من خودم درست وارد نیستم و لی اینطور که خودش گفت باید با باکس نصب بشه حتما با باکس نصبش کرده
من خودم درست وارد نیستم و لی اینطور که خودش گفت باید با باکس نصب بشه حتما با باکس نصبش کرده
اگه کسی با ایمیل گیت وی ایمیل اس ام اس بزنه چطوری میشه شمارش رو پیدا کرد
به سونی اریکسون بزنه
من یک گوشی سونی اریکسون دارم که به مدت 5 دقیقه در جدول اب افتاده است. این گوشی بعد از بیرون اوردن اب باطریشو ازش خارج کرده و خاموش کردم. نیم ساعت بعد اونو روشن کردم ولی دیگه روشن نمیشه. راه حلش چیه،؛ ایا امیدی به احیاش هست؟
سلام !
به دادم برسید !!!!
امروز یک فایروال از سایت سونی اریکسون دانلود کردم و وقتی نصب و ریستارت کردم گوشی همش خاموش روشن میشه !!! نمیتونم هم برنامه رو پاک کنم. گفتم شاید با آپدیت درست بشه ولی وقتی برنامه آپدیت هم می خواد به گوشی کانکت بشه گوشی همش قطع و وصل می کنه و برنامه ارور میده !
کسی می دونه باید چی کار کنم ؟؟؟ نمیخوام فلشش کنم چون ممکنه خراب تر از اینی که هست بشه :cry:
w950i
البته دیشب ساعت 2:30 بالاخره تونستم آپدیتش کنم و مشکل حل شد. مرسی
سلام دوستان. مدتیه از ویندوز ویستا 64 بیتی استفاده میکنم. درایور usb گوشیمو نمیشناسه. میخواستم ببینم کسی درایورش رو داره؟ (w700)
ممنونم
اگه درســـت نصب كرده و كار نكرده مشكل از سيد 53 جديد شــماســت كه پچ روش اجرا نميــشه
يه قسمتي سخت افزاري سوختــــه شما ببر يه تعميرگاه ببين كجا ايراد پيــدا كردهمن یک گوشی سونی اریکسون دارم که به مدت 5 دقیقه در جدول اب افتاده است. این گوشی بعد از بیرون اوردن اب باطریشو ازش خارج کرده و خاموش کردم. نیم ساعت بعد اونو روشن کردم ولی دیگه روشن نمیشه. راه حلش چیه،؛ ایا امیدی به احیاش هست؟
نميخوره دوســـت من دكمه هاشون با هم فرق دارنقاب k800 به k810 ميخوره يا نه؟
موفق باشيد!![]()
سيم كارت گوشيم قفل شده pin code ميخواد نرم افزاري هست بشه باهاش قفلش باز كرد سند سيم كارتم گم شده نميدونم چيكار كنم يكي
كمكم كنه
مدل گوشيم :k750
Last edited by ali.chakosh; 05-01-2009 at 18:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)