تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 271 از 542 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    مرسی از کمکتون و اسلحه ها
    اما در این مورد که می گی لباسام بده می خواستم بگم که لباس من گرون ترینه اما شاید هم قشنگترین (سلیقه ی من ) و دختر ها هم باهام دوست می شن چون رمز می زنم.
    فقط مشکل من سر اون دخترس که تیر اندازی می کنه و فکر کنم اسمش هلنا هست. چطوری باهاش دوست شم؟
    بهم بگید که چه تیپی قشنگتره نه گرون تر! چون لباس گرون جذبه رو زیاد می کنه در غیر این صورت با یک رمز حل میشه.
    راستی اسلحه رو چطوری بینهایت می کنید؟ آخه من به جایی که تفنگ می خریم می رم و مراحلش رو انجام می دم فقط نمی دونم چطوری بینهایت میشه. اگه میشه بگید
    2 هزار تومنم می ریزم باشه . فقط حساب اشتباس و الان می رم حسابتون رو می بندم! چقدر کم توقعید!!!
    بعدیاش راحته دیگه؟ مرحله ای که اضافی رفتید هم مثل قبلی سخت بود؟
    بازم مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی شما کل هواپیما رو تموم کردید؟ پس خودم؟
    اما مرسی چون ممکن بود آخرش بیام و بگم باقیشم برید! البته اگه در همین حد سخت بودن.
    راستی تو مراحل دیگه این فنهای هواپیما رو نمی خواد؟ اگه می خواد باید این مراحل رو حتما رد کنم؟ یعنی لازمه؟ اگه لازم هست حتما بگید.
    راستی لباس از کجا بگیرم بهتره؟ به قول شما خوش تیپ تر می شم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

چه قدر سوال کردی!!!!!!!!اون دختره که میتیره شرطش خیلی سخته!اگه بگم الان ممکنه بمیری ولی میگم چون اهمیتی نداری .باید کل عضلاتتو آب کنی!!من اون سری که بازی کردم تقریبا یک هفته داشتم شنا میکردم برا این کار. .این دفعه اصلا عضله نساختم تا راحت باشم
    =============
    کلشو نرفتم!یکیش موند.دیر جواب دادی والا نمیرفتم.اونیم که رفتم واقعا سخت بود.همون مرحله + فرود اومدن!بعدیاشم ماله هلی کوپتر بودن که سختر هم هستن و 2 تا هواپیمای دیگه که عمرا بتونی رد کنی!قابل توجهت بگم اینا 100% لازمن.پس سعی کن یاد بگیری!یک مرحله هست که باید نا گهون هواپیمارو بچرخونی 360 درجه و بری بالا هواپیمای روبرویی!بعدم بپری روش.همش در عرض 5 ثانیه!من خودم 1 روز پشتش مونده بوده!
    مراحل سخت دیگه هم داره!مثل دزدیدن جت و فرار باهاش!
    تو هواپیما فقط سعی کن از e q a d با هم استفاده کنی نه فقط یکیشون!چرخاتم ببندیا .موقع پیچیدن سعی کن از اون دکمه که باهاش اوج میگیری هم استفاده کنی!(s یا down)
    ===================
    لباس به سلیقه خودت بر میگرده!ولی اینا خیلی ضایعن.مخصوصا اون ریشه!!!!2 تومن بریز به این حساب 5456254787
    ادیت:در مورد اسلحه یادم رفت بگم!من چون از رمز و ترینر استفاده نمیکنم نمیدونم چجوریه.من راهه جووان مردانه رو میرم!هر دفعه که وارد اون چلنجای اسلحه فروشی بشی smg & ak47& m4 برات تیراشون 2 برابر میشه.راستی اون میکرو هم میشن.اون اسلحه میکروی آشغالتم عوضش کردم جاش اس ام جی گرفتم!فقط کافیه بری تو چلنج و سریع بیای بیرون.22 برابر... یک ثانیه وقت میبره!تیرتم به 15 هزار برسه بینهایت میشه!
    فکر کنم اگه چلنجارو تموم کنی تیر کلت و شات گانم 2 برابر میشن!اما وقت گیرن!
    انقدر رمز نزن رو پای خودت وایسا.من الان 5 روزه رسیدم به جای تو.بدن رمز و اینا.تازه صبح تا شب تو اینترنتم!شهر اولو 5 ساعته رفتم
    فقط خدا کنه مدیرا این ارسالو حذف نکنن چون زیاد وقت گذاشتم روش
    Last edited by Amin Asterix; 14-10-2007 at 14:01.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    مرسی از جواباتون!
    در مورد اینکه مراحل رو برام رفتید ممنون چون دیروز دیدم که چقدر سخت بودن . سعی میکنم برمشون.
    در ضمن برای دختره که تیر اندازه هم می رم و رمز می زنم! راستی براش فقط عضله باید نباشه یا اینکه fat هم نباید داشته باشم؟ اگه باید داشته باشم چقدر؟
    من بدون رمز نمیتونم یا خیلی سخت و وقت گیره. اما بعد از چند وقت حتما این کارو می کنم. توی جی تی ا 3 من اولش با رمز می رفتم اما بعد که دیگه دستم را افتاد بدون رمز می رفتم.
    تو چیز بدی توی مطلبت ننوشتی که حذف بشه.
    مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

خواهش مندیم!
    اون دختره خیلی عضیه!از همه سختتره.الان عضله ندارم اما بازم ردم میکنه!اعصابمو به هم ریخته!
    در ضمن چاق که باشی اصلا عضله هات آب نمیشن.اصولا لاغرم میشی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

یک سوال:
    این دخترا چه مرگشونه؟میگن:
    show some style to impress this lady!
    مشکلم از لحاظ هیکل و اینا نیست!جالبه رفتم اون دفه دوست شد.سیو نکردم دوباره اومدم باز اینو میگه!اون تیر اندازه هم هی اینو میگه.من چمه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی ببخشید 2 تا پست نوشتم ام میگم که چند تا مرحله هست که با هواپیما و این مراحل سختش سروکار داره و من مجبورم یادش بگیرم؟ خیلی سخت و وقت گیره. اگه میخواستم برمش و یادش بگیرم که نمیگفتم شما برید چون واقعا غیر ممکنه.
    چند تا مرحلس؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک سوال:
    این دخترا چه مرگشونه؟میگن:
    show some style to impress this lady!
    مشکلم از لحاظ هیکل و اینا نیست!جالبه رفتم اون دفه دوست شد.سیو نکردم دوباره اومدم باز اینو میگه!اون تیر اندازه هم هی اینو میگه.من چمه؟
    معنی جمله که میگه باید کاری بکنی که تحت تاثیرش قرار بدی. جذبت کمه؟اگه کمه میدونی باید چیکار کنی؟ سوار ماشین گرون قیمتی مثل بانشی بشو
    اگه این ماشینو ندیدی از رمز everyoneisrich استفاده کن تا هر چی ماشینه گرونه بیاد توی خیابون. اگه به رمز علاقه نداری باید تموم شهر رو بگردی تا یه ماشینه گرون پیدا کنی یا لباس گرون بپوشی.

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

آره چه باحاله
    هیف که نمی شه تقلید کرد
    و گرنه خیلی باحاله
    اره با حاله که گذاشتم اگرم بخوای از یک ستارش رو دارم تا همین 5 ستاره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

راستی ببخشید 2 تا پست نوشتم ام میگم که چند تا مرحله هست که با هواپیما و این مراحل سختش سروکار داره و من مجبورم یادش بگیرم؟ خیلی سخت و وقت گیره. اگه میخواستم برمش و یادش بگیرم که نمیگفتم شما برید چون واقعا غیر ممکنه.
    چند تا مرحلس؟
    خیلیه.تقریبا از اینجا به بعد یکی در میون سر و کار داری با هواپیما.سعی کن حتما یاد بگیری.چون لذت بازی به هواپیما سواریشه.من فاصله بین ششهرارو همیشه با هواپیما میرم حتی وقتی گواهینامه نداشتمم میرفتم از فرودگاه هلی کوپتر میدزدیدم تو شهر 2!!!
    حتما یاد بگیر.واقعا آسونه.موقع چرخیدن اینو در نظر بگیر:
    دکمه ای که هواپیما رو بالا میبره رو نگه دار(همون که سر هواپیما رو حرکت میده برای اوج گرفتن نه اونی که موتور رو راه میندازه،من گذاشتم رو s)با a و d بگیر!راحت کنترل میشه.e q زیاد خوب نیست.اینو تازگی فهمیدم
    معنی جمله که میگه باید کاری بکنی که تحت تاثیرش قرار بدی. جذبت کمه؟اگه کمه میدونی باید چیکار کنی؟ سوار ماشین گرون قیمتی مثل بانشی بشو
    اگه این ماشینو ندیدی از رمز everyoneisrich استفاده کن تا هر چی ماشینه گرونه بیاد توی خیابون. اگه به رمز علاقه نداری باید تموم شهر رو بگردی تا یه ماشینه گرون پیدا کنی یا لباس گرون بپوشی.
    ماشین؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا دختره تو مدرسه رانندگیه.اون دفه دوست شدا ایندفه میگه نه!معمیه اونم میدونم فقط غیر منتقیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •