یه سوال؟
من الان لیگ دارم بازی میکنم اگه برم بیرون و سیو هم کنم بعدش بخوام برگردم میزنه کنتنیو فور... خب من اگر بخوام برم سیوهامو ببینم کجا باید برم؟!
یه سوال؟
من الان لیگ دارم بازی میکنم اگه برم بیرون و سیو هم کنم بعدش بخوام برگردم میزنه کنتنیو فور... خب من اگر بخوام برم سیوهامو ببینم کجا باید برم؟!
دوست عزیز همونجا که واسه شما میاره کنتینیو روش برو و شوک سمت راست رو بزن میاره لود
ببخشید اینجا سوال میکنم فکر بهترین جا باشه!!
می خواستم بدونم این سیستم برای اجرای بازی های جدید خوبه:
گرافیک: GTX 610
رم: 8G
سی پی یو : AMD Athlon II 445 X3
راستی اگر cpu پایینه کدوم مدل شرکت amd خوبه برای بازی؟؟
من با کیبورد کار میکنم
مرسی.میشه یه توضیحی هم دربارش بدی که چیجوری باید نصب کنم؟همشو باید به ترتیب نصب کنم یا فقط نصب آخرین پچ کافیه؟ممنون
بله بترتیب نصب کنید پچ ها رو که گرفتید داخل فولدرFIFA 14 جایگزین کنید بعد فایل ModdingWayInstaller رو به صورت run admin اجرا و روی گزینه install کلیک کنید تا پچ نصب بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون.یه سوال دیگه:وقتی بازیکنا نزدیک محوطه جریمه میشن بازی لگ میگیره.چیجوری حلش کنم؟مشکل از چیه؟
درایو کارت گرافیکو آپدیت کنید. priority class بازی رو هم با نرم افزار Process Lasso بذارید روی high. با اینکار موقع اجرای بازی کل تمرکز cpu میره رو fifa![]()
لطفا یکم بیشتر توضیح بدید.چطور جایگزین بشه؟ 6 بار کپی و رپلیس کنیم محتویات پوشه ی پچ رو و هر دفعه ریپلیس می کنیم اون فایل رو اجرا کنیم؟حالا این پچا چی کار می کنن مثلا؟
اون آپدیتی که با کرک 5 اومد چیه؟
با تشکر
ببخشید دوست عزیز کدوم برنامه لینک ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)