حتما کامل پارتیشن بندی نشده . روی My Computer کلیک راست کنین بزنین Managment . سپس گزینه Disk management رو انتخاب کنین . نگاه کنین چجوری پارتیشن بندی شده هارد . ( پارتیشن های بقیه رو پاک نکنین ! )
حتما کامل پارتیشن بندی نشده . روی My Computer کلیک راست کنین بزنین Managment . سپس گزینه Disk management رو انتخاب کنین . نگاه کنین چجوری پارتیشن بندی شده هارد . ( پارتیشن های بقیه رو پاک نکنین ! )
خوب دوست عزیز به من بگو چطور مشکل وایرلسمو تو ویندوز 7 حلش کنم؟؟؟؟
آقا یه سوال میپرسم البته میدونم اینجا جاش نیست ولی خوب دیدم همه Z500 دارین،مردونه بدون تعصب اگه جواب بدین ممنون میشم،
من با توجه به نیازهام این لپ تاپ واسم مناسبه (در مقایسه با k46cb ایسوس) اما نمیدونم دو دلم بگیرم یا نه،چون بعضی ها میگفتن ازش صدا میاد،بعضیهام مشکلات دیگه داشتن،ازینورم همین ایسوس هم بعضی ها باهاش به مشکل برخوردن،خلاصه موندم،شما خودتون اگه جای من بودین میگرفتین ؟بعدش در مورد این داغ کردنش دیدم که درست شده،بعد من i5 بگیرم بهتره یا i7 فرقشون خیلی زیاده ؟(منظورم تو دماشونه)
بازم ممنون.
منهم مثل شما به شدت دودل بودم ..الان که چند روزه دارمش به تردیدهام میخندم ...بهتر از اونی بود که تصورش رو میکردم !![]()
مشکل اینه که مساله سر 2 ، 3 میلیون پوله !
مثل قدیم نیست 700 تومن بدی یکی بخری خوشت نیومد یکی دیگه .
الان اگه ببینی خوشت نمیاد ، بخوای بفروشیش 600 ، 700 تومن ضرره !
از بین شما زد 500 دیها ...کدومتون تونستین ویندوز 8 تون رو فعال کنین ؟....
اول اینکه من وییندوز 7 نسخه Ultimate از شرکتهای پرنیان و زیتون(32 و 64bit) رو نصب کردم و واقعا هم مشکل نداشته. ***نسخه پروفشنال رو تجربه نکردم
دوم اینکه شما کل درایور ها به خصوص وایرلس مربوط به وین7 رو از سایت لنوو دانلود کردین یا از جای دیگه گرفتین(مثلا مثل اینتل یا ....)?
سوم (فرض که از خود لنوو گرفتین) آیا سخت افزار شما اینتل هست یا غیر اینتل؟ شاید درایور رو اشتباهی گرفتین؟ دوتا درایور هست واسه وایرلس
سلام من از ویندوز شرکت نوین پندار(نرم افزاره لرد)استفاده کردم که امکان اکتیو کردن هم داره و الان اکتیوه
بچه ها ، آپدیت کارت گرافیک رو از کجا میشه گیر آورد ؟
فکر کنم همه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)