تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 752 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام خوبی ؟ چه خبر از apo یادت میاد که !
    ایشون که کلکسیونر هستند خودتو باهاش مقایسه نکن ! ...

ببین در مورد هدفون های beats by dre صحبت های زیادی شده ! ... مورد 1: اگه واقعا میخوای بخری به نظرم
    مدل beats studio و solo HD ارزش خرید داره ! 2: اینی که میگن این هدفون ارزش نداره(منظورم هدفون هست نه
    ایرفون!) اینه که این هدفون بیشتر جنبه ی تبلیغی پیدا کرده و کلا کلاس بالایی داره و همه ARTIST ها از این
    دارن و خوب اسم DR.DRE بزرگ هم روش هست برای همین گرون هست و با این پولی که مثلا 349$ میخوای
    برای BEATS STUDIO بدی میتونی با 300$ پول به K-701 از برند AKG رو بدی که واقعا عالی هست !

* اگرم میخوای از ایران بگیری و حتمی هست بهم بگو یه لینک بهت بدم که تفاوت اصلی و فیک مدل BEATS STUDIO توش هست با عکس البته اگه بخوای مدل BEATS STUDIO بگیری !

* اون یکی دوست عزیزم هم که میگه نظری نمیدم و ... شما ناراحت نشو ایشون حق داره که این کارو میکنه!
    من چیزی که بود رو گفتم حالا انتخاب با خودت هست تازه چرا دروغ بگم یه مدل BEATS STUDIO ماه دیگه داره
    از US برام میاد ...
    در هر صورت اخر خودت هستی که میخوای با هدفونت حال کنی نه من و کس دیگری!
    موفق باشی و سال خوبی داشته باشید ...
    چاکریم آقا!
    بله من هنوز هم 98.2% موسیقی که گوش میدم آهنگای Apo i هست! چلوی خودم هم یک مقداری پیشرفت کرده! باعث شده یک کوچولو نتها رو از رو صدا تشخیص بدم

راستش یکم دپسرده شدم! هیچ چیزی که به دردم بخوره پیدا نمیکنم تو بازار ایران یک جوری حالم گرفته شده که حد نداره. خدا از سر تقصیر اونی که هدفونمو به f داد نگذره
    راستش من خودم بیشتر دوست دارم earphone بگیرم تا هدفون. بیشتر از نظر این میگم که تو خیابون میخوام استفاده کنم و هدفون یکم یجوریه واسه outdoor . الآن موندم چکار کنم. اگه یدونه ex300 یا یدونه cx300-II ارجینال غیرفیک گیر میومد راحت میشدما
    اگه beats بخوام بگیرم باید برم سراغ in-ear هاش مثلا tour یا iBeats و اینا... تو ایران 180-190 اینطوراس قیمتاشون مثل اینکه
    الآن دقیقا میتونم بگم درحالت گه گیجه به سر میبرم یکی منو نجات بده

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی میدون ie8 اصل رو چه جوری میتونم تهیه کنم و چنده ؟ میگن تو تهران اصلش هست تو جمهوری درسته کسی اطلاعی داره

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی میدون ie8 اصل رو چه جوری میتونم تهیه کنم و چنده ؟ میگن تو تهران اصلش هست تو جمهوری درسته کسی اطلاعی داره
    آره من پارسال رفتم همونجا ie8 گرون بود گفت 320 تومن من cx6 خریدم 180 تومن البته یه Cx95 هم داشتم که فروختم ولی به نظرم زیاد فرقی نمی کرد با اون ولی نویز ایزولیتینگش بهتره یه کم.
    این شمارش زنگ بزن ببین چی داره :
    02166950405

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این مدل رو یه زمانی نمایندگیش تو جمهوری داشت آقای رضوی الان نمیدونم داره یا نه ولی قبل از اینکه بخوای اینو بخری یه نگاهی به ریویو که مارتین توی سایتش گذاشته بنداز بخصوص در بخش بررسی صداش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بسیار عالی دوست عزیز پس اینو داری دارم وسوسه میشم برم ie8 بگیرم ولی من ادم شلخته ای هستم یا خراب میگنم یا گم میکنم ولی شاید گرفتم و علتش این که تا حالا سمتش نرفتم تقلبی بودنش هست یعنی قلابیشو بهت میدن دیگه برا یه همین ریسک نمیکنم و گرنه بیشتر از پولش ایرفون و هدفون خریدم
    عیدتون هم مبارک
    (ببخشید جواب این پست هم چون مربوط به این تاپیک بود اینجا دادم)
    بله من هم اینو دارم و هم phonak بنظر من شما که بیس بیشتر می پسندی اینو بگیر
    یکی اینکه این مدل اصلا تقلبی نداره
    بعدم مشکل خراب شدن نداره
    قیمتش هم که خیلی مناسب هست (نصف ie8 ) اگرم برای تهیه کردنش مشکل داری میتونم کمکتون کنم
    اگه میخوای هزینه یک ie8 رو بکنی بجاش یک amp هم بهت معرفی میکنم بگیر که توان بیس این و در حد یک ساب ووفر 12 اینچی میکنه تازه صدا رو برای موزیک گوش دادن خیلی بهتر میکنه اون وقت ببینم کدوم هدفون میخواد با این کل بندازه
    عید شما هم مبارک باشه

5. 3 کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

چاکریم آقا!
    بله من هنوز هم 98.2% موسیقی که گوش میدم آهنگای Apo i هست! چلوی خودم هم یک مقداری پیشرفت کرده! باعث شده یک کوچولو نتها رو از رو صدا تشخیص بدم

راستش یکم دپسرده شدم! هیچ چیزی که به دردم بخوره پیدا نمیکنم تو بازار ایران یک جوری حالم گرفته شده که حد نداره. خدا از سر تقصیر اونی که هدفونمو به f داد نگذره
    راستش من خودم بیشتر دوست دارم earphone بگیرم تا هدفون. بیشتر از نظر این میگم که تو خیابون میخوام استفاده کنم و هدفون یکم یجوریه واسه outdoor . الآن موندم چکار کنم. اگه یدونه ex300 یا یدونه cx300-II ارجینال غیرفیک گیر میومد راحت میشدما
    اگه beats بخوام بگیرم باید برم سراغ in-ear هاش مثلا tour یا iBeats و اینا... تو ایران 180-190 اینطوراس قیمتاشون مثل اینکه
    الآن دقیقا میتونم بگم درحالت گه گیجه به سر میبرم یکی منو نجات بده
    lمن 2هفته پیش حدودا یه مدل cx300II سن هایزر از پایتخت مغازه ی اکسون گرفتم 55 تومن ...
    ولی تا اونجایی که خودم اومدم و چک کردم به نظر نمیرسید فیک باشه از نظر تفکیک پذیری و شفافیت صدا
    هم خیلی خوبه حداقل از اروانا ی کریتیو خیلی بهتر هست که 90 تومن حدودا باید پولشو داد ! ...
    *** از من به تو توصیه beats by dre واقعا ایرفون ها مفت نمی ارزه حالا هدفون میخواستی بگیری یه چیزی
    ولی اگه میخوای in ear بگیری سونی کریتیو و سن هایزر و ای کی جی 100% برند های بهتری هستن از این
    نظر ! ...

نظر من نیست میتونی بری بررسی های تخصصی رو بخونی من که audiophile نیستم ولی کسایی که هستن
    این رو گفتن ! ...
    موفق باشی ..

7. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

lمن 2هفته پیش حدودا یه مدل cx300II سن هایزر از پایتخت مغازه ی اکسون گرفتم 55 تومن ...
    ولی تا اونجایی که خودم اومدم و چک کردم به نظر نمیرسید فیک باشه از نظر تفکیک پذیری و شفافیت صدا
    هم خیلی خوبه حداقل از اروانا ی کریتیو خیلی بهتر هست که 90 تومن حدودا باید پولشو داد ! ...
    *** از من به تو توصیه beats by dre واقعا ایرفون ها مفت نمی ارزه حالا هدفون میخواستی بگیری یه چیزی
    ولی اگه میخوای in ear بگیری سونی کریتیو و سن هایزر و ای کی جی 100% برند های بهتری هستن از این
    نظر ! ...

نظر من نیست میتونی بری بررسی های تخصصی رو بخونی من که audiophile نیستم ولی کسایی که هستن
    این رو گفتن ! ...
    موفق باشی ..
    آره cx300-II دیدم تو پایتخت. ولی راستش به نظرم فیک می اومد. چون خودم تو کار چاپ هستم یکمی احساس میکردم چاپ و ایناش به فیک میخوره. البته شایدم چون خیلی زیادی دقت کردم اینجوری به نظرم اومده.
    اگه به نظرتون فیک نیست برم همون رو بگیرم. والا تو خرید هیچی اینقدر دردسر ندارم هم برا خودم هم برا دیگران شرمنده خلاصه

حالا از یک طرف داداشم 6ام میره تایلند. یک گزینه اینه که بگم اون برام بگیره از اونجا بیاره که فکر کنم بهتره. ولی این معنیش اینه که تا آخر عید بی هدفون میمونم که خیلی ضدحاله حالا اگه بخوام بگم اون بیاره به نظرتون چی بگم بیاره؟

خیلی چاکریم

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

آره cx300-II دیدم تو پایتخت. ولی راستش به نظرم فیک می اومد. چون خودم تو کار چاپ هستم یکمی احساس میکردم چاپ و ایناش به فیک میخوره. البته شایدم چون خیلی زیادی دقت کردم اینجوری به نظرم اومده.
    اگه به نظرتون فیک نیست برم همون رو بگیرم. والا تو خرید هیچی اینقدر دردسر ندارم هم برا خودم هم برا دیگران شرمنده خلاصه

حالا از یک طرف داداشم 6ام میره تایلند. یک گزینه اینه که بگم اون برام بگیره از اونجا بیاره که فکر کنم بهتره. ولی این معنیش اینه که تا آخر عید بی هدفون میمونم که خیلی ضدحاله حالا اگه بخوام بگم اون بیاره به نظرتون چی بگم بیاره؟

خیلی چاکریم
    من جای تو بودم میگفتم از اونور بیاره اگه میخوای ایرفون بگیری بگو بودجه ات چقدر هست و با توجه به سبکی هم
    که گوش میدی زیاد گیر باس قوی و عمیق نیستی مثل سبک الکترونیک و هیپ هاپ و ...
    یه سرچی هم ایرفون های دیگه ی سن هایزر رو بکن مدل های خیلی خوبی داره و به نظر خودم با توجه به اطلاعاتی که خوندم و سرچ کردم ایرفون های سن هایزر بهتر از akg هستن ! ..
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

* امروز خدایی چندتا البوم شاخ رپ ریلیز شد چه حالی کردم من .. 2 تا E40 یدونه اسنوپ داگ و یدونه wiz khalifa

10. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

یادم هست یه مغازه توی پایتخب بود که فقط سنهایزر میفروخت بعضی لز مدل هاش فقط تو توضیع کننده های چینی بود اصلا وجود خارجی نداشت بدبختی اینجا بود که از لحاظ کیفیت ساخت عین بقیه محصولاتش بود همه خوش دست و عالی بود اگه بخواطر اون چند مدلش نبود هیچ وقت به هدفون هاش شک نمیکردم.
    چند بار یادمه با صاحب مغازه بحثم شده بود انقدر خوش زبون بود هیچ جوری کوتاه نمی اومد. خیلی هم خوب تو سر مال همکار هاش هم میزد ولی خوب به هر دلیلی دیگه جمع کرده
    یکی از محصولات مشکوکش Sennheiser CX500 II بود که خیلی هم داشت
    به اطمینان بهتون میگم همه IE8 های پایتخت تقلبی هستند جمهوری رو نمیدونم
    ---------------------------
    cx300 با سه بسته بندی تو بازار هست مقوایی کارتونی تلقی هر سه مدل رو تو پایتخت تقلبیش رو رسد کردم.
    --------------------------------------
    بخواطر شرل=ایط خاص ایران دلیل نمیشه یه مغازه حتی اگه روی یه برند خاصی کار کنه چون چیز های پر فروش رو تو پایتخت از دست راحت میخرند مثل هدفون های beats یه بار یکی دیدم یه کیف کولی پر از این هدفون ها داشت دوره میگشت به فروشگاه ها میفروخت و راحت همه استقبال میکردند.
    خیلی جا خوردم نه سوالی نه چیزی هر چی اون طرف میگفت محصل دبیرستان هم بود فروشنده به راحتی قبول میکرد و با شوق و ذوق هم ازش خرید کرد.
    Last edited by peaceful1; 22-03-2011 at 22:29.

12. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مدل رو یه زمانی نمایندگیش تو جمهوری داشت آقای رضوی الان نمیدونم داره یا نه ولی قبل از اینکه بخوای اینو بخری یه نگاهی به ریویو که مارتین توی سایتش گذاشته بنداز بخصوص در بخش بررسی صداش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (ببخشید جواب این پست هم چون مربوط به این تاپیک بود اینجا دادم)
    بله من هم اینو دارم و هم phonak بنظر من شما که بیس بیشتر می پسندی اینو بگیر
    یکی اینکه این مدل اصلا تقلبی نداره
    بعدم مشکل خراب شدن نداره
    قیمتش هم که خیلی مناسب هست (نصف ie8 ) اگرم برای تهیه کردنش مشکل داری میتونم کمکتون کنم
    اگه میخوای هزینه یک ie8 رو بکنی بجاش یک amp هم بهت معرفی میکنم بگیر که توان بیس این و در حد یک ساب ووفر 12 اینچی میکنه تازه صدا رو برای موزیک گوش دادن خیلی بهتر میکنه اون وقت ببینم کدوم هدفون میخواد با این کل بندازه
    عید شما هم مبارک باشه
    ممنون دوست عزیز از جوابت دیگه خسته شدم از هدفون خریدن الکی میخوام یه دفعه یه چیزه خوب بگیرم خلاص ie8 که از این پاناسونیکه خیلی ارزون تره اون پاناسونیکه گرونه خیلی لطف کن بگو چه جوری میتونم اون پاناسونیک رو بگیرم کلا بیشتر ازش خوشم میاد ولی نمیدونم چه جوری باید تهیه کنم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من جای تو بودم میگفتم از اونور بیاره اگه میخوای ایرفون بگیری بگو بودجه ات چقدر هست و با توجه به سبکی هم
    که گوش میدی زیاد گیر باس قوی و عمیق نیستی مثل سبک الکترونیک و هیپ هاپ و ...
    یه سرچی هم ایرفون های دیگه ی سن هایزر رو بکن مدل های خیلی خوبی داره و به نظر خودم با توجه به اطلاعاتی که خوندم و سرچ کردم ایرفون های سن هایزر بهتر از akg هستن ! ..
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

* امروز خدایی چندتا البوم شاخ رپ ریلیز شد چه حالی کردم من .. 2 تا E40 یدونه اسنوپ داگ و یدونه wiz khalifa
    همون حول و حوش 100 اینا... نمیدونم... اگه ارزش داشته باشه بیشتر هم میشه هزینه کرد براش به هر حال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •