تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 332 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArashNAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

این پچ pes edit با پچ رسمی کونامی چه فرقی داره اینو کی درست میکنه
    چرا همیشه اسمای بازیکنان تیم ملی هلند اشتباهه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این پچ pes edit با پچ رسمی کونامی چه فرقی داره اینو کی درست میکنه
    PESEDIT از سایتهای معتبر ویرایش بازی هستش که پچهای مختلفی رو از بازی بیرون میده . خوب برای هر پچی که میده بیرون هم اعلام میکنه که این پچ کارش چیه تو بازی و چه چیزی رو تغییر میده .

در مورد پچ های رسمی کونامی این رو بگم که این پچ ها بیشتر برای آپدیت و بروز رسانی تیم های دارای لیسانس و نقل و انتقالات هستند و البته گاهی لیسانسهای جدید و...

مثلا پچ های کونامی هیچ وقت لباس ها و نام و لوگوی تیم های لیسانس نشده بازی رو درست نمیکنند چون اینکار خلاف به حساب میاد براشون اما پچ های PESEDIT اینطور هستند .

پچهای کونامی خیلی کمتر از PESEDIT هستند نهایت سالی 5 یا 6 .

لیسانس ندارد .

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

من که دیگه منتظر میمونم تا چند نسخه دیگه از پچ{pesedit{ اینجوری هی بخوام دانلود کنم حجمم میره نسخه های بعدیشو میگیرم بهتره

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

من که دیگه منتظر میمونم تا چند نسخه دیگه از پچ{pesedit{ اینجوری هی بخوام دانلود کنم حجمم میره نسخه های بعدیشو میگیرم بهتره
    خوب تو ساعت شبانه رایگان بزار دانلود بشه

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نام خداوند بخنشده‌ی بخشایش‌گر
    ترجمه‌ی کامل توسط: خودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    کپی بدون ذکر منبع جایز نیست

PESEdit.com 2014 Patch 1.0 Full Bundesliga

پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 - لیگ کامل Bundesliga

پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 لیگ کامل Bundesliga را با تمامی لباس‌های صحیح، چهره‌ها و ترکیب تیم‌ها و نام استادیوم به بازی اضافه می‌کند.
    تمامی لباس‌های لیگ Bundesliga توسط تیم PESEdit با استفاده کامل از رزولوشن بالای جدید تکستچرهای PES 2014 ساخته شده‌اند درحالی که تمامی چهره‌ها توسط بخش جدید ویرایش چهره در PES 2014، تغییر یافته‌اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 استادیوم‌های La Bombonera و Prince Abdullah al Faisal که فقط برای آن دسته از افرادی که بازی را پیش‌خرید کرده بودند وجود داشت را به بازی اضافه می‌کند و تعداد استادیوم‌های موجود در بازی را به عدد 20 می‌رساند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 همچنین حاوی 15 کفش جدید از برند adidas adizero, predator و کفش‌های nitrocharge مانند Nike’s CTR360, Tiempo Legend, Mercurial Vapor و Hypervenom می‌باشد. کفش‌های جدید Puma Powercat و evoSpeed نیز اضافه شده‌اند.

امکانات جدید پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0
    اضافه شدن لیگ کامل بوندس‌لیگا: تمامی لباس‌های صحیح، چهره‌ها، ترکیب تیم‌ها، بازیکنان تیم‌ها، نام استادیوم‌ها
    لباس‌های جدید: برزیل، Chelsea، صربستان
    اضافه شدن استادیوم‌های La Bombonera و Prince Abdullah al Faisal Stadium
    اصلاح 100 نقل و انتقال + نقل و انتقالات Ligue 1 + نقل و انتقالات Serie A
    اضافه شده 15 کفش جدید (آخرین کفش‌های Adidas, Nike, Puma colorways)
    اضافه شدن لباس Nike داوران

امکانات عمومی پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0
    سازگاری کامل با بخش Online
    حاوی PES 2014 Patch 1.01 و Data Pack 1.00
    لباس‌های صحیح برای تمامی تیم‌های Premier League و بسیاری از تیم‌های ملّی لایسنس نشده
    نام و لوگو صحیح تیم‌های Premier League و لیگ Liga ZON Sagres
    اضافه شدن 15 کفش جدید
    اصلاح نام بازیکنان برای تیم‌های ملّی لایسنس نشده (الجزایر، بوسنی، ژاپن، هلند، ایالات متحده و...)
    اصلاح نام و لوگو تمامی مسابقات
    به‌روزرسانی نقل و انتقالات برای اکثر تیم‌های مهم + نقل و انتقالات کامل Premier League و La Liga
    اصلاح ترکیب بیش از 50 تیم (Arsenal, Liverpool, Napoli و ...)

دریافت PESEdit.com 2014 Patch 1.0 :
    لینک‌های مستقیم Filegir: [مدت اعتبار لینک‌ها: 7 روز - مستقیم کردن لینک‌ها توسط: خودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (131 مگابایت)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (131 مگابایت)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (104 مگابایت)
    مجموع: 759 مگابایت

لینک مستقیم P30day: [مدت اعتبار لینک‌ها: بی‌نهایت]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک‌های غیر مستقیم: [مدت اعتبار لینک‌ها: بی‌نهایت]
    بخش 1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخش 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخش 3 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخش 4 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخش 5 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخش 6 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تشکر فراوان از آقا افشین

فقط یه سوال دارم ! برای ریختن این پچ ، باید کدوم فایل ها و فولدرهای بازی را پاک کنیم ؟!

من الان اولین پچی که منتشر شده بود را روی بازی دارم که فقط لیگ انگلیس را لایسنس کرده و نقل و انتقالات را انجام داده

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان این نسخه نسبت به 2013 چطوره؟ من اخرین بازیای pes رو 2010 بازی کردم که خوب بود به نظرم فقط یه مقدار اسون شده بود برام. 2013 رو بازی کردم زیادی سخت بود تو حال خیلی سختش که نمیشد بازی کنم تا یه توپ میگرفتم داوره زارتی اخراج میکرد برای همین خیلی خوشم نیومد. این نسخه چطوریاس؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستان این نسخه نسبت به 2013 چطوره؟ من اخرین بازیای pes رو 2010 بازی کردم که خوب بود به نظرم فقط یه مقدار اسون شده بود برام. 2013 رو بازی کردم زیادی سخت بود تو حال خیلی سختش که نمیشد بازی کنم تا یه توپ میگرفتم داوره زارتی اخراج میکرد برای همین خیلی خوشم نیومد. این نسخه چطوریاس؟
    pes2013 که میگی سخت بود پس pes2014 رو کلا سمتش نرو منی که 2013 واسه خودم کسی بودم تو 2014 (البته فعلا ) هیچی نیستم

8. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر من این نسخه از تمام نسخه های قبلی بهتره...فقط نیاز به یه سری تغییرات داره....بازی لذت بخشه و خیلی بیشتر به واقعیت نزدیک شده..به نظرم 2015 شاهد یه pes بسیار کامل خواهیم بود.
    Last edited by majid322; 06-10-2013 at 16:42.

10. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تشکر فراوان از آقا افشین

فقط یه سوال دارم ! برای ریختن این پچ ، باید کدوم فایل ها و فولدرهای بازی را پاک کنیم ؟!

من الان اولین پچی که منتشر شده بود را روی بازی دارم که فقط لیگ انگلیس را لایسنس کرده و نقل و انتقالات را انجام داده
    من خودم در این باره اطلاعات ندارم اما در سایت p30day نوشته‌است:

پس از دانلود و اکسترکت کردن فایل های فشرده ، اگر چنانچه پچ های قبلی بازی را نصب نموده اید ، به محل نصب بازی رفته و فولدر PES 2014/kitserver را به کل پاک کنید. اگر هم از پج های قبلی استفاده نکرده اید ، نیازی به این کار ندارید. حال به نصب پچ بپردازید و محل نصب را ، محل نصب بازی انتخاب کنید.

در صورت بروز هرگونه مشکل در اجرای بازی ، می توانید فایل های اصلی img را از بازی اصلی خود که دانلود نموده و یا خریده اید ، در قسمت program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2014/img کپی کرده و در محل نصب بازی و در فولدر img جایگزین نمایید.

اگر با مشکل اجرای Insert Disc intro Drive مواجه شدید ، کرک اصلی بازی که همراه بازی دانلودی شما و یا بازی خریداری شده شما می باشد را در محل نصب بازی کپی نمایید و با ان بازی را اجرا نمایید.

12. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه elestor_potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه پچ نمیاد قیافه بازیکنای استقلال درست بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •