شاید اپشین های برنامه رو تغییر دادی
وقتی برنامه باز میکنی F2 یا Optione برنامه بزن بعد تو قسمت connection گزینه ها رو مثل شکل زیر تغییر بده ببین مشکلت حل نمی شه
موفق باشی
شاید اپشین های برنامه رو تغییر دادی
وقتی برنامه باز میکنی F2 یا Optione برنامه بزن بعد تو قسمت connection گزینه ها رو مثل شکل زیر تغییر بده ببین مشکلت حل نمی شه
موفق باشی
کارهایی رو که خود برنامه بهت میگه انجام بده یعنی باتری رو دربیار دوباره جا بنداز و سیستمت رو ریست کن بعد که بالا اومد برنامه رو اجرا کن و کابل رو به گوشیت بزن البته قبلش مطمئن باش که درایور USB گوشیت نصب شده باشه.(برنامه زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه!)
اولا مرسي از بابت راهنمايي
درثاني مورد دوم تائيد ميشه
اما اون موردي كه گفتي نشون دادن فيلمها در حالت3*3 كه به LCD ضرر داره ، اصلا تائيد نميشه
راستي من اون فايل لايوت را ريختم ولي فرقي نكرد
مگه مسير لايوت اين نيست ؟ tpa\system\layout
Last edited by golmohammadi; 26-12-2007 at 14:24.
سلام دوستان
این هم دفترچه راهنمای فارسیK800i
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zidane010 و E-Masood عزیز ممنون از راهنماییتون
این کارها رو امتحان کردم...فکر کنم مشکل از همون درایور باشه...تو قسمتconnection\com port اصلا پورت usb جزو پورتها نیست...درایورش رو چه جوری باید نصب کنم؟ (سی دی همراه گوشیم نبود)
چرا با بلوتوث هم گوشی رو پیدا نمیکنه؟
كمك كمك
گوشي من k800 ميباشد متاسفانه بازدن ريست كلي ريست كرده ديگر لود نميشه ودر يك ضمينه دو گزينه select و info ديده ميشود
خواهشمندم ياريم فرمائيد
در ضمن فلاش هم نمي شه
Last edited by mortezaghaseme; 26-12-2007 at 20:23.
شما توی گوگل سرچ کن یا توی فرومها بگرد درایور گوشیت رو پیدا کن حجمش هم کمه!
آموزش نصبش رو هم میتونید توی موبایلستان پیدا کنید که یه فایل PDF هستش که آموزش فلش گوشیه و آموزش نصب درایور هم درش وجود داره.
چرا نمیشه؟
دقیقا بگو ببینم چکار میکنی و برنامه چی میگه؟
این همون فلدر drivers که تو سی دیه.
امتحانش کن ببین مشکلت حل نمیشه
6.3 MB
اگه خاستی برنامه ی خود سونی اریکسون نصب کنی (اونی که تو سی دیش هست) تو گوگل اینو سرچ کنSony Ericsson PC Suite حتما پیدا میکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه پیدا نکردی بگو برات اپ کنم
امیدوارم مشکلت حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)