بعيد ميدونم بذارن
خودت داري ميگي "معافيت تحصيلي"
يعني براي تحصيل نه كار !
با نظر سارينا هم موافقم
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
بعيد ميدونم بذارن
خودت داري ميگي "معافيت تحصيلي"
يعني براي تحصيل نه كار !
با نظر سارينا هم موافقم
اگر بحث راست يا دروغ را بگذاريم كنار يه سوال پيش مي ايد.... اعزام براي چه منظور؟از طرف كجا؟آيا مورد تاييد سفارت هست يا نه.........
كلا شما اگر قصد درس خواندن در خارج از كشور را داريد،با اينكه سربازي هنوز نرفته ايد،ميتونيد براي ادامه تحصيل اقدام كنيد.....
در درجه اول نياز به يك پذيرش (application fee) از دانشگاه مورد نظر خود داريد كه حدود 80 دلار براتون آب ميخوره.......
دوم،بعد از گرفتن پذيرش نياز به تاييد سفارت،مشخص كردن ساپورت مالي و در نهايت ترجمه مدارك داريد......
براي مشكل سربازي هم نياز به 15 ميليون وثيقه داريد،كه ميتونيد براي مشخص كردن وضعيت خود به خيابان قائميه،نظام وظيفه استان اصفهان مراجعه كنيد
در آخر هم بايد بگم،اگر مدرك فعلي شما فوق ديپلم هست،دانشگاه هاي خارجي مخصوصا همين دانشگاه هاي كانادا اين مدرك را قبول ندارند و شما بايد از اول شروع كنيد
Last edited by amin123; 21-04-2008 at 16:53.
من هم دقیقا همین آگهی را در زیرگذر جلوی خوابگاه دیدم
ولی زیاد اطمینان نکن به این چیزا
اگه واقعا میخوای بری یه تاپیک در مورد مهاجرت کانادا تو متفرقه بود که اطلاعات خوبی داشت
راستی میتونم بپرسم تو کدوم دانشگاه درس میخونین؟
من مارک تامی کولاو آدینه ش را می دونم
این دو تا مارک ککه مال یه کارخونه توی فریدون شهر هم هست به جای شکر از آسپارتام استفاده می کنه که همین سبب می شه که علاوه بر رژیمی شدن قیمت مواد قندیش تا یک سوم پایین بیاد
قیمتش هم برای عمده فروش ها 255 تومنه
اندازه ی یک آب معدنی کوچک !!!!1
من پنجشنبه اونجا کلاس تنیس دارم
بعدش یه بار باهم قرار می زاریم که بریم باشه ؟؟
راستی بین معلم های اونجا کدوم یکی از همه بهترن ؟
شهریار خوبه ؟
دانشگاه مجلسي شما كجا درس مي خوانيد
من تو شهید مهاجر میخونم
هم رشته ای هستیم
راستی کسی دقیقا از این قضیه ی فوق دیپلم های فنی دانشگاهها که قراره به دیپلم تکمیلی تبدیل بشه خبر داره
سلام منم اصفهانیم خوش اومدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)