تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 755 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

خیلی ممنون.
    قیمت این پودر چقدره؟ با هر کیلوش چند بار میشه شارژ کرد؟ و از همه مهمتر توی مشهد از کجا میشه تهیه کرد؟! خیلی ممنون !
    قیمت هر کیلو پودرش چیزی حدود 15 الی 19 هزار تومن هست. تقریباً میشه باهاش 6 بار شارژ کرد.

ولی استفاده از پودرهای 1 کیلویی برای مصارف خانگی توصیه نمیشه. آخه پودر بایستی به صورت تازه و اینکه بدون هیچ گونه رطوبتی استفاده بشه.

برای کار شما پودرهای 150 گرمی کفایت می‌کنه که فکر کنم قیمتی حدود 6 هزارتومن دارند.

من ساکن مشهد نیستم. بگردید مطمئناً پیدا می‌کنید.

شاد باشید

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر از جواب شما
    الان داشتم نحوه پر کردن تونر HL-2140 رو از یوتوب میدیدم که یارو تایید کرد حتما باید تونر باقی مونده قبل از شارژ مجدد خالی بشه و گرنه خط های خاکستری رو صفحه میافته (مشکل من) و من یادم افتاد که وقتی طرف داشت HL-1430 منو شارژ میکرد تونر باقی مونده رو خالی نکرد و فکر کنم همین باعث مشکل دار شدن پرینتر من شده.
    تعویض درام و تونر برای HL-1430 چقدر هزینه میبره؟ میخوام یه جوری باشه که آقتابه خرج لحیم نشه، آخه کیفیتش 600dpi هست و سرعتش 14ppm و همین که قدیمی شده و مثل مدل های جدید مقاله برای تعمیر و نگهدارش پیدا نمیشه، داشتم فکر میکردم شاید بهتر باشه با یه مدل جدید عوضش کنم. حالا بازم شما تجربتون بیشتره. اگر فکر میکنید درست کردنش کار بیهوده ای نیست من اینکار رو بکنم.

نظرتون در مورد Brother HL-2140 چیه؟ تو انجمن خیلی ازش تعریف شده بود ولی گفته بودن قیمت درام کیت خیلی زیاده و بعد از 12000 پرینت باید عوض بشه ولی یکی از دوستان گفته بود نیازی به تعویض نیست و میشه با قیمت کمتر درام رو تعمیر کرد، اگر میشه در مورد ترمیم درام هم توضیح بدید و بگید آیا این امر صحت داره یا خیر.
    البته من زیاد پرینت نمیگرم و توی این 6-7 سالی که HL-1430 رو داشتم همش 3300 تا برگ پرینت گرفته بودم و فکر نکنم تا ده سال دیگه هم نیازی به تعویض درام داشته باشم ولی به هر حال برای احتیاط میپرسم.
    ممنون بابت راهنمایی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    تا حالا دو بار چیپ ست عوض کردم پس نباید مشکلی از چیپ ست باشه
    فرمتر چیه ، قیمتش چنده ، خودم میتونم تعویضش کنم یا نه
    دوست عزيز فرمتر همون مادر برد دستگاهه كه قيمتش حدودا بالاست. بايد قيمت دقيقش رو پيدا كنم. تعويضشم كار راحتي نيست. اگه وارد باشيد ميتونيد عوض كنيد. اگه خواستيد پيغام بذاريد براتو پيدا كنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان من پرینتر ML1640 سامسونگ دارم یکبار شارژش کردن و گفتن دفعه ی دیگه باید چیپ ست اون عوض بشه، قیمتش حدودا چقدره؟ سوال دوم اینکه پرینتر من در چاپ صفحات زوج و فرد همیشه موقع چاپ قسمت دوم یه لکه ی سیاه بالای کاغذ می زنه یعنی اگر اول زوج بگیرم، واسه فردها می زنه و برعکس. آیا مشکل نرم افزاریه؟ ممنون

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا من یه پرینتر 2480 - hp گرفتم
    نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه فروشنده (یا هر خر دیگه ای) دست کرده تو کارتون و کابل usb اش رو دودر کرده
    چون تو جعبش کابل نداشت
    حسم درسته یا نه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من یه hp 1006 دارم . نحوه باز کردنش از یه سایت گرفتم و بازش کردم تا نحوه شارژش یاد بگیرم .

یه جاش نوشته بود به انتهای درام گریس هادی بزنید . من گریس معمولی زدم . مشکلی پیش می یاد
    مشکلش الان این که تمیز پرینت نمی گیره . انگار یه پودر کم رنگ روی صفحه به صورت منظم پاشیدن
    برای درست کردن این مشکل چی کار کنم .؟؟؟؟
    2- از چه نوع تونری با چه مارکی برای شارژش استفاده کنم ؟؟؟؟
    ممنون
    Last edited by jorj; 05-09-2010 at 23:27.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام دوستان من پرینتر ML1640 سامسونگ دارم یکبار شارژش کردن و گفتن دفعه ی دیگه باید چیپ ست اون عوض بشه، قیمتش حدودا چقدره؟ سوال دوم اینکه پرینتر من در چاپ صفحات زوج و فرد همیشه موقع چاپ قسمت دوم یه لکه ی سیاه بالای کاغذ می زنه یعنی اگر اول زوج بگیرم، واسه فردها می زنه و برعکس. آیا مشکل نرم افزاریه؟ ممنون
    دوست عزيز مشكل از درام كارتريج هست و ربطي به نرم افزار نداره.

---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------

اقا من یه پرینتر 2480 - hp گرفتم
    نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه فروشنده (یا هر خر دیگه ای) دست کرده تو کارتون و کابل usb اش رو دودر کرده
    چون تو جعبش کابل نداشت
    حسم درسته یا نه؟
    دوست عزيز ناراحت نباش. هيچ پرينتري با هيچ برندي داخل جعبش كابل usp نداره. براي خيلي از مشتري ها اين شك پيش مياد كه فروشنده برداشته.

---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------

سلام
    من یه hp 1006 دارم . نحوه باز کردنش از یه سایت گرفتم و بازش کردم تا نحوه شارژش یاد بگیرم .

یه جاش نوشته بود به انتهای درام گریس هادی بزنید . من گریس معمولی زدم . مشکلی پیش می یاد
    مشکلش الان این که تمیز پرینت نمی گیره . انگار یه پودر کم رنگ روی صفحه به صورت منظم پاشیدن
    برای درست کردن این مشکل چی کار کنم .؟؟؟؟
    2- از چه نوع تونری با چه مارکی برای شارژش استفاده کنم ؟؟؟؟
    ممنون
    دوست عزيز گريس نسوز هنوز تو ايران زياد نيست. سياه كردن كاغذ هم يا از خالي نكردن پودر قبلي كه توي كارتريج مونده هست يا از درام.

8. 2 کاربر از payam hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برای شارژ کارتریج از چه تونری با چه مارکی استفاده کنم ؟ قیمت هم بفرمایید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

قيمتش رو الان ندارم و لي براي 1006 بهترين پودر super graph هست

11. این کاربر از payam hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چند تا سوال دیگه!!!
    اولی اینکه من قبلا پرینتر نداشتم بخاطر همین نمیدونم صدای استانداردی که باید یه پرینتر بده چقدره ولی این پرینتر من خیلی صدا میده انگاری توش کارگاه ساختمونیه!!!
    دومی اینکه اصلا این hp 2480 چیزی مالی هست (نسبت به قیمتش)؟اگه نیست میتونم ردش کنم بره یه دونه دیگه بگیرم
    سوم هم اینکه بعد از چند صفحه رنگی و سیاه سفید جوهرش تموم میشه؟
    اخرم اینکه اگه نکته ای هست برای یه تازه کار مثل من بگید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •