرار شود؛ مشكلي كه به عادتي براي شهروندان در زمان واگذاري‌هاي جديد تبديل شده است!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هر روز سیستم هاشون به روزرسانی میشه
    خیلی جک میگن هر کسی یه چیزی میکه واسه خودش

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من نمیدونم شما چرا به مخابرات بد بخت گیر دادین
    آخه کجای دنیا هست که این خدمات پیشرفته مخابرات را ارائه کنه؟؟؟؟ در حالی که ادعا میکنه کل ایران را تحت پوشش داده هر وقت زنگ میزنیم اون یاروه میگه:
    در حال حاضر امکان تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی‌باشد....(تازه بعدشم همینو به انگلیسی!!!!!!!!!!!!!میگه )
    (اگه اشتباه نکنم این تکنولوژی برای نسل 5 یا 6 باید باشه که تا بحال تو هیچ جای دنیا ارائه نشده )

اما ایرانسل چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میاد و سیستم پیام‌گیر صوتی و ذخیره شماره تماس‌گیرنده راه میندازه؟؟؟؟(واقعا که...)
    این ایرانسل همیشه از تکنولوژی عقبه!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •