تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 624 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان سلام
    آيا گيرنده ديجيتال براي تلويزيون داخل ماشين هست؟
    چه ماركي وقيمت ان چنده.
    با تشكر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    من مدل نانو و ایکس ویژن رو امتحان کردم داشتم . نانو گیرنگیش بهتر بود ( یا شاید برای من بهتر بود )
    الان به آنتن خیلی معمولی رو از پنجره اتاق دادم روی پشت بوم 24 تا کانالو خیلی خوب با سیگنال پر میگیره . ( توی مشهدم )
    آنتن رو همین جوری یه سیم برق ! وصل کردم گذاشتم روی پشت بوم . بدون پایه و اینا . ( امکانات نداریم دیگه )
    به سیم برق وصل کردی؟
    بدون پایه ممکنه باد بزنه بیافته پایین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام
    چه ماركي وقيمت ان چنده.
    با تشكر
    بودنش که هست
    والا مارکشو نمی دونم چون اون چیزی که من دیدم اینجوری بود که پنل ال سی دی نصب می کردن رو ماشین که این پنله خودش گیرنده دیجیتال TV داشت قیمتش بیشتر بستگی داره که رو چه ماشینی بخوای نصب کنی (منظورم پنلهای فابریک هست نه اون ها که همینجور یه گوشه ی ماشین وصل می کنن).... من 150 تا 200 هزار تومن به بالا دیدم رو اینچ های پایین البته مدل های ارزون تر هم هست ولی خوب باید یه گشتی بزنی چون قیمتاش خیلی متفاوته.

4. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    چه ماركي وقيمت ان چنده.
    با تشكر
    در مورد قیمت و مارک که اطلاعی ندارم اما یه مزیتی این گیرنده های دیجیتال برای خودرو دارند که خیلی جالبه!

اونم اینه که میشه تصویر دیجیتال رو در ماشین، تا سرعت های خیلی بالا مثل 120 کیلومتر در ساعت رو بدون قطعی و شطرنجی شدن داشته باشید. کیفیتشم که محشره! خلاصه هر کسی که از این گیرنده های آنالوگ برفکی و خش خشی داره تو ماشینش الان میتونه با تعویض گیرنده اش به دیجیتال از تصویر شفاف و بدون برفک و لرزش و سایه ----T لذت ببره.

6. 3 کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahar5358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام دوستان من يه lcd مدل jvc گرفتم كه خودش گيرنده ---_T داره و موقع سرچ هم 16 تا كانال ديجيتال پيدا مي كنه و مقدار آنت رو هم عالي نشون ميده ولي نه صدا دارم و نه تصوير و يه پيغام ميده "سرويس در دسترس نيست" توي دفترچه هم قيد كرده كه سيگنال ----T رو ساپورت ميكنه خواستم كمكم كنيد شايد جايي رو درست تنظيم نكردم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

6

به سیم برق وصل کردی؟
    بدون پایه ممکنه باد بزنه بیافته پایین.
    به سیم برق نه ! با سیم برق
    سیم آنتن دم دستم نبود گفتم الان با این امتحان کنم ببینم چجوریه . که خیلی خوب جواب داد
    واسه اینکه باد نزنه هم یه آجر گذاشتم روش

راستی من وقتی از گیرنده کامپیوتر استفاده می کنم بعد حدود یک ساعت قطع و وصل میشه . باید بکشم و دوباره وصلش کنم تا کامپیوتر بشناسش !
    اشکال از چی میتونه باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من يه lcd مدل jvc گرفتم كه خودش گيرنده ---_T داره و موقع سرچ هم 16 تا كانال ديجيتال پيدا مي كنه و مقدار آنت رو هم عالي نشون ميده ولي نه صدا دارم و نه تصوير و يه پيغام ميده "سرويس در دسترس نيست" توي دفترچه هم قيد كرده كه سيگنال ----T رو ساپورت ميكنه خواستم كمكم كنيد شايد جايي رو درست تنظيم نكردم ممنون
    سلام... فکر نمی کنم احتیاج به تنظیم خاصی باشه چون خود دستگاه با تنظیمات پیش فرض می تونه کانال ها رو بگیره فقط یه سرچ لازم داره و تمام... این دستگاه شما رو نمی دونم اما منم چندبار با یه مشکل شبیه همینی که شما می گی مواجه شدم منتها دستگاه من برای TV خونه هست که این مشکل رو پیدا کرد اونم به این خاطر بود که قبل از اینکه دستگاه رو به آنتن وصل کنم روشنش کردم و سرچ زدم ... بعدش این مشکل پیدا شد که متوجه شدم فیش آنتن رو نزدم...خلاصه وقتی فیش آنتن رو هم وصل کردم افاقه نکرد و باز همون پیام رو می داد تا اینکه کلا دستگاه رو از برق جدا کردم و بعد از چند دقیقه اول فیش آنتن رو وصل کردم و بعدش دستگاه رو روشن و سرچ رو زدم و درست شد... اول گفتم شاید همین جوری درست شده اما باز هم همین راه و روش رو امتحان کردم که دیدم بله! علی الظاهر مشکل همین بوده.... حالا شما هم دستگاه رو از سورس برق قطع کن و مطمئن شو که کاملا قطع شده و اول اتصال آنتن رو چک کن و بعدش هم دستگاه رو به برق ماشین وصل کن ببین شاید این راه مشکل رو حل کرد در غیر این صورت می تونی با شرکت خدمات دهنده گارانتیش تماس بگیری.

10. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام به دوستان عامل فروش یا نمایندگی برایت در قزوین کسی می دونه کجاست؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به احتمال بسیار زیاد دلیلش اینه که مدل ال سی دی شما، استاندارد MPEG-4 H.264 رو ساپورت نمیکنه!

ببینید تلویزیون دیجیتال ----T دو استاندارد تصویری برای فشرده سازی داره. یکی MPEG-2 هست که همه ----T ها این سیستم پایه رو ساپورت میکنند. و دیگری استاندارد جدیدتر MPEG-4 هست که تنها مدلهای چند سال اخیر به اون سیستم مجهز هستند.

از اونجایی که صدا و سیما استاندارد جدیدتر ----T MPEG-4 H.264 رو برای پخش دیجیتال انتخاب کرده، موقع خرید مخصوصا ال سی دی یا گیرنده دیجیتال باید به این نکته بسیار حساس توجه کرد.

شما برای اطمینان از کار دفترچه راهنمای ال سی دی خود رو نگاه کنید و در قسمت مشخصات فنی یا Specification ببینید آیا MPEG-4 نیز ساپورت میشه یا نه. اگر نتونستید اون قسمت رو پیدا کنید لطف کنید مدل دقیق تلویزیون ال سی دی خودتون رو اینجا بنویسید تا خدمتتون عرض کنم.

البته گاهی اوقات سازنده های ال سی دی، با ارائه نرم افزار آپدیت که به تلویزیون تزریق میشه، امکان ارتقای استاندارد امپگ2 به امپگ4 رو فراهم میکنند. در صورت بسته بودن تمام درها برای ساپورت کردن امپگ4، این ارتقای نرم افزاری آخرین راه باقی مانده خواهد بود.

اگر هیچ کدام از این راه ها جواب نده شما میتونین یا تلویزیون رو پس بدین و مدلی تهیه کنید که امپگ4 رو ساپورت کنه یا اینکه از مبدلهای دیجیتال که HD Media Player هم هستند برای پورت HDMI ال سی دی تون استفاده کنید تا هم تلویزیون دیجیتال رو با شفاف ترین کیفیت داشته باشید، هم همه جور فیلم و ویدیو با فرمتهای مختلف رو بتونین به وسیله گیرنده دیجیتال یا همان ستاپ باکس تماشا کنید.

اینا همه احتمالاته اما تا اون موقع مدل دقیق تلویزیون فراموش نشه.

موفق باشید.

.

13. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان توضیح میدن که H.264 چی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •