متاسفانه حداقل یک اطلاع رسانی کوچک هم صورت نمیگیره.
تو سایتشون قشنگ اعلام کن فلان استان تا فلان روز نصب میشه.
اصلا بگند 2 ماه دیگه.اینطوری ملت را علاف خودشون هم نمیکنند
متاسفانه حداقل یک اطلاع رسانی کوچک هم صورت نمیگیره.
تو سایتشون قشنگ اعلام کن فلان استان تا فلان روز نصب میشه.
اصلا بگند 2 ماه دیگه.اینطوری ملت را علاف خودشون هم نمیکنند
فقط یه چیز، مردم راحتر و سریعتر باهم ارتباط دارن و اخبار سریع بهشون میرسه. همین!
وقتی منبع نمیذاری یعنی داری نظر خودت رو میگی،در رابطه با طنز بودنش هم در این مملکت اینقدر تفکرات عجیب هست که دیگه احتمال هر چیزی رو میشه داد.
قبل از همه خودت سعی کن درکت بره بالا و بی احترامی نکنی .....................
---------------------------------------------------------------
مثل اینکه این نرم افزار اطلاعات درستی از دکل های اطراف نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح:این برنامه اطلاعات دکل های اطراف که گوشی به اونها متصل هست رو نشون میده و مهمترین بخش اون نوع شبکه هست.یعنی فقط با اتصال به یک دکل،میتونید از بودن یا نبودن 3g در دکل های اطراف مطلع بشید.
برای اینکار در یکی از گزارش های برنامه،دکل های اطراف رو که با neighbour 1 , neighbour 2 و ... نشون میده پیدا کرده و نوع شبکه اونها رو در قسمت network type مشاهده کنید.
یکی از دوستان تست کرده من هم دو جا تست کردم نسبتا درست بود.کسی اگه تونست تست کنه و نتیجش رو بگه.
آقا جان من اینقدر بحث سیاسی نکنید کلا تایپک شده بحث سیاسی هم اعصاب ما رو خورد می کنید هم اعصاب خودتون
از کی تا حالا نظر مردم برای این سیاسی ها مهم بوده دلشون بخواد 3g میزارن دلشون نخواد نمی زارند اصلا حرف ما اندازه پشیزی براشون ارزش نداره
ما فقط وقت انتخابات مردم فهیم و .... هستیم تو غیر وقت انتخابات بلانسبت یک گوسفند هستیم برای این سیاسی ها که هیچی حالیمون نیست و اونا باید ما رو به راه راست هدایت کنند
هر چیزی حال بدهد از نظر شرع مبین اسلام حرام است .3g هم حال میدهد پس حرام است (البته 3g واقعی نه این چیزی که ایرانسل میخواد تحویل ملت بده )
رفیق اینا به اسم اسلام این کا را رو میکنن.در کل اسلام کامل ترین دینه چرا مثلا توی کشورهای عربی که مسلمونن facebook فیلتر نیست؟؟ اسلام رو بهونه کردن.
دوستان iran20 مال کدوم شرکته جلوش هم نوشته 3g آیا مال ایرانسله؟
هر کاری کردم رو سیم کارت ایرانسل فعال نشد پیداش کرده بود ولی علامت ضربدر جلوش بود
Last edited by farshad0123; 30-08-2014 at 14:16.
برای رایتل دوست عزیز
جالبه همراه اول 3gراه انداخته تو اهواز ولی هنوز ایرانسل ندیدم ولی 3gهمراه اول فعاله
برنامه ای سراغ نداری که بشه باهاش دکل اتصال گوشی رو عوض کرد؟
یادمه یه برنامه ای بود روی سیمبین میتونستی باهاش به هردکلی که بخای وصل بشی فقط id دکل رو میدادی گوشی رو به اون وصل میکرد
واسه آندروید نزدیک 10 تا نرم افزار تست کردم همه فقط مانیتور میکنن با هیچکدوم نمیشه گوشی رو به یه دکل خاص وصل کرد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)